X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: دوستان شما کدوم یکی از این هارو ترجیح میدین؟؟؟اولویت اÙ

رأی دهندگان
    30. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • مهندسی نرم افزار(وارد)

6 20.00%
    • مهندسی سخت افزار

0 0%
    • رادیولوژیست

0 0%
    • فیزیوتراپیست

4 13.33%
    • داروسازی

20 66.67%
    صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 50
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط helix نمایش پست ها
      شما به بزرگی و داناییه خودت ببخشکلا 2هفتس من همه چیزو اشتباه میبینم

من هیچی نمیدونم قبول...اما نمیتونه ازین6تاسوال 2سوال احتمال رو حل کنه یعنی؟
      دو سوال احتمال که از کتاب جبر و احتمال میدن یکیشو(فضای نمونه و ... ) که حتما میشه حل کرد ولی دیگری بستگی به سال کنکورش داره چه جوری و از کجا بدن ترکیبی بدن یا ندن و ...
      که عرض کردم جمعا میشه 50 درصد اشتراک .
      الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را
      خجل از روی محتاجان مگردان

2. Top | #32
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mk.meydani نمایش پست ها
      سلام ...ببخشید من پست ها رو نخوندم ولی در مورد نظرسنجی میخواستم بدونم آخه اینم سواله ؟ داروسازی شبیهه واقعا به مهندسی نرم افزار ؟ خب خیلی مهمه که آدم به کدوم علاقه داشته باشه !؟ و یا اصن از بنیاد هدفش از خوندن چی باشه ؟ در هر 5 رشته ای که گفتین اگه علاقه باشه میتونه بهترین رشته ی دنیا باشه و اگه نباشه میتونه بدترین باشه .
      فرمایش شما صحیح ولی من تو نظرسنجی ذکرکرده بودم به اولویت درآمد ووجهه اجتماعی
      من این چندتا مدنظرم هست ولی موندم آخرعاقبت نرم افزار خوندن چیه؟؟؟؟اون یکی ها رومیدونم

3. Top | #33
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S4N4Z نمایش پست ها
      فرمایش شما صحیح ولی من تو نظرسنجی ذکرکرده بودم به اولویت درآمد ووجهه اجتماعی
      من این چندتا مدنظرم هست ولی موندم آخرعاقبت نرم افزار خوندن چیه؟؟؟؟اون یکی ها رومیدونم

خب آخه از نظر وجهه ی اجتماعی و در آمد هم نمیشه رشته ها رو مقایسه کرد باهم ! یه فیزیوتراپ معروف و موفق خیلی وجهه و درآمد بهتری میتونه داشته باشه از یه پزشک عمومی بیکار !

در مورد مهندسی نرم افزار و سخت افزار هم چون رشته های روزی هستند نسبتا خیلی خیلی در مورد آینده و آخر عاقبت طیف وسیعی ممکنه اتفاق بیفته ....خودم مهندس کامپیوتر بیکار میشناسم الان تا کسی که تو گوگل کار میکنه . اگه در مورد علاقتون شک دارین هم میتونید در مورد محتویات رشته , واحد های درسی و .... تحقیق کنید . من خودم هم در مورد علاقه ی واقعیم شک داشتم و دارم . ولی میدونم که نمیشه رشته ها رو مقایسه کرد و اصولا کار درستی نیست.

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

درخواست راهنمایی از دوستان با تجربه

كامپيوتر خوندن = ٨٠٪ احتمال بي كاري واسه دختر مگه اينكه ايده خوب و نو داشته باشي يا مثلا بانكي جايي استخدام بشي وگرنه تعميرات كامپيوتري ك نميتوني بزني چون بزني هم كسي نمياره پيشت
      ویرایش توسط mahsa92 : 15 آبان 1393 در ساعت 17:42

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      نرم افزار خوندن = ٨٠٪ احتمال بي كاري واسه دختر
      من که خواستم انتخاب رشته کنم همه گفتن بهترین رشتس واسه دخترا
      در ضمن کامپیوتر سخت افزار .نرم افزارخود اشتغالی داره هیچ جا هم استخدام نشی از طریق ساخت نرم افزار با ایده خوب کلی درامد داری یا شرکت بزنی

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

استارتر شما به علایق خودت توجه کن از تک تک رشته ها میشه ایراد گرفت(از همه رشته های لیست )
      زندگی درک همین
      اکنون
      است!

ویرایش توسط nikra : 15 آبان 1393 در ساعت 18:05

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nik نمایش پست ها
      من که خواستم انتخاب رشته کنم همه گفتن بهترین رشتس واسه دخترا
      در ضمن کامپیوتر سخت افزار .نرم افزارخود اشتغالی داره هیچ جا هم استخدام نشی از طریق ساخت نرم افزار با ایده خوب کلی درامد داری یا شرکت بزنی

استارتر شما به علایق خودت توجه کن از تک تک رشته ها میشه ایراد گرفت(از همه رشته های لیست )
      کاملا تایید میشه !
      متاسفانه بعضی مردم به خاطر عدم آگاهی فک میکنن مهندس کامپیوتر = تعمیرکار کامپیوتر
      اکثر افرادی که واقعا به کارشون (کامپیوتر)وارد هستن علاوه بر کاری که به صورت استخدام یا قرارداد تو شرکت دارن بیرون هم به صورت پروژه ای کار میکنن چون مثه کیک و نوشابه نیست که قیمت کارش معلوم باشه ممکنه برا نوشتن یا تکمیل کردن یا طراحی کردن یک نرم افزار 2 میلیون بخواد در حالی که مثلا 30 ساعت برا تموم کردنش وقت لازم هست (دیدم که میگم) که نمونه کوچیکی بود . بازم میگم این شرایط فردی هست که با علاقه وارد کارش شده و ماهر هست پسر و دختر هم نمیشناسه .
      الهی در شب فقرم بسوزان
      ولی محتاج نامردان مگردان
      عطا کن دست بخشش همتم را
      خجل از روی محتاجان مگردان

7. Top | #37
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مدرک کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد مرکز استان وسراسری مرکز استان چقدرباهم تفاوت دارن؟؟؟؟
      همچنین برای سراسری رتبه چندمیخواد؟

8. Top | #38
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مدرک کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد مرکز استان وسراسری مرکز استان چقدرباهم تفاوت دارن؟؟؟؟

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      والا من رشته ام ریاضی نیست درجریان نیستم
      ولی به خب سراسری مدرکش بهتره دیگه...اختلافش رو میگم ک، نمیدونم
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      شایدبتونه کمکت کنه...

کارنامه کنکور - تخمین رتبه - انتخاب رشته

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بستگي داره به اينکه مدرکو براي چي ميخواي. به احتمال زياد براي بازار کارش ميخواي.
      راستش زياد فرق ندارن. حتي مدرک دانشگاهي مث آزاد قزوين معتبرتر از بعضي سراسريا باشه.
      اما تو قضيه استخدام اينکه معمولا براي کسايي که مدرکشون از دانشگاه آزاده هنگام استخدام در مشاغل دولتي, ذکر ميکنن که براي اين افراد مدرکشون استعلام ميشه اگه تاييد شد استخدام ميشن. البته اين چيز خاصي نيس چون حتما تاييد ميشه ولي با اين کار ميخوان يه جورايي فرق بذارن بين سراسريا و آزاديا.(پس فرق داره)

يه چيزم راجع به رشته مهندسي نرم افزار بگم. اين رشته با بقيه رشته ها فرق داره . اينطوري که اگه نرم افزار نوشتن بلد نباشي گويا هيچي بلد نيستي. منظورم اينه که يا بلدي کار کني يا بلد نيستي و حد وسط نداره. داداش من کارداني نرم افزار داره به ليسانس ها درس ميده بيرون(از آزاد قزوين مدرک گرفته) چون بلده و "عملي" کار کرده. اخيرا يه سايتم نوشته بابتش ۵ ميليون تومن گرفته. پروژه هاي ليسانسا رو هم ٢۵٠ مينويسه. خلاصه بلد شدن ميخواد با درس خوندن و پاس کردن به جايي نميرسي.

12. Top | #42
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      راستشو بخواین من حدود 3 ساله با کامپیوتر آشنا شدم واز روز اول کسی نبوده که به من چیزی یاد بده
      کم کم شروع کردم به یادگرفتن تو کافی نت ها وگیم نت ها بعد حدودیکسال خودم یه سیستم جمع کردم با این مشخصات
      32mbگرافیک 80gbهارد 512 رم و....
      یواش یواش پیشرفت کردم والان رسیدم به اینجا.
      خلاصه اینو بگم که خیلی علاقه داشتم ودارم ولی نمیدونم برم دانشگاه میتونم باهمین روحیه ادامه بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
      درضمن علت اصلی ترس من از رشته نرم افزار دیدن کتاب آموزش برنامه نویسی Cهستش که 10cmقطر داشت جاخوردم....

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستشو بخواین من حدود 3 ساله با کامپیوتر آشنا شدم واز روز اول کسی نبوده که به من چیزی یاد بده
      کم کم شروع کردم به یادگرفتن تو کافی نت ها وگیم نت ها بعد حدودیکسال خودم یه سیستم جمع کردم با این مشخصات
      32mbگرافیک 80gbهارد 512 رم و....
      یواش یواش پیشرفت کردم والان رسیدم به اینجا.
      خلاصه اینو بگم که خیلی علاقه داشتم ودارم ولی نمیدونم برم دانشگاه میتونم باهمین روحیه ادامه بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
      درضمن علت اصلی ترس من از رشته نرم افزار دیدن کتاب آموزش برنامه نویسی Cهستش که 10cmقطر داشت جاخوردم....
      نه اين رشته اون چيزي که مد نظر داري نيس.
      زبان سي سنگينه. شما براي محک زدن خودت آموزش پاسکال رو بگير اگه تونستي باهاش ارتباط برقراري کني که خوبه اگه نتونستي بيخيال اين رشته شو چون خيليا به خاطر اسمش و تصور اشتباهي که راجع بش دارن اين رشته رو انتخاب ميکنن که بعدا پشيمون ميشن.
      راستي اگه فک ميکني که اگه معلم داشته باشي ميتوني يه زبون برنامه نويسيو ياد بگيري, بيرون کلاساش هس مجتمع فني تهران معمولا کلاساشو داره که تو تبريز فک کنم بين آبرسان و ساعت ديدم سمت لاين بي آر تي ها تو يه کوچه س.

14. Top | #44
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      شما هدفتون مشخص کنید و بعد سوالتون بپرسید

نمیشه همزمان چند رشته رو دوست داشت

15. Top | #45
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      هدف یه شغل خوب برای درآمد زایی
      علاقه کامپیوتر وامورفنی

saeid_NRTجان من چند جلسه تو کلاسای دانشگاه آزاد تبریز شرکت کردم(برنامه نویسی)
      تو اولین جلسه نصف چیزایی رو که استاد تو 10 جلسه گفته بود به دانشجوها من یادگرفتم.

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)