خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 29 از 29
    1. Top | #16
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط talentstudent نمایش پست ها
      دارو رشته پر کاربردیه حداقل از نظر من .خیلی جالبه .
      جالب تر از اون اینه یه سری آدم که هیچی از این رشته نمیدونن میان میگن دارو فروشی

ها چه وگی؟؟

منم به اندازه تو به داروسازی علاقه دارم ولی وضعیت رو باید بسنجی باید واقعیت رو ببینی..دانشجویان داروسازی در ایران شانس تحقیق و پژوهش ندارن.. همون پست بالایی من رو بخون.. باید بری دارو بفروشی.. کاری که از نصف نصف نصف نصف اطلاعات یک داروساز استفاده نمیکنه.. داروخونه یعنی تباهی 7 سالی که برا داروسازی خوندی ولی وقتی چاره نیست چیکار میشه کرد هان ؟؟ بوگو دیگه

لابد به پزشکی هم میگن امپول زنی
      پزشک عمومی آره.. آمپول زن ولی پزشک متخصص بنظرم میشه گفت تاجر .. سرمایه گذار..پاروکننده پول جیب بدبخت ترین قشره جامعه یعنی "بیماران"
      اگه پزشکی درآمد نداشت انقدر براش سرو دست نمیشکوندن....وهمه از دوران جنینی آرزوشون پزشکی نبود! ( اینایی که میگن از پچگی آرزومون پزشکی بوده خدایی اون لحظه حساس که دکتر خودکار رو رو دفترچتون میزاشت و شما تنتون میلیرزید و با چشمانی معصومانه از اون دکتر خواهش میکردین که آمپول ننویسه؟ یادتون رفته؟ نه خدایی یادتون رفته؟ حرف حسابه دیگه چی بگم)

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داروخونه الان تو شهرهای با جمعیت بالای 500 هزار نفر، کم کم 15 میلیون رو داره.
      بسته به موقعیتش ممکنه ده برابر این مبلغ رو هم دربیاره. تو شهرما که شهر خیلی بزرگی نیست دکتر داروساز میشناسم که همه میگن خانوادش با صدقه مردم اینو بزرگ کردن ولی الان برجهای دوقلو درست کرده تو قسمت گرونقیمت شهر و کردتشون ساختما پزشکان.

شما خودت حساب کن دیگه کپسول گیاهی که من میخریدم 40 تومن. به یکی از دوستام که داییش داروخونه داشت سفارش کردم بره از داروخونه بگیره واسم چون خواهرزادش بود گفته بود به همون قیمت خرید بهت میدم داده بود 15تومن.

داروهای پوست و پمادهای مختلف رو میخرن و بروشورشون رو میفرستن برای متخصص پوست و اونها هم برای بیماران تجویز میکنن و به ازای هر نسخه ای که توش دارو یا پماد رو نوشتن یه پورسانتی میگیرن. ( به همین خاطر پوست الان سومین رشته پرتقاضا در پزشکی هست)

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

Mashkok
      نمایش مشخصات
      در ایران زیاد فرقی با اینجا نداره
      %D8%B3%D9%88%D9%BE%D8%B1-%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA.jpg

4. Top | #19
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در ایران بین شغل های افراد تحصیل کرده به جز معلمی، هیچ شعلی فرق چندان زیادی با اونجا نداره.

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      والا همون دارو فروشی که بعضیا میگن خیلی بهتره
      بعضیا با اینکه فلان درس رو صد زدن برترین دانشگاه بودن و هزار تا القاب دیگه شغلی ندارن اومدن تو این سیاه بازار کنکور به عنوان مشاور و.... مشغولند
      چرا با اینکه زتبه برتر دانشگاه برتر بودین سر کار دولتی و..... نیستین

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      والا همون دارو فروشی که بعضیا میگن خیلی بهترهبعضیا با اینکه فلان درس رو صد زدن برترین دانشگاه بودن و هزار تا القاب دیگه شغلی ندارن اومدن تو این سیاه بازار کنکور به عنوان مشاور و.... مشغولندچرا با اینکه زتبه برتر دانشگاه برتر بودین سر کار دولتی و..... نیستین
      شدیدا موافقم....گربه دسش به گوشت نمیرسه میگه بو میده..اصن درحدی نیستن که بخوان در مورد داروسازی نظر بدن یه عده...یه عده پشت کنکوریای بدبختم هنو پشت کنکورنا همچین میان درمورد دارو نظر میدنو داروسازارو میکوبونن یکی ندونه فک میکنه اینا جراح مغزو اعصابن ...حالا هیچی نیستنا..فقط ادعاشون زیاده
      ویرایش توسط eli94 : 08 بهمن 1393 در ساعت 23:20

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HANA199665 نمایش پست ها
      منم عشقم دارو است دو تا داداش دارم یکی دارو میخونه یکی دندون. اونی که دارو میخونه از رشتش خیلی راضی تره واقعا رشته محشریه
      از چیش راضیه داداشت؟

آخه میگن درساش خیلی سخته!!!!!!!!

کلا چن سال طول میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟
      یه وقتایی یه جاهایی آدم چیزی نمیدونه

یکی راهو یکی چاهه, دوراهی روبرومونه

یه وقتی راضی از اینی که میبینی خطر کردی

همیشه قصه رفتن نیست, یه جایی خوبه برگردی

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aishin نمایش پست ها
      از چیش راضیه داداشت؟

آخه میگن درساش خیلی سخته!!!!!!!!

کلا چن سال طول میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟
      تقریبا5.5سال طول میکشه
      درساش خیلی سخته به طوریکه من دادشمو فقط 1روز اول عید میبینم واقعا داغون شده ...ولی عاشق رشتشه این قدر تعریف کرده ازش که حتی مامانمم تشویق شده بیاد دوباره کنکور بده

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hana199665 نمایش پست ها
      تقریبا5.5سال طول میکشه
      درساش خیلی سخته به طوریکه من دادشمو فقط 1روز اول عید میبینم واقعا داغون شده ...ولی عاشق رشتشه این قدر تعریف کرده ازش که حتی مامانمم تشویق شده بیاد دوباره کنکور بده
      دیگه از پزشکی سخت تر نیس من داداشم پزشکی که میخوند دوران دانشگاه تفریحشم داشت حتما داداشت خیلی زیاد درسخوونه

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط asalshah نمایش پست ها

دیگه از پزشکی سخت تر نیس من داداشم پزشکی که میخوند دوران دانشگاه تفریحشم داشت حتما داداشت خیلی زیاد درسخوونه
      داروسازیس درساش سخت تره اونم خیلی سخت تر از پزشکی پزشکی سختیش از علوم پایه به بعده که ازت کار میکشن ولی دارو اون سختیو نداره آما تا دلت بخواد درساش سخته و به شدت حفظی
      میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.

تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
      که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
      ( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
      من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
      تو یه لکه نور نشونم بده
      تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش

11. Top | #26
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pa__r__sa نمایش پست ها
      داروسازیس درساش سخت تره اونم خیلی سخت تر از پزشکی پزشکی سختیش از علوم پایه به بعده که ازت کار میکشن ولی دارو اون سختیو نداره آما تا دلت بخواد درساش سخته و به شدت حفظی
      شما داروسازی میخونید؟؟؟

12. Top | #27
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Pa__r__sa نمایش پست ها
      شما داروسازی میخونید؟؟؟

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      برید دنبال علاقتون ولی علاقه ی منطقی یه جوری که اون زندگی ای که رویاشو دارید رو بسازید داروسازی ، پزشکی و دندان پزشکی تو هر سه آشنا دارم و اون چیزی که دیدم : دختر عموم پزشکی خوند و تخصص هم در پوست و مو گرفت ولی تو خونه نشست و فقط کار های پژوهشی می دونم میکنه ! چون میگه درس خوندن رو دوست داشت نه کار کردن رو یه نفر دیگه هم میشناسم که داروساز هست و استاد دانشگاه هم هست (ولی داروخانه نداره) ماشینش که داغونه به نسبت یه دکتر (!)دندانپزشک هم یه نفر هست که خیلی وقته کار میکنه ولی هنوز مستاجره (!) البته خوب عمم هم پزشکه و تخصص آنکولوژی داره و می تونه یه شهر کوچک رو بخره !!!! دندانپزشک و داروساز موفق هم که کم نیستند این هم بدونید که کار داروساز فقط به داروخانه ختم نمیشه و خیلی کارهای دیگه هم میشه کرد و این که شرایط تاسیس داروخانه سخت شده (که منطقیه تو تهران هر 100 قدم یه داروخانه زدن ) دلیل بر این نیست که دیگه این رشته کارش تموم شده (!) میشه با کار کردن توی داروخانه ی یکی دیگه یه سرمایه دست و پا کرد و توی یه کار دیگه هم سرمایه گذاری کرد ... کاری که اکثرا می کنن حتی پزشک ها و خودشون رو به درآمد کارشون محدود نمی کنن ... مهم اینه که از کارت لذت ببری، شاد بودن خیلی مهمه
      تا دلتون بخواد هم مهندس موفق دیدم ! چون اکثرا می رن دنبال علاقشون و کاری که میکنن رو دوست دارن (البته همشون از ایران رفتن ) این رو بدونین که طرز فکرتون عوض میشه وقتی سنتون بالاتر میره برای همین همه ی جوانب یه کار رو در نظر بگیرید و بدونید درآمد مهمه و تو هر سه این رشته ها میشه موفق شد و هر چی که میخواد یه نفر رو میشه بدست آورد اگه بهش علاقه داشته باشه ...
      موفق باشید

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      شما داروسازی میخونید؟؟؟
      من یازدهمیم داروسازی نمیخونم ولی خواهرم ائایل دار میخوند ولی الان پزشکی میخونه همچنین که دانشجویه داروسازی از اطرافیانم زیاده همونجور که دانشجویه پزشکی زیاده این چیزی هم که گفتم بیشتر شنیده هامه ازشون ولی پزشکی میتونم صددرصد بگم بهت که سالایه اولش جز امتحاناته یکسری از درساش کاری نداره که اونم شب امتحانه ولی در ادامه باسشون سخت تر میشه
      میدونی من مخالف چیم؟ مخالف یه فکرم! یه فکر که این حقو میده تحمیلش بکنی بهم.

تو طول روز عرض شب من به دنبال سه بخشم
      که ( آ ) اولش کلاهی رو سرش نباشه
      ( را ) دومش منو وصل کنه به بخش سومش (مش)
      من زنده میشم حتی با حضور ناقصش
      تو یه لکه نور نشونم بده
      تا من دنیایی بسازم با انفجارو تابشش

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)