خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 3 از 3
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

استراتژی زیست کنکور

سلام

مهر و ماه جدیدا" یک کتاب کوچیک و جمع و جور به همین نام بیرون داده .قیمتش هم از یک مینی پیتزا کمتره ! فقط 5 تومن .اندازه یه شارژ . . . !

tm.jpg

خودش این کتاب رو این طور معرفی کرده :

• از استراتژی های خاص در مطالعه ی زیست شناسی گفته تا راهکارهای مناسب برای خوندن زیست مطابق با کنکورهای اخیر
      • در این کتاب جدیدترین متدهای طراحی تست در آزمون های سراسری رو موشکافی کردیم که خیلی با کتاب های بازاری فرق دارده
      • برای خوندن مطالب فرا مفهومی و فراترکیبی زیست شناسی راهکارهایی رو گرفتیم که تو هیچ کجای دنیا پیدا نمی کنید
      • تیپ بندی انواع سوالات مطرح شده در کنکورهای چند سال اخیر

پی دی اف کتاب رو میتونید از اینجا تماشا کنید.

به نظر میاد که خوندنش برای هر دانش آموز تجربی ای واجب باشه . من امروز سفارشش دادم . اگه کسی قبلا گرفته خوش حال میشم در مورد کتاب توضیح بده .
      به راهِ بادیه رفتن به از نشستنِ باطل

اگر مُراد نیابم ، به قدر وُسع بکوشم

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      من دارم این کتابو زیاد چیز خاصی نگفته به نظر من داخلش مثلا اهمیت فصلا رو گفته که خودمون میدونیم..گفته هر سال چند درصد زیستو بالای 50 میزنن که اینم مشخصه...گفته به قید ها توجه کنین و اغلب و برخی و...رو از زیر دستتون در نداره که اینم میدونیم!!گفتته بعضی از مواقع بعضی سوالا خیلی به هم شباهت ممفهومی دارن که کلا هر چیزی که توی کتاب گفته رو کلا خودت میدونی و بهشون اگاهی داری فقط باعث میشه دیدت باز تر بشه..همین!ولی در کل کتاب جمع و جوریه و قیمتش هم مناسبه!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

من دارم این کتابو زیاد چیز خاصی نگفته به نظر من داخلش مثلا اهمیت فصلا رو گفته که خودمون میدونیم..گفته هر سال چند درصد زیستو بالای 50 میزنن که اینم مشخصه...گفته به قید ها توجه کنین و اغلب و برخی و...رو از زیر دستتون در نداره که اینم میدونیم!!گفتته بعضی از مواقع بعضی سوالا خیلی به هم شباهت ممفهومی دارن که کلا هر چیزی که توی کتاب گفته رو کلا خودت میدونی و بهشون اگاهی داری فقط باعث میشه دیدت باز تر بشه..همین!ولی در کل کتاب جمع و جوریه و قیمتش هم مناسبه!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه دور سرسری و مروری بخونی بد نیست. یه چیزایی دست آدم میاد ولی کلا چیز خیلی جدیدی نگفته.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن