آیا برای زمین هم کتاب تست لازمه ؟ همایش چوره ؟ اگر کتاب خاصی مدنظرتون هست معرفی کنید .. ممنون می شم ((:
آیا برای زمین هم کتاب تست لازمه ؟ همایش چوره ؟ اگر کتاب خاصی مدنظرتون هست معرفی کنید .. ممنون می شم ((:
تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !
ابی قلم چی.مختصر و مفید
in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
september 2017 ????Only God Knows....
کتاب هفت چیز خیلی سبز کتاب خوبیه!
موسسه آفبا هم دی وی دی های آقای چلاجور رو تولید کرده که اونم عالیه!![]()
یاد گرفتـــــــــــــــــــم:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از من بیزار خواهد بود .
4.با کودک بحث نکنم چون مرا با دانش خویش می سنجد و هم سطح خویش میپندارد.
اصلا بنظرم واسه زمین نباید کتاب درسی رو خوند!! خیلی زیاد و سنگینه خدایی !!
باید از کتاب های کم حجم و مقوی مثل خیلی سبز یا مهروماه استفاده کرد که درس رو خلاصه کرده و مطالب مهم رو گفته بعدشم تست
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
اصلا زدن زمین سودی هم داره ؟؟ به نظرتون بهتر نیست وقتی که واسه زمین داریم بین بقیه درسای اختصاصی تقسیم کنیم ؟؟؟
تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !
تو همه چیت تکمیله !
تو رتبه کل تاثیر زیاد داره
زیرگروه دو هم ضریبش یک هست
جامع مهروماه کتاب خوبیه
درسنامه نموداری+تست تالیف روزبه اسحاقیان
عالیه ب نظر من
تو زیر گروه 2 ضریب 1 داره..تو زیر گروه 3 ضریب 2!واسه رتبه کل هم عالیه...خیلی سبز +دریافت فوق العاده هستش![]()
بچه ها اگر بعد از عید زمین شناسی بخونم روزی 1 ساعت میتونم حدود 50 بزنمش تو کنکور؟!
هرکی زمین میخونه میشه لطفا راهنمایی کنه کدوم فصلا آسونن و میشه روشون سرمایه گذاری کرد که تستشو حتما بتونی تو کنکور بزنی ؟!
تو همه چیت تکمیله !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)