خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      آره خب هرکس ی نظری داره اما به لحاظ روحی من هیچوقت دلم نمیخواد بابام کوچکترین نقصی واسش پیش بیاد واسه همین به بچه های شاهد و ایثارگر حق میدم واسه سهمیشون خب اوناهم دلشون میخواست پدرشون بود یا الان سالم باشه
      یکی از دوستام پدرش موجیه به گفته خودش وقتی باباش رو موج میگیره خونشون میشه قتلگاه اینم فقط گریه میکنه خب خدایی شرایط اون با منی که دارم تو ارامش درس میخونم زمین تا اسمون فرق داره واسه همین میگم حقشه که از سهمیه اش استفاده کنه اون حاظر بود این سهمیه و مزایای دیگه رو نداشت ولی باباش سالم بود و خونشون آروم...
      نظرتون محترمه! ولی اگه اینجوری باشه باید برای کسایی که توی تصادفات نقص عضو شدن هم سهمیه در نظر بگیریم!

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Takfir نمایش پست ها
      نظرتون محترمه! ولی اگه اینجوری باشه باید برای کسایی که توی تصادفات نقص عضو شدن هم سهمیه در نظر بگیریم!
      اون ی اتفاقه که طرف خودش نخواسته ولی اینا داوطلبانه جونشون رو گذاشتن کف دستشون و رفتن جنگ ... اصلا نمیشه مقایسه کرد خیلیییی فرق داره
      تو کشورهای غربی وقتی یک سرباز شهید یا جانباز از کارافتاده میشه دولت کل هزینه های زندگی خانوادش رو تا اخر عمرشون تامین میکنه
      حالا ایران فقط ی سهمیه گذاشته واسه درس چیز زیادی نیست ...
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اسم کاربری من هیچ ارتباطی به هیچ گروه یا ارگان خاصی نداره!

من نمیدونم این دوست عزیزمون چه برداشتی کردن که شهید شدن رزمنده هارو مربوط به منه مفلوک دونستن!!!!

من خودم بسیجی فعالم و پدرم هم انگشتاشو تو جنگ از دست داده!
      تکفیر یه کلمه اسپانیائیه به معنای اعتراض ، درسته ؟! ( درست یادم نیست فکر کنم همین بود!! )
      خودت فکر کنم یه بار بهم گفتی

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      آره خب هرکس ی نظری داره اما به لحاظ روحی من هیچوقت دلم نمیخواد بابام کوچکترین نقصی واسش پیش بیاد واسه همین به بچه های شاهد و ایثارگر حق میدم واسه سهمیشون خب اوناهم دلشون میخواست پدرشون بود یا الان سالم باشه
      یکی از دوستام پدرش موجیه به گفته خودش وقتی باباش رو موج میگیره خونشون میشه قتلگاه اینم فقط گریه میکنه خب خدایی شرایط اون با منی که دارم تو ارامش درس میخونم زمین تا اسمون فرق داره واسه همین میگم حقشه که از سهمیه اش استفاده کنه اون حاظر بود این سهمیه و مزایای دیگه رو نداشت ولی باباش سالم بود و خونشون آروم...
      قشنگ کلی فحش نثار بچه های ایثارگرها میشه با این سهمیه !
      ما مدیون شهدا و این آدما هستیم ، هر چی هم داریم از اینا داریم ولی آخه چه ربطی به نتایج کنکور بچشون داره ؟
      کمک مالی بکنن ، پول بدن وام بدن ولی حق نداشتن تو قضیه تحصیل و کنکور دخالت کنن
      خونه شرایطش نا آرامه بره کتابخونه درس بخونه
      بی عدالتی محضه این سهمیه ...
      ویرایش توسط Mostafa7 : 21 مهر 1393 در ساعت 22:50

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      تکفیر یه کلمه اسپانیائیه به معنای اعتراض ، درسته ؟! ( درست یادم نیست فکر کنم همین بود!! )
      خودت فکر کنم یه بار بهم گفتی

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

قشنگ کلی فحش نثار بچه های ایثارگرها میشه با این سهمیه !
      ما مدیون شهدا و این آدما هستیم ، هر چی هم داریم از اینا داریم ولی آخه چه ربطی به نتایج کنکور بچشون داره ؟
      کمک مالی بکنن ، پول بدن وام بدن ولی حق نداشتن تو قضیه تحصیل و کنکور دخالت کنن
      خونه شرایطش نا آرامه بره کتابخونه درس بخونه
      بی عدالتی محضه این سهمیه ...
      دقیقا بهشون خونه و ماشین و پول بدن نه سهمیه ... والله خیلیام هستن که پدر و مادر خوبی ندارن و با آرامش نمیتونن درس بخونن اونا چی

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      موضوع تاپیک 180 درجه چرخید !

فک کنم فیزیکش خوب باشه ! البته دانلود نکردم

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      خوب خدا که به کنار! ولی مطمئنم با گفتن این مطلب صد ها فحش نصیب خودم کردم! بخاطر قضیه سهمیه))))))

البته یه خبر خوب بدم که من استفاده نمیکنم ازش! بخاطر دین و ایمونم! عقیدم!
      امیدوارم در آینده پشیمون نشی از کاری که میکنی

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ب درد نمیخورن ب خدا نگیرررررررررررررررررر

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinabeskut نمایش پست ها
      امیدوارم در آینده پشیمون نشی از کاری که میکنی
      نه اگه موفق هم نشم مشکلی نیست! دوباره تلاش میکنم!

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان همراه میدونم تاپیک موضوعش یه چیز دیگه اس ولی........
      از اینکه موضوع تاپیک به قول اون دوستمون سمت دیگه چرخید دوستان میبخشن.
      خدا کند که هیچوقت خدا را کنار نذاریم.در ضمن تکفیر کلمه عربی از باب تفعیل از ریشه ک.ف.ر هست.وامروزه کسانی که دیگران را به خاطر داشتن عقیده و اعتقادی کافر میدانند , تکفیری میگن.مثلا سلفی ها و تکفیری هاامروزه من و شمارا به خاطر حب اهل بیت پیامبر(ص) کافر میدانند و مفتی های جنایت کارشون فتوا داده اند که هر کس 7 محب اهل بیت را به قتل برساند بهشت بر او واجب میشود.خیلی هم پز ها یمسخره ای برای خوددارند از جمله لباسشون و اون علامتی که به صورت شلیک به سر با دو انگشت نشون میدن.واین موید آن است که منظور رفیقمون از اون آرم ونشانه چیزی غیر از معنی و مفهوم یک لغت ایتالیایی و یا اسپانیایی هس.ولی حتم میدونم که ایشون از سر تفنن و همینجوری این عکس و این آیدی رو انتخاب کرده اند وگرنه که بنده برای تمام بچه های انجمن ارادت دارم حقیر قصد بدی در مورد دوستمون نکردم.ما یادمان نمیرود و نیک میدانیم همون کسایی که باعث قطع انگشتان پدر شریف دوست بزرگوارمون شده اند همین امروز چه جنایت ها که نمیکنن.
      با احترام به تمام کسانی که در راه سرفرازی ایران زمین سر از پا نشناختند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن