اصلا کاری به این مطلب ندارم
فقط در مورد تیترش ، خداییش آخه یعنی چی ؟
حالا مثلا چون تو تدریس از جمله ی " گاو حیوان مودبی است " استفاده شده باید این تیترو میزدن ؟ خب چه ربطی داره ؟
نمیدونم کی این تیترو انتخاب کرده ...
اصلا کاری به این مطلب ندارم
فقط در مورد تیترش ، خداییش آخه یعنی چی ؟
حالا مثلا چون تو تدریس از جمله ی " گاو حیوان مودبی است " استفاده شده باید این تیترو میزدن ؟ خب چه ربطی داره ؟
نمیدونم کی این تیترو انتخاب کرده ...
دمش گرم ...........
کار بد رو باااااااااااااااید سرکوب کرد ..
نظام آموزشی خودمون هیچ به درد نمی خوره اینا هم اومدن تکنیک گذاشتن !!!
ایشون از خواص استاد گفتگوی تمدن ها هستند که تیتر رو انتخاب کردن!
اینگا تو زمانِ تصدی ایشون ایران بهشت بوده!
اول مفاسد خودشونو جمع کنن!
من الان که دارم میخونم میبینم این شخص مقاله نویس چقدر کوته نظره که میگه این حرف با اخلاق اسلامی منافات داره
از این به بعد برین تو درسا به جای اسم حیوانات بگین صیغه مجاز است تا با اخلاق اسلامی بد نشه
چقد این آقای رقاص طرفدار پیدا کرده![]()
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
سلام دوستان من تابستان سال سوم درحالیکه ناامید بودم و پایم ضعیف بود یه شب که داشتم رادیو گوش میکردم اینا داشتن صحبت میکردن و من گول حرف های اینا رو خوردم و اول درس های زیست و شیمی رو خریدم بعد با خوش زبونی خام شدیم و ۲ میلیون پول دادیم رفت وقتی که تهییه کردم دیگه هیچ مشاوره رایگانی در کار نبود فقط بت دی وی دی میفروشن اخه خدایی کسی که دانشگاه تهران و شریف درس خونده انقدر بیکاره بیاد پشت تلفن ساعت ۳ شب هم بت میده؟نه اقا جون پشت تلفن فروشنده هستن اصلا مشاور نیستن اقا بعدش سال چهارم شروع شد و من ناامید تر شدم خجالت زده که چرا ۲ میلیون پول بی زبون رو هدر دادم سال چهارم فقط تونستم درسام رو پاس کنم و امسال هم موندم پشت کنکور و تا الان هم هنوز سردرگم هستم و لی ایشالله این چند ماه خوب میخونم دوستان گول تبلیغات رو نخورید ینی واقعا مملکت بی صاحابه ما گفتیم تو تی وی و رادیو تبلیغشون هست حتما خوب هستن اما...
ببینید بهترین حالت اینه که شما فقط درس هایی که مشکل داری رو دی وی دی تهییه کنی نه اینکه بیای همه درسا رو تهیه کنی در ضمن اینا مثلا یه مبحث مثله دینامیک رو ۱۵ دی وی دی هست هر دی وی دی ۳ ساعت وقتت رو میگیره حداقل شما باید چه قدر وقت صرف کنید این رو ببینید؟تازه بار اول هیچی نمیفهمی ۲-۳ بار باید ببینی یه چیزی بفهمی بعد بری تست بزنی تازه.
محتویات دی وی دی ها بد نیستن عالی هم نیستن اینجوری نیست که یه تکنیک از اسمون بیارن بشترش تقلید از کتاباس فیزیک مسعودی هم بد نیست ولی گفتم که به شرطی که مبحثی بگیرید اون مباحثی که مشکل دارید گول شون رو نخورید یک مشت کلاه بردار هستن
چرا حرف حق تلخه؟
اولا که اعتبار نشر دریافت با یه گروه نیم وجبی قابل قیاس نیس...ثانیا نویسنده این مطلب نشر دریافت نیست...ثالثا بازنشر این مطلب دقیقا همون کاریه که پارسال پیک سنجش کرده بود!
آخه کدوم رتبه برتری میاد با این اراجیف تست بزنه؟
تکفیر خان سلاممُ به همون استادت برسون!![]()
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
من میگم آی کیوی پایینی دارند تمام افراد کنکور آسان است و اکثریت دانش آموزان آی کیوی پایینی دارند که فریب می خورند .وقتی تعداد کمی از دانش آموزان ریاضیی را بالای 50 می زنند پس تعداد کمی شعور کافی تحلیل این موسسه را دارد.
و گول میخورند.هر کی طرفدارشه آی کیوی پایینی داره
هرحرفی خواستی بزن-کنکور آسان است دروغگو ی کم آی کیو هست.
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
ویرایش توسط nitah : 09 آذر 1393 در ساعت 22:55
کارنامه قابل فوتوشاپ شدن هست.
شما میتونی از دانشگاه امیرکبیر و سازمان سنجش من را پیگیری کنید ونتایج را اینجا اعلام کنی.
کسایی که ریاضی را زیر 50 زدند حق کامنت دادن ندارند به نظرمن
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)