X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 59 از 59
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نظرتون در مورد وب سایت و جمع آوری امضا چیه؟؟؟؟
      مثل سایت زیر:
      Persian iOS - آی او اس فارسی

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeed_1234 نمایش پست ها
      نظرتون در مورد وب سایت و جمع آوری امضا چیه؟؟؟؟
      مثل سایت زیر:
      Persian iOS - آی او اس فارسی
      بی فایده س...ببخشید رک میگمااااا
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

3. Top | #48
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohamadj07 نمایش پست ها
      شما خودت اونجا بودی؟؟؟؟
      اومد به رتبه های زیر 5000 امکان انتخاب رشته مجدد رو داد...خب این مسئله رو حل کرد؟
      بله من دقیق اونجا بودن اون هفته( تهران بودم)
      خب عزیز من دغدغه اونایی که اعتراض میکردن همین بود، یکیش دوست من که رتبش 338 شده بود تا امیر کبیر انتخاب رشته کرده بود ولی قبول نشده بود در حالی که پارسال با این رتبه100% قبول میشد، انتخاب رشته رو باز کردن ایشون به جای اینکه 1 سال پشت کنکور بشینه رفت مکانیک علم و صنعت....
      اونا اعتراضشون این بود که چرا ما جایی قبول نشدیم اصلا کاری به بحث معدل نداشتن
      عشق تو ، من را قوی میکند و
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

4. Top | #49
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خواهش میکنم.....من هم هدفم اینه که اول نظر شما رو بدونم فقط میشه بگید چرا؟؟؟؟

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      تو ایران هیچ اعتراضی به نتیجه نمیرسه چون اونا قبول ندارن که اشتباه میکنن و تو خودت رو هم بکشی واسشون مهم نیست و چیزی رو تغییر نمیده
      بریم سراغ درسمون چون تا روز کنکور هم اینجا باشیم و اعتراض کنیم فقط وقت خودمون رو تلف کردیم نه به گوش اون بالایی ها میرسه نه آب از آب تکون میخوره فقط خودمون ضرر میکنیم.
      اگه خدایی هست و روز قیامتی من هیچوقت حلالشون نمیکنم به خاطر ظلم ها و بی عدالتی هایی که کردن و با روح و روان ما دانش آموزا اینجور بازی کردن ... باید جواب اینهمه دانش آموز بی انگیزه و دانشجو افسرده و نا امید نسبت به آینده رو بدن ...
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.nikhalat نمایش پست ها
      بله من دقیق اونجا بودن اون هفته( تهران بودم)
      خب عزیز من دغدغه اونایی که اعتراض میکردن همین بود، یکیش دوست من که رتبش 338 شده بود تا امیر کبیر انتخاب رشته کرده بود ولی قبول نشده بود در حالی که پارسال با این رتبه100% قبول میشد، انتخاب رشته رو باز کردن ایشون به جای اینکه 1 سال پشت کنکور بشینه رفت مکانیک علم و صنعت....
      اونا اعتراضشون این بود که چرا ما جایی قبول نشدیم اصلا کاری به بحث معدل نداشتن
      مسلما بزرگترین مسئله این بود که چرا قبول نشدن؟!!!!!!!!!!
      من کاری به معدل ندارم اصلاااا
      فقط میخوام بدونم چه اتفاقی افتاد که اینجوری شد!!! تازه چیزای دیگه ام هست که واقعا دیدنیه!!!!!!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      تو ایران هیچ اعتراضی به نتیجه نمیرسه چون اونا قبول ندارن که اشتباه میکنن و تو خودت رو هم بکشی واسشون مهم نیست و چیزی رو تغییر نمیده
      بریم سراغ درسمون چون تا روز کنکور هم اینجا باشیم و اعتراض کنیم فقط وقت خودمون رو تلف کردیم نه به گوش اون بالایی ها میرسه نه آب از آب تکون میخوره فقط خودمون ضرر میکنیم.
      اگه خدایی هست و روز قیامتی من هیچوقت حلالشون نمیکنم به خاطر ظلم ها و بی عدالتی هایی که کردن و با روح و روان ما دانش آموزا اینجور بازی کردن ... باید جواب اینهمه دانش آموز بی انگیزه و دانشجو افسرده و نا امید نسبت به آینده رو بدن ...
      منم موافقم...
      دقیقا وضعیت همینه...خیلی عالی گفتی

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اصلا دیگه حوصله این بوووووووق ها رو ندارم
      به قول nitah بریم درس خودمون رو بخونیم....

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بعد میگن چرا دانشجوهای ما از ایران میرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      عزیز من اینکارا رو شما نکن من تضمین میکنم کسی نره
      والااااااا

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منم دیپلمم منطقه 3 هست
      والا کدوم سهمیه ؟! از منطقه 3 نهایتا تا رتبه 50 بزورررر شاید! تهران قبول میشه پزشکی و .. ولی از مناطق دیگه تا رتبه 400 هم میتونن تهران قبول شن این کجاش سهمیه اس دقیقا ؟!
      ما نهایت تا رتبه 800 بتونن پزشکی جایی قبول شیم اونا تا رتبه 1500 2000 هم میتونن! دوستم با رتبه 65 منطقه 3 نتونست حتی نیمه دوم تهران قبول شه و اصفهان قبول شد اون یکی با رتبه 23 منطقه 3 بزور نیمه دوم پزشکی تهران اورده
      منکه معنی این سهمیه رو نفهمیدم !!! الکی میگن رتبه منطقه همون کشوری بیشتر مدنظرشون هست!حالا با تاثیر معدل هم که نور علی نوره!!![/quote]

سهمیه منطقه ها واقعا کلاه گذاشتن سر ماس....فقط تو رتبه تاثیر داره واصلش که قبولیه تقریبا هیچ تاثیری نداره بیشتر دانشگاهام منطقه3 اصن کم میگیرن

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behrouz نمایش پست ها
      منم دیپلمم منطقه 3 هست
      والا کدوم سهمیه ؟! از منطقه 3 نهایتا تا رتبه 50 بزورررر شاید! تهران قبول میشه پزشکی و .. ولی از مناطق دیگه تا رتبه 400 هم میتونن تهران قبول شن این کجاش سهمیه اس دقیقا ؟!
      ما نهایت تا رتبه 800 بتونن پزشکی جایی قبول شیم اونا تا رتبه 1500 2000 هم میتونن! دوستم با رتبه 65 منطقه 3 نتونست حتی نیمه دوم تهران قبول شه و اصفهان قبول شد اون یکی با رتبه 23 منطقه 3 بزور نیمه دوم پزشکی تهران اورده
      منکه معنی این سهمیه رو نفهمیدم !!! الکی میگن رتبه منطقه همون کشوری بیشتر مدنظرشون هست!حالا با تاثیر معدل هم که نور علی نوره!!!
      سهمیه منطقه ها واقعا کلاه گذاشتن سر ماس....فقط تو رتبه تاثیر داره واصلش که قبولیه تقریبا هیچ تاثیری نداره بیشتر دانشگاهام منطقه3 اصن کم میگیرن[/quote]
      رتبه ها در اصل یکی هستن به فرض مثال کسی که تو منطقه سه رتبش شد 100 با کسی تو منطقه یک شده 300 درصداشون و قبولیشون یکیه

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منطقه دو چون تعداد داوطلباش بیشتره قبولیاشم بیشتره بعد منطقه یک بعد منطقه سه

12. Top | #57
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این خبر دروغ بوده چنین جلسه ای هم در کار نبوده

13. Top | #58
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      اوووو .باو وزارت علوم هنوز وزیر نداره, سرپرست داره . هنوز تازه میخوان وزیرو به مجلس معرفی کنن .

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behrouz نمایش پست ها
      منم دیپلمم منطقه 3 هست
      منکه معنی این سهمیه رو نفهمیدم !!! الکی میگن رتبه منطقه همون کشوری بیشتر مدنظرشون هست!حالا با تاثیر معدل هم که نور علی نوره!!!
      سهمیه منطقه ها واقعا کلاه گذاشتن سر ماس....فقط تو رتبه تاثیر داره واصلش که قبولیه تقریبا هیچ تاثیری نداره بیشتر دانشگاهام منطقه3 اصن کم میگیرن[/QUOTE]

خب اون برمیگرده به محل سکونت! چون اگه انتخاب رشتت تو قطب خودت نباشه رتبه کشوری به جای رتبه سهمیه لحاظ میشه!! ینی یا 10نفر اول شو یا بومی تهران و اطرافش باش تا پزشکی تهران قبول شی!!!:yahoo (21):
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

معاشرت بر دانایی می افزاید , اما تنهایی مکتب نبوغ است .

"گیبون"

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن