الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان

خب آخه از نظر وجهه ی اجتماعی و در آمد هم نمیشه رشته ها رو مقایسه کرد باهم ! یه فیزیوتراپ معروف و موفق خیلی وجهه و درآمد بهتری میتونه داشته باشه از یه پزشک عمومی بیکار !
در مورد مهندسی نرم افزار و سخت افزار هم چون رشته های روزی هستند نسبتا خیلی خیلی در مورد آینده و آخر عاقبت طیف وسیعی ممکنه اتفاق بیفته ....خودم مهندس کامپیوتر بیکار میشناسم الان تا کسی که تو گوگل کار میکنه . اگه در مورد علاقتون شک دارین هم میتونید در مورد محتویات رشته , واحد های درسی و .... تحقیق کنید . من خودم هم در مورد علاقه ی واقعیم شک داشتم و دارم . ولی میدونم که نمیشه رشته ها رو مقایسه کرد و اصولا کار درستی نیست.
كامپيوتر خوندن = ٨٠٪ احتمال بي كاري واسه دختر مگه اينكه ايده خوب و نو داشته باشي يا مثلا بانكي جايي استخدام بشي وگرنه تعميرات كامپيوتري ك نميتوني بزني چون بزني هم كسي نمياره پيشت
ویرایش توسط mahsa92 : 15 آبان 1393 در ساعت 17:42
من که خواستم انتخاب رشته کنم همه گفتن بهترین رشتس واسه دخترا
در ضمن کامپیوتر سخت افزار .نرم افزارخود اشتغالی داره هیچ جا هم استخدام نشی از طریق ساخت نرم افزار با ایده خوب کلی درامد داری یا شرکت بزنی
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
استارتر شما به علایق خودت توجه کن از تک تک رشته ها میشه ایراد گرفت(از همه رشته های لیست )
زندگی درک همین
اکنون
است!
ویرایش توسط nikra : 15 آبان 1393 در ساعت 18:05
کاملا تایید میشه !
متاسفانه بعضی مردم به خاطر عدم آگاهی فک میکنن مهندس کامپیوتر = تعمیرکار کامپیوتر
اکثر افرادی که واقعا به کارشون (کامپیوتر)وارد هستن علاوه بر کاری که به صورت استخدام یا قرارداد تو شرکت دارن بیرون هم به صورت پروژه ای کار میکنن چون مثه کیک و نوشابه نیست که قیمت کارش معلوم باشه ممکنه برا نوشتن یا تکمیل کردن یا طراحی کردن یک نرم افزار 2 میلیون بخواد در حالی که مثلا 30 ساعت برا تموم کردنش وقت لازم هست (دیدم که میگم) که نمونه کوچیکی بود . بازم میگم این شرایط فردی هست که با علاقه وارد کارش شده و ماهر هست پسر و دختر هم نمیشناسه .
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
مدرک کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد مرکز استان وسراسری مرکز استان چقدرباهم تفاوت دارن؟؟؟؟
همچنین برای سراسری رتبه چندمیخواد؟
مدرک کارشناسی نرم افزار دانشگاه آزاد مرکز استان وسراسری مرکز استان چقدرباهم تفاوت دارن؟؟؟؟
همچنین برای سراسری رتبه چندمیخواد؟
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
بستگي داره به اينکه مدرکو براي چي ميخواي. به احتمال زياد براي بازار کارش ميخواي.
راستش زياد فرق ندارن. حتي مدرک دانشگاهي مث آزاد قزوين معتبرتر از بعضي سراسريا باشه.
اما تو قضيه استخدام اينکه معمولا براي کسايي که مدرکشون از دانشگاه آزاده هنگام استخدام در مشاغل دولتي, ذکر ميکنن که براي اين افراد مدرکشون استعلام ميشه اگه تاييد شد استخدام ميشن. البته اين چيز خاصي نيس چون حتما تاييد ميشه ولي با اين کار ميخوان يه جورايي فرق بذارن بين سراسريا و آزاديا.(پس فرق داره)
يه چيزم راجع به رشته مهندسي نرم افزار بگم. اين رشته با بقيه رشته ها فرق داره . اينطوري که اگه نرم افزار نوشتن بلد نباشي گويا هيچي بلد نيستي. منظورم اينه که يا بلدي کار کني يا بلد نيستي و حد وسط نداره. داداش من کارداني نرم افزار داره به ليسانس ها درس ميده بيرون(از آزاد قزوين مدرک گرفته) چون بلده و "عملي" کار کرده. اخيرا يه سايتم نوشته بابتش ۵ ميليون تومن گرفته. پروژه هاي ليسانسا رو هم ٢۵٠ مينويسه. خلاصه بلد شدن ميخواد با درس خوندن و پاس کردن به جايي نميرسي.
راستشو بخواین من حدود 3 ساله با کامپیوتر آشنا شدم واز روز اول کسی نبوده که به من چیزی یاد بده
کم کم شروع کردم به یادگرفتن تو کافی نت ها وگیم نت ها بعد حدودیکسال خودم یه سیستم جمع کردم با این مشخصات
32mbگرافیک 80gbهارد 512 رم و....
یواش یواش پیشرفت کردم والان رسیدم به اینجا.
خلاصه اینو بگم که خیلی علاقه داشتم ودارم ولی نمیدونم برم دانشگاه میتونم باهمین روحیه ادامه بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
درضمن علت اصلی ترس من از رشته نرم افزار دیدن کتاب آموزش برنامه نویسی Cهستش که 10cmقطر داشت جاخوردم....
نه اين رشته اون چيزي که مد نظر داري نيس.
زبان سي سنگينه. شما براي محک زدن خودت آموزش پاسکال رو بگير اگه تونستي باهاش ارتباط برقراري کني که خوبه اگه نتونستي بيخيال اين رشته شو چون خيليا به خاطر اسمش و تصور اشتباهي که راجع بش دارن اين رشته رو انتخاب ميکنن که بعدا پشيمون ميشن.
راستي اگه فک ميکني که اگه معلم داشته باشي ميتوني يه زبون برنامه نويسيو ياد بگيري, بيرون کلاساش هس مجتمع فني تهران معمولا کلاساشو داره که تو تبريز فک کنم بين آبرسان و ساعت ديدم سمت لاين بي آر تي ها تو يه کوچه س.
هدف یه شغل خوب برای درآمد زایی
علاقه کامپیوتر وامورفنی
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
saeid_NRTجان من چند جلسه تو کلاسای دانشگاه آزاد تبریز شرکت کردم(برنامه نویسی)
تو اولین جلسه نصف چیزایی رو که استاد تو 10 جلسه گفته بود به دانشجوها من یادگرفتم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)