سلام دوستان عزیز من رشتم ریاضیه متاسفانه سال دوم یخورده غفلت کردم و الان هیچی از پارسال بلد نیستم . ینی یچیزایی بلدم والی کامل مسلط نیستم بخصوص اون آخرای کتابارو بنظرتون چجوری بخونمشون ؟ الان سال سومم
سلام دوستان عزیز من رشتم ریاضیه متاسفانه سال دوم یخورده غفلت کردم و الان هیچی از پارسال بلد نیستم . ینی یچیزایی بلدم والی کامل مسلط نیستم بخصوص اون آخرای کتابارو بنظرتون چجوری بخونمشون ؟ الان سال سومم
اگه واقعا داری ضربه می خوری مثلا فیزیک فصل دومتون رو که ربط به سال پیش داره به طور کامل نمی فهمی و جزوه ی خوب از سال پیش هم نداری می تونی یه جزوه ی خوب حالا هرطور که راحتی بگیری اون چیزی که نیاز داری رو بخونی (نه کل مطالب سال 2)
به نظر من سال سوم به طور کامل نباید به فکر کنکور بود....خیلی ها هستن که سوم کنکوری کار می کنن و نمره ی نهایی شون خوب نمی شه بعد حسرت می خورن.
دقیقا شرایط سال سوم من رو داری .
کاری نداره ! برای فیزیک امسال رو خیلی توپ یاد بگیر و کاری به مباحث سال قبل نداشته باش (چون سال سوم هیچ ربطی به سال دوم نداره! البته خیلی خیلی خیلی کم مرتبطه)، برای اینکه تو ریاضی پایه ینی همون سال دوم قوی بشی کل ریاضی2 رو بخون بجز ماتریس (اونقدی بخون که تسلط پیدا کنی)، برای شیمی هم برای امسال نیازی نیست شیمی2 رو بخونی البته برای اینکه تو شیمی3 قوی بشی میتونی از گاج پرسمان شیمی3 استفاده کنی از نظر من عالی (خودم استفاده کردم که میگم).
تو عمومی ها، عربی رو حــــــــــــــــــــــــ ــسابی دریاب چون خیلی لازمه!
والسلام
سال سوم فقط معدل سازی کن! کاری به کنکور نداشته باش! مطمئن باش معدلت خوب شه درصدم خوب میزنی!
فقط معدل!!!!!!!!
سال سوم خیلی سنگین نیست ، میتونی درسای دوم رو در سال سوم واسه پیش نیاز بخونی !
ولی 25% تاثیر معدل رو داشته باش ! تاثیر خیره کننده ای داره رو کنکور . خودت بهتر میبینی که چقد بچه ها از معدل پایین می نالن ! شانست رو از دست نده![]()
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)