تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
من کاری ندارم که کی با چی درامد خیلی زیاد داره
اما شما برو در مورد اقای عظیم زاده یا اقای کیهانی تحقیق کن....بعد در موردشون اینطوری بگو
طرف یه فکری میکنه پشتشم تلاش میکنه کاره براش میگیره پولدار میشه....یه سری هم که ماشالله ازون اول پولدار بودن(یه منطقه ای هسن حالا اسم نمیارم تو اونجا ساکنینش نمیذارن کسی غیر از تهرانیا اونجا خونه بخره حتی اگه خودشون بخرنش)
حالا اینایی ک همسن منو شمان تهه تفریحشون علافی و مهمونیای شبونست اینا بخاطر تربیتشونه
منظورم شخصه خاصی نبودا...شما ناراحت نشی کلا
----------------------
اکثر اینا کارخونه دارن با درامد های ملیاردی که چه عرض کنم تلیاردی
طرف 300-400 تومن پول میگیره روزیبعد میره خیابون دور دور اونوخت من عشقم اینه پزشکی قبول شم :yahoo (21):
اکثر اینا درسته پولدارن اما زندگیه خوبی ندارن... تمام ادمای خونشون از هم فاصله میگیرن (الان اسمی از مامانش نبرده من ک ذهنم دزدیده شد که طلاق گرفتن)
بعد میدونید اونطرف قصه چیه ؟؟؟اینایی ک با پول بزرگ میشن اگه باباشون برشکست بشه از پس زندگیشون بر نمیان![]()
دغدغه ی ما اینه دکتر مهندس بشیم اونوقت دغدغه ی اینا اینه که لباسشون مارک نباشه...زندگی زیباست
من به شخصه ارزوم اینه به اون جایگاه برسم اما باتلاش خودم چه یه ذره چه زیاد اما بشون حسودی نمیکنم چون ما ادمای عادی چیزایی تو زندگیمون داریم و تجربه کردیم ک اونا ازشون محرومن
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
خدایا...
من... اینجا...
دلم سخت معجزه میخواهد ...

تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
یکی پول نداره یکی هم مث اینا
لااله االا الله یه چیز بگم![]()
یک روز رسد غمی به اندازه کوه
یک روز رسد خوشی به اندازه دشت
افسانه زندگی چنین است گلم
درسایه کوه باید از دشت گذشت
چجوری اینقدر محکم و قاطع میگید که از روابط نامشروع و زد و بند به اینجا رسیدن !!!!!
یعنی فکر میکنید راه درست و سالمی برای پولدار شدن ( حتی درآمدی از این ها هم بیشتر ) نیست !!!!
بهتون پیشنهاد میکنم که یه مقدار در مورد شخصیت هایی مثل رندی گیج و هولتون باگز و مارک یارنل و یا آقای احد عظیم زاده ( این آقای عظیم زاده رو حتما تحقیق کن ) .... تحقیق کنید و در مورد تجارتشون یعنی نتورک مارکتینگ هم تحقیق کنید
امیدوارم تصور و ذهنیتتون عوض بشه
و در آخر :
اندیشه های ما سرنوشت مارا رقم میزنند.آنچه امروزهستیم ثمره اندیشه های دیروزماست وفرداچیزی جزاندیشه های امروزمانیست.شادی وخوشبختی ما امکانات وتوانایی های ماوحتی میزان موجودی بانکی مابه نوع تفکرمابستگی داردوبدانیدکه دربزرگ اندیشی وخوش بینی افسونی نهفته است!برای رسیدن به هرچیز نیازمندابزاری هستیم وبرای موفقیت به اندیشه های استوارنیازمندیم.
بزرگ بیندیشیدتابزرگ زندگی کنید
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ایول
قشنگ گفتی
دمت گرم
فکر میکنم بهترین برداشت رو از این مطلب داشتی
ویرایش توسط dars khoon : 25 آبان 1393 در ساعت 08:36
چیه بابا اینا زندگی نمی کنن که ما زندگی می کنیم...
قشنگ معلومه حرفمو باور نمی کنید
ولی خدایی خوش میگذره هر روز دور دور![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)