X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 17 از 23 نخستنخست ... 7161718 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 241 به 255 از 342
    1. Top | #241
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan5100.ek نمایش پست ها
      k که ثابته و x>2+k=6 و x>2+k=9 اینحا با تئوجه به ثابت بودن k ، میفهمیم که تفاوت در اون x ها به توان دوست ، خب تنها مجذور هایی که توان دو شون 3 تا فاصله است مجذور 1 >1 و مجذور 2 ینی 4 است ، بنابراین 1+k برابر با 6 و k+4 برابر با 9 میشه که k=5 بدست میاد
      اینجا رو منوجه شدم
      خب الان پس محدوده x میششه باتوجه به صورت سوال بین منفی 3 و مثبت 5 ، خب الان 5 رو برابر با هرکدوم از گرینه ها میدیم و دامنه جوابی که میده رو میندازیم توی x اگه اوکی بود ، همون میشه مثلا گزینه یک ،اگه برابر با 5 بذارید ایکس میده یه عدد غیر صحیح که غلطه ، همینطوری چک کنیبد میبینید گزیمه 4 فقط درست میده.
      اینو نشدم

2. Top | #242
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      ولی بازم به نظر من سوال بو داره الان یادم نیاد ولی جوری که من حساب کردم بین -2 تا 6 بود که شایدم همون 5 باشه ولی نمیدونم چرا هنوزم شک دارم

3. Top | #243
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ، خب الان 5 رو برابر با هرکدوم از گرینه ها میدیم و دامنه جوابی که میده رو میندازیم توی x اگه اوکی بود ، همون میشه میده.
      میشه اینجا رو توضیح بدید؟

4. Top | #244
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1381 نمایش پست ها
      ولی بازم به نظر من سوال بو داره الان یادم نیاد ولی جوری که من حساب کردم بین -2 تا 6 بود که شایدم همون 5 باشه ولی نمیدونم چرا هنوزم شک دارم
      kعدد ثابته نمیتونه بازه باشه به مجموعه داده شده دقت کنید k خودش جزو بازه است و همزمان جزو معادله چجوری میگید بین -2 و 6 ؟؟؟

5. Top | #245
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دمت گزرم سوال باحالی بود از این سولا بازم بذار
      @josef76
      اگه پایه باشین حتما چرا که نه شما هم تستهای باحالتون رو شیر کنید حل کنیم

6. Top | #246
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط josef76 نمایش پست ها
      kعدد ثابته نمیتونه بازه باشه به مجموعه داده شده دقت کنید k خودش جزو بازه است و همزمان جزو معادله چجوری میگید بین -2 و 6 ؟؟؟
      یک عدد ثابتی بین -2 تا 6 مثلا -1!

7. Top | #247
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1381 نمایش پست ها
      یک عدد ثابتی بین -2 تا 6 مثلا -1!
      خوب من و دوستان گفتند 5 دیگه تو اون بازه شما هم صدق میکنه خودتون هم امتحان کنید اعداد صحیح بازه تون رو به 5 میرسید

8. Top | #248
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چشم ،
      خب مگه الان توی صورت سوال نگفته x بین -3 و k است ، خب الان ن رو فهمیدیم 5 بود پس x بین -3 , 5 میشه،
      خب الان توی پزینه های k رو برجسب x داده ، خب k که همون 5 بود پس تمام گزینه ها رو برابر با 5 قرار میدیم تا x پیشمهادی هر گزینه بدست بیاد ، مثلا 5x+1=5 ایکس کسری میشه که توی سرط اول سوال گفت ایکس صحیحه پس رد کیشه توی دومی هم کسری میشه ایکس پیشنهادیش یوس سرمی هم کسری میشه ولی فقط توی 4 ایکس پیشنهادیش میده 3 که توی دامنه ی ایکس که مشخص شد هم قرار داره( همون منفی 3 تا k )
      Oh my God
      این خلاقیت ات احسنت داشت اینکه معادله گزینه هارو برابر 5 قرار میدی
      Big Like

9. Top | #249
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سید از ما دیگه خداروشکر گذشت
      عه به سلامتی پس

10. Top | #250
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تحلیل سوال خیلی طولانیه ولی حل سوال آسونه. X رو بگیر منفی ۳ر. بعد xرو بگیر منفی ۲. بعد میبینی هر بار k بدست بیاری ۴ تا فرق دارن میشه گزینه ۴

11. Top | #251
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amf1384 نمایش پست ها
      تحلیل سوال خیلی طولانیه ولی حل سوال آسونه. X رو بگیر منفی ۳ر. بعد xرو بگیر منفی ۲. بعد میبینی هر بار k بدست بیاری ۴ تا فرق دارن میشه گزینه ۴

آخرش پشمام ریخت حاجی 4 تا فرق دارن میشه گزینه 4؟؟
      منظورتون اختلاف اعضای مجموعه ها با هم بود نه؟؟ بصورت دنباله عددی و خطی؟؟
      بله اینم میشه گفت ولی به نظرم راه بهتر همون راه عرفان هست
      ویرایش توسط _TheOne_ : 12 آبان 1399 در ساعت 22:17

12. Top | #252
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amf1384 نمایش پست ها
      ولی این راه حل ها درسته جواب میده ولی یکم عجیب میاد به نظرم شما ایکس رو از رو بازه صورت سوال میدی و k بدست میاره خوب این درست ولی ربطش با دنباله چیه؟

13. Top | #253
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      این سوال هم حیفم اومد باهاتون به اشتراک نزارم سوال آسونه مطمئنم از پسش بر میایید
      نام: CamScanner 11-02-2020 22.35.17_1.jpg نمایش: 94 اندازه: 69.1 کیلو بایت

14. Top | #254
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      گزینه 2 هم درست زده شده

15. Top | #255
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این چیزی که میگم یکم ایراد داره ولی سریع میتونید به جواب برسید.6و9 مضرب 3 هستند پس ایکس به توان دو به اضافه k باید به پیمانه 3 صفر بشه.توان دوم اعداد به پیمانه 3 یا صفر هستند یا 1.پس k به پیمانه 3 میشه منفی یک در نتیجه k میشه 3q-1که معادل 3q-4

صفحه 17 از 23 نخستنخست ... 7161718 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فهمم، فکر، فردا، فعلا، قبل، قرار، كليدي، كنيد، كه، لطفا، ممنون، مورد، می، میپرسم، میخوام، میخواد، میخوره، میدن، میشه، مگه، مبحث، مجموعه، مسائل، مطرح، نفر، نميتونم، نمی، چه، نهایی، نوشتم، چیه، نیست، نزدیک، هم، هممون، همه، همون، ها، های، هر، هرچه، هستن، هستند، ولي، ولی، واسه، يه، یه، یک، یکی، کنم، کنند، کنیم، کنید، کنکور، که، کتاب، کدام، کردم، کسی، کسایی، گنگ، گیرند، گذاری، گرفتم، گسسته، پنج، پیش، پاسخنامه، پس، پست، پسر، yahoo، آن، انتخاب، اي، اين، اينجا، ای، این، اینجا، اگه، احتمال، ادغام، از، اشكال، بلد، بنویسید، به، بيست، بین، بیاید، بکشید، بگم، بپرسید، باید، باشه، باشد، بدن، بده، بدین، بدید، برام، برد، برسم، بزنم، تقویت، تقویت حافظه، تقریبا، توی، توضیح، تگ، تا، تاپيك، تاپیک، تابع، تجربي، تجربی، تر، تصمیم، تصادف، جواب، جور، جوری، جامع، حل، حافظه، حداقل، حساب، خوبه، خودم، خودتون، خودشون، خیلی، دنباله، دو، دوستان، دوستانی، دوستانش، دوستاتون، ديف، دیگر، دیدم، دامنه، دارم، داره، داشته، داشتید، دختر، در، دروس، درد، درس، رفع، رو، روی، رياضي، رياضيات، ریاضی، را، راه، رسم، رسیدم، رشته، رضا، زوج، زود، زیاده، زده، سه، سوم، سوال، سوالي، سوالی، سوالام، سوالای، سوالات، سي، سریع، شماره، شود، شکل، شامل، شد، شده، شش، صندلی، ضروریه، علی، عجله

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن