خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

معرفه نو نکره >> کدوم درست میگن؟ گاج یا تخته؟!

سلام.
      تو مبحث معرفه نکره تو تخته سیاه مهدی شرفی گفته که ضمایر متصل مرفوعی که همون شناسه های فعل باشن در هنگام شمارش جز اسامی معرفع یا نکره حساب نمیشن! البته شاید من بد برداشت کردم ولی به نظرم همینو گفته.
      و تو گاج صراحتا متصل مرفوعی رو جز معرفه ها حساب کرده(تو درسنامه اش)

حالا کدوم درست میگه کسی تست کنکوری (سراسری) سراغ داره که بگه تکلیف چیه؟؟ یا خودش بدونه و مطمئن باشه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من ضمایری که به اسم چسبیدن همشون معرفه اند . در گاج دربارهی اسم گفته نه فعل ولی اون یکی کتاب رو نخوندم
      کدامین پل؟
      در کجای دنیا ؟
      شکسته شده که هیچکس
      به خانه آرزوهایش نمیرسد؟

3. Top | #3
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      کلیه ضمایر معرفه اند چه به فعل بچسبن چه به اسم

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      تو خیلی سبز هم گفته وقتی به فعل بچسبه حساب نمی شه و جزئی از فعل به حساب میاد!! ولی اگه جدا بدن مثلا بگن چند مورد از موارد روبرو معرفه است((هم - علی -ک و...)) اون وقت باید حسابش کنی.ولی من خودم شخصا همین مشکلو داشتم و تمام سوالات کنکور و گاج و خیلی سبز رو زیر و رو کردم فقط وفقط 2 سه سوال بود که توش فعل باضمیر متصل دیدم اونم تو خیلی سبز بود که جمله بالا رو نوشته بود،تو گاج چنین موردی تو تستاش ندیدم و احتمالا مولف از زیرش در رفته و ترجیح داده اونو پاس بده به خود دانش آموز...

با همه این ها اگه تو کنکور اومد من به حساب میارمش چون تو کتاب اونو ذکر کرده و هیچ تبصره ای هم براش نیاورده!و ملاک هم کتابه!!!

در ضمن اگه تخته سیاه داری زیاد بهش اعتماد نکن چون تعداد غلط هاش یکم زیاده.
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

5. Top | #5
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      قضیه این جاست که تو کنکور آزاد (خدا بیامرز) ضمیر متصل به فعل رو معرفه حساب نمیکرد که غلطه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با توجه به توضیحات کامل شما و اینکه تو گاج سبز هم در جواب تمرین ها -تمرین 1 قسمت 2- ضمیر فعل رو حساب کرده توی نتم که جوابش رو نگا کردم حساب کرده...
      پس حتما هست دیگه!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن