تشکر شما لطف کردید بابت راهنمایی هاتون
چند تا سوال دیگه.
ممنونم که سطح بنده رو در معرفی منابع مورد توجه قرار دادید.
چون سطح توانایی بنده و سطح هدفم با دیگران متفاوت تره.
چند سوال دیگه (البته با عرض شرمندگی زیاد
.gif)
)
در مورد ادبیات من مهر و ماه خوندم ... چه چیزی به عنوان مکمل چی خوبه به نظرتون؟
چون زمان محدوده همون کافیه به نظرم! همه کتابا یه چیز میگن..خیلی وسواس به خرج نده از این نظر!
در مورد دین و زندگی که مشکلی ندارم از نظر منبع ولی نحوه خوندن نکته خاصی در نظر ندارید؟
هر کتابی که داری کتابو بخون بعد تستهای اون کتاب رو بزن، شیوه خاصی مد نظرم نیست چون خودت باید به نتیجه برسی که با کدوم روش میتونی به نتیجه بهتر برسی
عربی هم که نه کتاب داریم نه پایه ... ولی میگن فیلم آموزشی . کتاب چی خوبه با توجه به سطح بنده..
گاج یه دی وی دی داره آقا ماهینی ، با دیدن اون محاله زیر 40 بزنی، توصیه میکنم حتما اون رو بگیر، اسمش فک میکنم عربی سوم باشه آقای ماهینی..کتاب هم نخری با همین دی وی دی به درصد بالا میرسی
زبان هم که همه چیز اوکی ...
.gif)
----
در مورد دروس تخصصی هم نظر خودم همین بود بهتره که روی دو درس سرمایه گذاری کنم.
فیزیک که مطمئنا حذف برای بنده ... (خجالتی داره خانواده هم فیزیک خوندن
عب نداره! عوضش در زیست و شیمی خفن نر باش
ریاضی
چون که مباحث آمار و احتمال رو علاقه دارم به شخصه و چیزایی بلدم دوس دارم بخونم .... چند درصدی نرمال داره ... ؟
با امار و احتمال تقریبا میشه 5 تا سوال رو جواب داد که میشه یک شیشم، حدود 16 درصد و درصد قابل قبولیه
از رو چه منبعی پیشنهاد شماست؟
خیلی سبز کتابیه که روون تر توضیح داده مخصوصا واسه شما میتونه مناسب تر از سایر منابع باشه
زیست
کل الگو رو بخرم ؟؟؟؟ جاهایی در مورد گاج شنیدم؟ نظرتون در مورد اونا چیه ؟ البته با توجه به پایه بنده.
زیست پایه بنده نداره که! بخونی بالا 50 میزنی، اول الگو رو بزن اگه وقت زیاد آوردی گاج رو واسه دوره و جمع بندی
شیمی
مبتکران دوتا کتاب داره ... هردوتا رو بگیرم واسه شیمی 2 ؟؟؟
نه، کتاب تستش رو بگیر که توش ایستگاه درس و نکته هم داره
در مورد دانشگاه آزاد مشکلی به شخصه در مورد هزینش مشکلی ندارم ..خودکفام سالها
.gif)
... میخوام تلاش واسه دولتی بکنم ولی با همین تلاش دلوتی هم نشه خوب دیگه 90 درصد به بالا آزاد رو قبولم ...