بچه ها من به اون شماره ای واسه سوالات سوابق تحصیلی گذاشته بودن زنگ زدم اصلا آقا نفهمید من چی گفتم گفت باید مدرک پیش دانشگاهی اراعه بدم کسی اطلاع داره؟؟؟بعد میگفت شما میتونی فنی و حرفه ای شرکت کنی!!!
بچه ها من به اون شماره ای واسه سوالات سوابق تحصیلی گذاشته بودن زنگ زدم اصلا آقا نفهمید من چی گفتم گفت باید مدرک پیش دانشگاهی اراعه بدم کسی اطلاع داره؟؟؟بعد میگفت شما میتونی فنی و حرفه ای شرکت کنی!!!
نمیدونم من کلا پر از افکار منفی ام حالا این تاییده تحصیلی شده یه غولی واسم.همش میترسم روزکنکور خواب بمونم یا نشه ثبت نام کنم.نمیدونم .سر جلسه ام همیشه کارمه میگم اگه قبول نشم چیکارکنم.....
تاییده تحصیلی کاری نداره ؛ خودتونم نتونستین بدین یکی از دوستاتون انجام بده ؛ ثبت نام کنکور ، از اون حرفا بودا !!! تو 10 روز نمیتونین ثبت نام کنین ؟؟؟ روز کنکورم نگران نباشین کسی تا حالا رو زمین ( تحقیقات در کهشکشان های دور دست همچنان ادامه دارد) خواب نمونده ؛ قبول شدنم تو دست خودتونه ، اگه تلاش کنین حتما قبول میشین ؛ جاااااااااااااااااااااااا ایی برای نگرانی نیست :yahoo (4):
سلام بچه ها خوبین؟از فیزیک میخواسم خازن ومقاومت رو حذف کنم یعنی 4تا سوال..نه اینکه سختهاااااا..خیلی زمان بره..رفتم القارو نگاه کردم دیدم تو سیم لوله از مقاومت سوال اومده .خ یعنی نمیشه حذف کردمقاومتو؟
خازن و مقامت از تستای آسان یا معمولیه! زمان هم زیاد نمیخاد چون اکثرا یه راه حل دارن! به نظرم روشون کار کنین بیشتر ارزش داره! از الان تا خرداد به راحتی میشه بست! کارش فقط و فقط تست زیاده! چون ممکنه امسال دوباره فیزیک اسون بدن!(احتمال... شایدم نه :-)) پس چهار تا سوال میپره!
ایمان مهمترین عامل موفقیت است!
ایمان مهمترین عامل موفقیت است!
اوووووووف فصل 5 شیمی دوم خیلییییییی عوض شده یعنی!
کلی مطالب حفظی اضافه شده![]()
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
لطفا با تامل ببینید...
آرهشده عین شیمی !!! کلی عکس و حاشیه بهش اضافه کردن ؛ مثال هاشم یکمی سخت تر شده ؛ یه مساله هس از صبح در گیرشم ، یکمشو حل کردم بقیش بلد نیستم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
احتمالا اون واسه ثبت نام بدون کنکوره ؛ که اونم وقتش تموم شد تا اونجایی که من اطلاع دارم
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)