سلام بچه ها
در آخرین آزمون جامع سنجش شرکت کنیم یا آخرین آزمون جامع قلمچی؟
سنجش
قلم چی
سلام بچه ها
در آخرین آزمون جامع سنجش شرکت کنیم یا آخرین آزمون جامع قلمچی؟
به نظر من حتما 2-3 آزمون آخر سنجش رو بررسی بکنید. گفتم بررسی برای اینکه اگه دوس نداشتید شرکت بکنید حتما بررسی بکنید...
معمولا معمولا میگن که درجه ی سختی توی آزمون های اخر سنجش هر چی باشه مشابه ش توی کنکور هست...البته هیچ قاعده و قانون کلی نمیشه گفت
مثلا امسال که ازمون سنجش میدادیم شیمی رو واقعا افتضاح سخت داده بود، که اخرین ازمون رو یکم اسون تر و استاندارد تر کرد که بعدش دیدیم شیمی کنکور هم سخت بود!
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
سلام.
دوست من شما اول سالی چرا دارین این سوال رو مطرح میکنید؟!
هنوز خیلی تا اون موقع مونده.خودتون که به اونموقع رسیدین میبینین همه دوستانتون میرن سنجش.شما هم برین سنجش.چون که سوالات سنجش مشابهت بیشتری با کنکور دارن.(هرچند سوالات زبان انگلیسی و زیست سنجش خیلی آسون تر از کنکور میشه.
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
سلام ، شما از الان به فکر اون موقعی؟؟!
بنظرم هردو ! معمولا یک ازمون جامع سنجش و قلمچی همزمان میشه ، که معلم ما که مدیر کانون هم بود خیلی تاکید داشت که صبح بریم ازمون سنجش رو شرکت کنیم و عصر هم بریم اموزشگاه ازمون کانون رو بدیم!! میگفت شاید خسته کننده باشه اما خ بهتر از شرکت نکردنش هست .
چون هردو جامعه اماری بالایی دارن در ازمون های جامع .
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
سلام به نظر من اخرین ازمون قلم چی بهتره!!چون پارسال سنجش سطح سوالاش اسون بود و بیش تر هم سوالای کنکورای سالای قبل رو گزاشته بود ولی سطح ازمون قلم چی دشوارتره تو اون موقع و بهتر میتونی با شرایط کنار بیای و خودتو مدیریت کنی!!!البته فقط ازمون اخر چون دو تا ازمون قبل ترش فقط سنجش!!اگر هم که تاریخشون بهم نخورد که همش رو برو!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)