خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      خدا بيشترش كنه...

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m98f نمایش پست ها
      اگه اینا زندگی میکنن
      پس من دارم چیکار میکنم ؟؟!!
      خخخخخ لابد ما مردگی میکنیم

3. Top | #18
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      طرف ساعتش 150ملیون قیمتشه اونوخ پدر من با 30سابقه کار معلمی سر جمع 200ملیون تو حسابش نیس
      خدایی پز دادن نی؟؟؟
      طرف ماشین در میاره یه خیابونو چل بار دور میزه پز دادنه دگه

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط امیر ارسلان نمایش پست ها
      طرف ساعتش 150ملیون قیمتشه اونوخ پدر من با 30سابقه کار معلمی سر جمع 200ملیون تو حسابش نیس
      خدایی پز دادن نی؟؟؟
      طرف ماشین در میاره یه خیابونو چل بار دور میزه پز دادنه دگه
      دارندگی و برازندگی...

نقل قول نوشته اصلی توسط ayda76 نمایش پست ها
      به نظر من لذت بردن از زندگی یعنی وقتی پیر میشی و به جوونیت فکر میکنی 4 تا کار مفید کرده باشی که عمرت به هیچ و پوچ نگذشته باشه....یعنی حسرت نخوری که اگه اون موقع دنبال درس و کارو .... بودم الان وضعیتم این نبود......
      ازونجایی که شما با این نسل آشنایی نداری یکم با یه مثال آشنات میکنم...اینا افرادی هستن که همین الان بابایی 2تا کارخونه, 1خونه 1 ویلا 1ماشین و حساب 10میلیاردی براشون کنار گذاشته و الان اینا به نامشونه...هیچ کدوم ازینا اصلا درس نمیخونن چون عمرشون تلف میشه, اون 7سالی رو که خوش شانسترین کنکوری صرف خرخونی در رشته پزشکی میکنه اینا صرف دیدن بازی رئال بارسلون از تو ورزشگاه یا 1ماه موندن تو هتل 5ستاره تو پاریس و لاس وگاس میکنن...تنها چیزی که نمیخورن حسرت گذشتس...

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan-66 نمایش پست ها
      اینایی که تا دو قرون میاد دستشون خودشونو میگیرن پولدار نیستن
      پولدار ​نمان

کسی که ماشینش 8میلیارد قیمتشه پولدار نما نیست...

نقل قول نوشته اصلی توسط Takfir نمایش پست ها
      اونی که زحمت کشیده به دست اورده نوش جونش! ولی کسی که با پول بابایی جو میده! خودش پشیزی هم بارش نیست نه!

دوما مطمئن باش اینا تازه به دوران رسیده ها هستند! و مطمئن باش یه پولدار واقعی هیچوقت این کارارو نمیکنه!

ما که دوست داریم هموطنامون شاد باشن! ایشالا همه اینجوری بشن تو مملکتمون!
      اول اینکه اصلا ربطی نداره که خودش در میاره یا باباش...مهم اینه که لذت زندگیو میبرن...شما بابات مایه دار بود خرج و ریخت و پاش نمیکردی..؟!!
      دوم اینکه اتفاقا پولدارا همیشه ازین کارا میکنن, علاقه خاصی به به رخ کشیدن دارن و این مسئله ربطی به تازه به دوران رسیده بودن نداره...

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نوش جونشون ، همیشه شاد باشن

داستان اینه که یه عده پرواز میکنن و بقیه ازش افسانه میسازن ...

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نوش جونشون...خدا بيشترش كنه......البته اونهايي كه اين مال و ثروت رو « حلال » به دست آوردند

اين پارسينه محترم كه اينقدر جو الكي دادند و اين مطلب رو توي سايتشون منتشر كردند (و 20:30 هم پخشش كرد!) و حالا داداشمون هم رفته از اونجا برداشته با اين همه چرت گويي نگفتند مال خودشونه به ما چه؟؟چرا ميخوان اين جماعت بنده خدا رو بد جلوه بدند.چرا بد ِ واقعي رو نشون نميدند؟خودم مايه دار نيستم به خدا!در حدي كه پدرم يه حقوق ساده كارمندي و پرايد (!) كارش راه ميفته اما اين خبرگزاري ها بايد به اصل بپردازند نه فرع!اينها كه اينقدر روي لفظ «مايه داري» تاكيد كردند چرا توي مطلبشون نگفتند كه چه چيزي باعث اين «اختلاف طبقاتي » شده؟؟جوابش اينه : دقيقا گمرك!!نميگم هزينه گمرك بده.اما نرخي باشه كه «عادلانه » باشه ، نه غير معمول و اينكه 100%سود بگذارند روي هزينه ها.الآن اگر گمرك واقعا عادلانه بود ، نميگم از اين ماشينها ، اما هرشخص حداقل ميتونست يك هيونداي كره اي بگيره و حالشو ببره!نمونش هم اينكه در مناطق آزاد چيزي بنام گمرك وجود نداره و پره از ماشينهاي از اين مدل.حمايت از گاري سازهاي (شما بخونيد خودروساز) ايراني به چه قيمت؟؟نتيجه اينه كه من نوعي توي خريد پژو405 كه حدود 35 سال پيش در فرانسه توقف توليد شده و الآن توي اوراقي هاي فرانسه هم يافت نميشه بايد جون بدم اونوقت اينها ميرن پورشه چند ميلياردي سوار ميشن . نتيجه اين سختگيري ها ميشه اينكه اين اشخاص مايه دار روزبه روز پولشون انباشته تر ميشه و ماشينشون لوكس تر ولي از طرف ديگه مردم روزبروز توي خريد ماشينهاي چرت ايرانخودرو و سايپا ميمونند ! نتيجش ميشه زياد شدن فاصله طبقاتي !!

حالا ماشين يك نمونش بود.براي چيزهاي ديگه هم دقيقا صدق ميكنه اين مسئله ....

پـسـر زمـسـتـان

7. Top | #22
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ماشاللههه همه روشن فکر شدن

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      روشن فکر بودن همه دوستان

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بابا دمشون گرم آدم باید از زندگی لذت ببره پس پول رو میخواد چکار؟؟ حالا هرکی به اندازه پولش لذت میبره دیگه !!
      حالا اگه کسی باباش ازین پولا واسش نزاشته خب خودت هدفت رو بزار واسه پولدار شدن انقدر که بچه خودت مثل اینا بشه!! بلاخره اینا هم ازون اول که مایه دار نبودن از ی جایی ینفر نسلشون رو پولدار کرده و دست به دست اومده رسیده به اینا !!! شما نقطه آغاز ثروتمند شدن نسل خودت باش!!! والاااا !!!
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن