X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 20 از 20
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      ببخشید با تاخیر!@
      نظرتون در مورد شرکت در کنکور تجربی چی هست؟ اگه علاقه داشته باشید حتما خوبه! به عشق یه رشته بخونی حتما قبول میشی داداش
      واسه بنده که به هیچ وجه شیمی و فیزیک و زیست نخوندم...چون درصد بالایی نمیخوای شاید خیلی سخت نباشه
      =
      ===
      ادبیات 50
      امسال 32 درصد زدم

دین و زندگی 80
      امسال 50 زدم

عربی 30
      امسال 5 درصد زدم

زبان 50
      امسال 20 درصد

--
      تخصصی

ریاضی 20
      امسال 7 درصد

زیست 30
      امسال 4 درصد

فیزیک 10
      امسال 0

شیمی 30
      امسال 12 درصد

خب ببین مثلا درسی مثه زیست با خوندن میشه به درصد بالا رسید و شاید خیلی فهمیدنی نباشه(لا اقل واسه درصدی که تو میخوای، شیمی فیزیک و ریاضی باید خوب بخونی..ببین توصیم اینه که یه درس رو حذف کن...به جاش یه درس دیگه رو بالا تر بزن..زیست خوندنیه ، شاید با انتخاب منابع بتونی به درصد بالا برسی ولی خب نباید انتظار داشته باشی ریاضی رو بتونی بالا بزنی..بچه های تجربی خودشون بزور میتونن 20 بزنن اگه سوالات مثه 94 باشه
      به پرستاری آزاد هم فکر میکنی؟؟؟ شاید راحت تر باشه..در حال حاضر نظرم اینه که شیمی و زیست رو بهتر کار کن که بتونی به درصدای بالاتری برسی و ضریبشون هم بالاتره
      زیست: الگو هم پایه ها رو بخر، کتاب درسیو بخون و تست بزن، باور کن با این انرژی که داری بالای 50 میزنی و هیمن کافیه!
      شیمی هم به نظرم مثلا فقط شیمی2 رو که حفظیه بخر مبتکران رو آموزش رو دقیق یاد بگیر..شیمی 2 خیلی مفاهیم خاصی نداره و بیشترش خوندنیه..با همین شیمی2 به درصد خوبی میرسی ان شا الله

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      ببخشید با تاخیر!ali.pc
      نظرتون در مورد شرکت در کنکور تجربی چی هست؟ اگه علاقه داشته باشید حتما خوبه! به عشق یه رشته بخونی حتما قبول میشی داداش
      واسه بنده که به هیچ وجه شیمی و فیزیک و زیست نخوندم...چون درصد بالایی نمیخوای شاید خیلی سخت نباشه
      =
      ===
      ادبیات 50
      امسال 32 درصد زدم

دین و زندگی 80
      امسال 50 زدم

عربی 30
      امسال 5 درصد زدم

زبان 50
      امسال 20 درصد

--
      تخصصی

ریاضی 20
      امسال 7 درصد

زیست 30
      امسال 4 درصد

فیزیک 10
      امسال 0

شیمی 30
      امسال 12 درصد

خب ببین مثلا درسی مثه زیست با خوندن میشه به درصد بالا رسید و شاید خیلی فهمیدنی نباشه(لا اقل واسه درصدی که تو میخوای، شیمی فیزیک و ریاضی باید خوب بخونی..ببین توصیم اینه که یه درس رو حذف کن...به جاش یه درس دیگه رو بالا تر بزن..زیست خوندنیه ، شاید با انتخاب منابع بتونی به درصد بالا برسی ولی خب نباید انتظار داشته باشی ریاضی رو بتونی بالا بزنی..بچه های تجربی خودشون بزور میتونن 20 بزنن اگه سوالات مثه 94 باشه
      به پرستاری آزاد هم فکر میکنی؟؟؟ شاید راحت تر باشه..در حال حاضر نظرم اینه که شیمی و زیست رو بهتر کار کن که بتونی به درصدای بالاتری برسی و ضریبشون هم بالاتره
      زیست: الگو هم پایه ها رو بخر، کتاب درسیو بخون و تست بزن، باور کن با این انرژی که داری بالای 50 میزنی و هیمن کافیه!
      شیمی هم به نظرم مثلا فقط شیمی2 رو که حفظیه بخر مبتکران رو آموزش رو دقیق یاد بگیر..شیمی 2 خیلی مفاهیم خاصی نداره و بیشترش خوندنیه..با همین شیمی2 به درصد خوبی میرسی ان شا الله
      تشکر شما لطف کردید بابت راهنمایی هاتون
      چند تا سوال دیگه.
      ممنونم که سطح بنده رو در معرفی منابع مورد توجه قرار دادید.
      چون سطح توانایی بنده و سطح هدفم با دیگران متفاوت تره.

چند سوال دیگه (البته با عرض شرمندگی زیاد )

در مورد ادبیات من مهر و ماه خوندم ... چه چیزی به عنوان مکمل چی خوبه به نظرتون؟
      در مورد دین و زندگی که مشکلی ندارم از نظر منبع ولی نحوه خوندن نکته خاصی در نظر ندارید؟
      عربی هم که نه کتاب داریم نه پایه ... ولی میگن فیلم آموزشی . کتاب چی خوبه با توجه به سطح بنده
      زبان هم که همه چیز اوکی ...
      ----
      در مورد دروس تخصصی هم نظر خودم همین بود بهتره که روی دو درس سرمایه گذاری کنم.

فیزیک که مطمئنا حذف برای بنده ... (خجالتی داره خانواده هم فیزیک خوندن

ریاضی
      چون که مباحث آمار و احتمال رو علاقه دارم به شخصه و چیزایی بلدم دوس دارم بخونم .... چند درصدی نرمال داره ... ؟
      از رو چه منبعی پیشنهاد شماست؟

زیست
      کل الگو رو بخرم ؟؟؟؟ جاهایی در مورد گاج شنیدم؟ نظرتون در مورد اونا چیه ؟ البته با توجه به پایه بنده.

شیمی
      مبتکران دوتا کتاب داره ... هردوتا رو بگیرم واسه شیمی 2 ؟؟؟

در مورد دانشگاه آزاد مشکلی به شخصه در مورد هزینش مشکلی ندارم ..خودکفام سالها ... میخوام تلاش واسه دولتی بکنم ولی با همین تلاش دلوتی هم نشه خوب دیگه 90 درصد به بالا آزاد رو قبولم ...

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali.Pc نمایش پست ها
      تشکر شما لطف کردید بابت راهنمایی هاتون
      چند تا سوال دیگه.
      ممنونم که سطح بنده رو در معرفی منابع مورد توجه قرار دادید.
      چون سطح توانایی بنده و سطح هدفم با دیگران متفاوت تره.

چند سوال دیگه (البته با عرض شرمندگی زیاد )

در مورد ادبیات من مهر و ماه خوندم ... چه چیزی به عنوان مکمل چی خوبه به نظرتون؟ چون زمان محدوده همون کافیه به نظرم! همه کتابا یه چیز میگن..خیلی وسواس به خرج نده از این نظر!
      در مورد دین و زندگی که مشکلی ندارم از نظر منبع ولی نحوه خوندن نکته خاصی در نظر ندارید؟ هر کتابی که داری کتابو بخون بعد تستهای اون کتاب رو بزن، شیوه خاصی مد نظرم نیست چون خودت باید به نتیجه برسی که با کدوم روش میتونی به نتیجه بهتر برسی
      عربی هم که نه کتاب داریم نه پایه ... ولی میگن فیلم آموزشی . کتاب چی خوبه با توجه به سطح بنده.. گاج یه دی وی دی داره آقا ماهینی ، با دیدن اون محاله زیر 40 بزنی، توصیه میکنم حتما اون رو بگیر، اسمش فک میکنم عربی سوم باشه آقای ماهینی..کتاب هم نخری با همین دی وی دی به درصد بالا میرسی
      زبان هم که همه چیز اوکی ...
      ----
      در مورد دروس تخصصی هم نظر خودم همین بود بهتره که روی دو درس سرمایه گذاری کنم.

فیزیک که مطمئنا حذف برای بنده ... (خجالتی داره خانواده هم فیزیک خوندن عب نداره! عوضش در زیست و شیمی خفن نر باش

ریاضی
      چون که مباحث آمار و احتمال رو علاقه دارم به شخصه و چیزایی بلدم دوس دارم بخونم .... چند درصدی نرمال داره ... ؟ با امار و احتمال تقریبا میشه 5 تا سوال رو جواب داد که میشه یک شیشم، حدود 16 درصد و درصد قابل قبولیه
      از رو چه منبعی پیشنهاد شماست؟
      خیلی سبز کتابیه که روون تر توضیح داده مخصوصا واسه شما میتونه مناسب تر از سایر منابع باشه
      زیست
      کل الگو رو بخرم ؟؟؟؟ جاهایی در مورد گاج شنیدم؟ نظرتون در مورد اونا چیه ؟ البته با توجه به پایه بنده. زیست پایه بنده نداره که! بخونی بالا 50 میزنی، اول الگو رو بزن اگه وقت زیاد آوردی گاج رو واسه دوره و جمع بندی

شیمی
      مبتکران دوتا کتاب داره ... هردوتا رو بگیرم واسه شیمی 2 ؟؟؟ نه، کتاب تستش رو بگیر که توش ایستگاه درس و نکته هم داره

در مورد دانشگاه آزاد مشکلی به شخصه در مورد هزینش مشکلی ندارم ..خودکفام سالها ... میخوام تلاش واسه دولتی بکنم ولی با همین تلاش دلوتی هم نشه خوب دیگه 90 درصد به بالا آزاد رو قبولم ...
      ان شا الله که به هدفت برسی، آزاد خیلی راحت میشه قبول شد با این روحیه حتما میتونی حتی به دولتی هم فکر کنی

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      ان شا الله که به هدفت برسی، آزاد خیلی راحت میشه قبول شد با این روحیه حتما میتونی حتی به دولتی هم فکر کنی
      از همه دوستان که راهنمایی کردن تشکر میکنم.
      از مدیر جناب پویا دقتی در راهنمایی و انتقال تاپیک به جای بهتر
      و خانم مهدیه بانو بابت راهنمایی
      و بلاخص petotem که راهنمای بسیار خوب و کارشناسی برای بنده داشتن.
      واقعا سپاسگذارم از ایشون.

مسائل واسه بنده تقریبا روشن شد.
      در صورتی که بنابر مصالح انجمن مدیریت نیاز به بستن تاپیک دیدن مشکلی وجود نداره میتونید تاپیک رو ببندید.

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali.Pc نمایش پست ها
      از همه دوستان که راهنمایی کردن تشکر میکنم.
      از مدیر جناب پویا دقتی در راهنمایی و انتقال تاپیک به جای بهتر
      و خانم مهدیه بانو بابت راهنمایی
      و بلاخص petotem که راهنمای بسیار خوب و کارشناسی برای بنده داشتن.
      واقعا سپاسگذارم از ایشون.

مسائل واسه بنده تقریبا روشن شد.
      در صورتی که بنابر مصالح انجمن مدیریت نیاز به بستن تاپیک دیدن مشکلی وجود نداره میتونید تاپیک رو ببندید.

سال دیگه این موقع شیرینی پرستار شدنت رو میخواماااااا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)