سلام به همه دوستای کنکوری عزیز
من تازه وارد انجمن میباشم
امیدوارم همه با هم بترکونیم کنکورو
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نیتا عزیزم مرسی ازین تاپیک خوب
بچه ها فیلم های سایت آلا که میگین چطورن؟
سلام به همه دوستای کنکوری عزیز
من تازه وارد انجمن میباشم
امیدوارم همه با هم بترکونیم کنکورو
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نیتا عزیزم مرسی ازین تاپیک خوب
بچه ها فیلم های سایت آلا که میگین چطورن؟
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
بچه ها تغییرات کتاب همایش زیست نسبت ب پارسال چقدره؟
نیازی هس دوباره تهیه شه؟؟
ﺍﺯ ﯾﻪ ﺟــﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ . . .
ﻓﻘﻂ ﯾــﻪ ﺣــﺲ ﺩﺍﺭﯼ، ﺣﺲِِ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ !
ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘــﻦ ﻫـــﺎ ﺧﻮﺷﺤـــﺎﻝ ﻣﯿــﺸﯽﻭ
ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــﻦ ﻫـــﺎ ﻧــﺎﺭﺍﺣﺖ ...!
{ ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺭﻭﺷﻦ }
تو همه چیت تکمیله !
اول کنکور آسان است اومد
بعد ونوس اومد !
بعدش کنکور اسان است یک مجموعه دیگه زده که مجریش خوده امیر مسعودیه به اسم آزمون برتر
بعد پرواز اومد
یک مدت کانال 1 ، یک مجموعه اومده بودن که برنامه های 150 روزه عرضه میکردن بعد دیگه نیومد tv، اسمش یادم رفته)))
بعد آفبا اومد
الانم جدیدا یک موسسه دیگه اومده اسمش" کنکور 94 " هست ، البته چند روزه اومده ، مجریاشم بازیگرای معروفن)
خدا عاقبت مارو به خیر کنه)
کنکور 94 مال موسسه مخدومی هست که من دل پری ازین اقای مخدومی دارم حیف که جاش نیست اینجا بگم ....
در کل بچه ها وقتتون رو با این موسسات هدر ندید من ضربش رو خوردم که میگم ، وقتی انقدر موسسه کنکوری زیاد شده یعنی فقط بازار رقابت واسه پول دراوردن هست نه اینکه بفکر ما کنکوری ها باشن.
کتاب های تستی و آموزشیتون رو خوب خوب بخونید و تستهای اخیر کنکور و سنجش و ... رو خوب کار کنید بخدا نتیجه میگیرید اینهمه افرادی که بدون این dvdها موفق شدن ...
تو همه چیت تکمیله !
تو همه چیت تکمیله !
این فیزیک 3 دقیقا باید تا کجای گاج خوند؟ یه جوریه!!!
بعد، برا مرور فصل 1 فیزیک 3 چه کاری رو پیشنهاد میکنید؟ (منظورم تست هستا!) (چه تستایی رو بزنیم؟)
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
سلام بچه ها نیازمند راهنمایی هستم !
من تقریبا دو هفته ای که ساعت مطالعم افت کرده و از برنامه ازمون عقب افتادم بعلاوه احساس می کنم چیزایی که خوندم دارم فراموش می کنم
حالا دوتا راه دارم تو این دو هفته تا ازمون فقط بشینیم درسای پیش که تو ازمون میاد بخونم یا ازمون شرکت نکنم بشینم برنامه بریزم یک هفته مرور درسایی که تا حالا خوندم و حل تستای باقی مانده ازشون و چهار هفته بعد مطالعه درسا تا برسم به برنامه ۲۸ اذر گزینه دو ؟
هدف از آزمونی که میری میدی اینه که ببینی چیزایی که خوندی رو چقد بلدی و روش خوندنت موثر بوده یا نه.
با این توضیح بهتره فقط مباحث همین آزمون رو بخونی (تا هرجا رسیدی) و توی آزمون ببین این تیکه هایی که خوندی تونستی خوب بزنی یا نه.
مسلما خود برنامه وقت مرور داره و مباحث قبلی رو بعدا برا مرور میذاره.
پس بهتره مرور مباحث قبل رو بذاری برا بعد با خود برنامه. پس یعنی دقیق طبق برنامه پیش برو و فقط تلاش کن عقب افتادگی هات رو طی یکی دو آزمون جبران کنی. (از برنامه گزینه 2 اطلاعی ندارم چجوریه وگرنه دقیق تر میگفتم)
البته این نظر منه...!
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)