مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات

غفلت از سال دوم

سلام دوستان عزیز من رشتم ریاضیه متاسفانه سال دوم یخورده غفلت کردم و الان هیچی از پارسال بلد نیستم . ینی یچیزایی بلدم والی کامل مسلط نیستم بخصوص اون آخرای کتابارو بنظرتون چجوری بخونمشون ؟ الان سال سومم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      اگه واقعا داری ضربه می خوری مثلا فیزیک فصل دومتون رو که ربط به سال پیش داره به طور کامل نمی فهمی و جزوه ی خوب از سال پیش هم نداری می تونی یه جزوه ی خوب حالا هرطور که راحتی بگیری اون چیزی که نیاز داری رو بخونی (نه کل مطالب سال 2)

به نظر من سال سوم به طور کامل نباید به فکر کنکور بود....خیلی ها هستن که سوم کنکوری کار می کنن و نمره ی نهایی شون خوب نمی شه بعد حسرت می خورن.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دقیقا شرایط سال سوم من رو داری .
      کاری نداره ! برای فیزیک امسال رو خیلی توپ یاد بگیر و کاری به مباحث سال قبل نداشته باش (چون سال سوم هیچ ربطی به سال دوم نداره! البته خیلی خیلی خیلی کم مرتبطه)، برای اینکه تو ریاضی پایه ینی همون سال دوم قوی بشی کل ریاضی2 رو بخون بجز ماتریس (اونقدی بخون که تسلط پیدا کنی)، برای شیمی هم برای امسال نیازی نیست شیمی2 رو بخونی البته برای اینکه تو شیمی3 قوی بشی میتونی از گاج پرسمان شیمی3 استفاده کنی از نظر من عالی (خودم استفاده کردم که میگم).
      تو عمومی ها، عربی رو حــــــــــــــــــــــــ ــسابی دریاب چون خیلی لازمه!
      والسلام

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali azb نمایش پست ها
      اگه واقعا داری ضربه می خوری مثلا فیزیک فصل دومتون رو که ربط به سال پیش داره به طور کامل نمی فهمی و جزوه ی خوب از سال پیش هم نداری می تونی یه جزوه ی خوب حالا هرطور که راحتی بگیری اون چیزی که نیاز داری رو بخونی (نه کل مطالب سال 2)

به نظر من سال سوم به طور کامل نباید به فکر کنکور بود....خیلی ها هستن که سوم کنکوری کار می کنن و نمره ی نهایی شون خوب نمی شه بعد حسرت می خورن.
      ضربه که نمیخورم والا تا الان تو درسای سوم به موردی بر نخوردم که باید از سال دوم بلد بوده باشم و بلد نباشم اما واسه کنکور میگم ...

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_aloneboy777 نمایش پست ها
      ضربه که نمیخورم والا تا الان تو درسای سوم به موردی بر نخوردم که باید از سال دوم بلد بوده باشم و بلد نباشم اما واسه کنکور میگم ...
      نظر شخصی من اینه که سال سوم زوووم روی درسای خودت بهتره...

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      سال سوم فقط معدل سازی کن! کاری به کنکور نداشته باش! مطمئن باش معدلت خوب شه درصدم خوب میزنی!

فقط معدل!!!!!!!!

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      سال سوم خیلی سنگین نیست ، میتونی درسای دوم رو در سال سوم واسه پیش نیاز بخونی !

ولی 25% تاثیر معدل رو داشته باش ! تاثیر خیره کننده ای داره رو کنکور . خودت بهتر میبینی که چقد بچه ها از معدل پایین می نالن ! شانست رو از دست نده

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن