X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

مشکل در افزایش درصد ادبیات

سلام دوستایِ خوب ،

در صد ادبیاتم در آزمون ها بین 60 تا 65 درنوسانه و بعضا به 70 در صد هم رسیده .

طبق بررسی هایی که انجام دادم ، متوجه شدم عمده اشکال من نه به خاطر غلط جواب دادن که برای نزدن تست های زبان فارسی

و مهم تر از اون نزدن تست های شمارشی -حالا از هر نوعی که باشن ؛لغت ، املا و تاریخ ادبیات- هست .

زبان فارسی رو که تا حدی بهش بی توجهی میکنم و باید بهش وقت بیشتری اختصاص بدم ولی مشکل من تست های شمارشیه .

چطور باید تسلطم رو رو لغت و املا بالا ببرم تا از زدن تست های شمارشی ترسی نداشته باشم .

ممنون
      به راهِ بادیه رفتن به از نشستنِ باطل

اگر مُراد نیابم ، به قدر وُسع بکوشم

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ریز برنامه در ادبیات خیلی خوبه .. حتما داشته باشید
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط veteran نمایش پست ها
      سلام دوستایِ خوب ،

در صد ادبیاتم در آزمون ها بین 60 تا 65 درنوسانه و بعضا به 70 در صد هم رسیده .

طبق بررسی هایی که انجام دادم ، متوجه شدم عمده اشکال من نه به خاطر غلط جواب دادن که برای نزدن تست های زبان فارسی

و مهم تر از اون نزدن تست های شمارشی -حالا از هر نوعی که باشن ؛لغت ، املا و تاریخ ادبیات- هست .

زبان فارسی رو که تا حدی بهش بی توجهی میکنم و باید بهش وقت بیشتری اختصاص بدم ولی مشکل من تست های شمارشیه .

چطور باید تسلطم رو رو لغت و املا بالا ببرم تا از زدن تست های شمارشی ترسی نداشته باشم .

ممنون
      دفعات مرورت رو لغات بالا ببر
      کلمه های مهم رو چند بار بنویس که قشنگ تو ذهنت ثبت شه
      زبان فارسی هم تست زیاد بزن حله

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظره من تجزیه تحلیل کن سوال ها را زیاد و ببین تو چه دام اموزشی افتادی چون دام های اموزشی زیاد نیس به 100 تا یا کم تر یا بیشتر میتونی تسلطه خودتو ببری بالا و کلماتی که واقعا مشکل داری را یاداشت کن هر روز به مدت کم مطالعه کن توصیه من در ابتدا با کتاب الگو هستش بعدا که تسلطی بدست اوردی جامع گاج را بگیر و تمرین کن ی روشه دیگه اینکه اگه خیلی ضعیف هستی تو تست شمارشی اول سریع خودت ج بده و هر کجا غلط زدی با پاسخ نامه برو جلو چندین تست را که انجام بدی مثل اب خوردن میشه این برا خودم ج داده ان شا الله موفق میشی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن