فقط به یاد قبلنا که انگیزه میدادیم: (چون میدونم انگلیشتون خوبه دیگه ترجمه نمیکنم!)(البته چون حوصله ندارم هست!!:yahoo (4)
Work hard for what you want because it won't come to you without a fight. You have to be strong and courageous and know that you can do anything you put your mind to. If somebody puts you down or criticizes you, just keep on believing in yourself and turn it into something positive.
Leah LaBelle
"There is no opportunity for a sale at the success store. Find it yourself."
موقعی که اوضاع بر وفق مراد نیست، اغلب اشخاص فکر می کنند ( همیشه به همین منوال خواهد بود.)
اما شاید بتوانید از تمثیل بهتری هم استفاده کنید. مثلاٌ ( زندگی هم دارای فصلهایی است و من اکنون در فصل زمستانم)...
در زمستان بعضیها یخ می زنند و بعضی دیگر اسکی بازی می کنند!بعلاوه در پس هر زمستانی بهاری است! همچنان که در پی هر روزی شبی است . خورشید طلوع می کند و می توان دانه های تازه ای کاشت. آنگاه تابستان و سپس پائیز و فصل برداشت فرامی رسد. آنتونی رابینز
و یه چیز باحال و متفاوت:
و در آخرم چیزی که بهش خیلی اعتقاد دارم:
طرز فکری که ما را به جائی رسانده است که اکنون هستیم، ما را به جائی که می خواهیم برویم، نخواهد رساند. آنتونی رابینز
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
ویرایش توسط AmiR13 : 21 اسفند 1393 در ساعت 19:43
دعا می کنم کسی رو که این سه تا سئوال منو جواب بده در رابطه با ازمونای عید:
من با برنامه الان قلمچی گیجم حسابی! زیست 1 رو باید بخونم برا هفتم یا 2رو؟؟؟؟؟ جفتش تسلط لازمو ندارم چکار کنم؟
شیمی زوج کتاب دومو باید بخونم یا سومو؟؟؟؟ نیمسال اول سومو خوندم و تو نیمسال دوم تا اوایل فصل سه دومو پیش رفتم, ولی این زده کل کتاب! کدومو باید بخونم؟
فیزیک هم زده زوج کتاب, فیزیک هم نیمسال اول سوم رو خوندم و تو نیمسال دوم, سال دوم رو تا فصل کار و انرژی بیشتر نخوندم و اینم حجمش یهو زیاد شده, باید سومو بخونم؟؟؟؟؟+
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
خب فیزیک و شیمی چی؟ مثل اینکه خود قلمچی تاکید کرده درسای نیمسال اولو بخونین, من نیم سال اول سومو خوندم, خیلی هم روش مسلط نشدم, سومو بخونم؟
Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...duran siz akan hayat olur...
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)