بچه ها کتاب های انتشارات چرا اینجوری شدن مثلآ کتاب های خیلی سبز هم کاغذشون کوچیک شده هم چسبشون کم!بعضی کتابام مثل گاج خیلی کمرنگ شدن معلوم نیست چی نوشته :yahoo (19):مال شماهام اینجریه؟
بچه ها کتاب های انتشارات چرا اینجوری شدن مثلآ کتاب های خیلی سبز هم کاغذشون کوچیک شده هم چسبشون کم!بعضی کتابام مثل گاج خیلی کمرنگ شدن معلوم نیست چی نوشته :yahoo (19):مال شماهام اینجریه؟
این که میگی چسبشون کمه منم مشکل دارم. البته یه دلیل دیگش هم اینه که حجم کتاب بالاست و قطورن!
اما این که میگی کمرنگه، خیلی پر رنگ نیستن اما نه تا این حد که نشه خوندشون!
همینجوری الکی کتاب درست میکنن میدن دست مردم
کتابی که نو خریدی آخه باید ورقه هاش جدا بشه ؟!!؟!؟!؟!
خدایا...
من... اینجا...
دلم سخت معجزه میخواهد ...
راستش من هیچکدوم از کتابام این مشکلاتی که گفتی رو ندارن!! بجز فیزیک پایه گاجم که چسبش خوب نبود و یسری برگه هاش کندن!! اما بقیه کاملا سالمن هم جلدی هم از لحاظ رنگ صفحات و مطالب!!!!
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
آره مال منم سالمن چون کلا با کتاب خیلی خوش برخوردم. اما اونقدر حساسن که اگه یکم تو باز کردنشون زیاده روی کنی مطمئنا برگ برگ میشن و شیرازشون میشکنه.
فکر نکنم همه کتاب های گاج و خیلی سبز این مشکلات رو داشته باشه!
مسئله جدا شدن ورق ها که عادیه و به خاطر حجم بالای کتاب هاست. که اگه به قول دوستمون با کتاب ها خوب رفتار کنید مشکلی پیش نمیاد.
یا نهایتا میتونید کتاب هاتون رو سیمی کنید.
کمرنگ بودنش هم همینطور! من الان کتاب های گاجم رو چک کردم. بهترین کیفیت رو داشتن! :yahoo (94):
برای منم زیستش خیلی کم رنگ بود ولی عوض نکردن البته گاج ها
خیلی سبز پر رنگه ولی چسب نمیزنه
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
برای من تنها کتابی که مشکل ساز شده زیست جامع گاجه هر روز یه بخشیش کنده میشه تا یه ماه دیگه فکر کنم تمام صفحاتش کنده بشه
مال من فقط زیست الگوم چسپش کمه و داره کنده میشه گاج ها هیچ کدوم مشکلی ندارن خیلی سبزها هم همینطور کلا بقیه خوبن
اکثر کتابهای گاج همینطوری هستن دین و زندگی زیست فیزیک شیمی ادبیات تقریبا همشون باید سیمیشون کنیم
یاد گرفتـــــــــــــــــــم:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد.
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)