خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کمک کلی در ارتباط با کنکور(آزمون آزمایشی-معلم-کتاب و ....)

سلام بچه ها،من تازه عضو انجمن شدم و بیشتر پست ها و راهنمایی هاتون در مورد کنکور رو خوندم و با توجه به این راهنمایی ها و پرسمان از افرادی که کنکور دادند،رفتم و این کتابارو خریدم.

دینی==>گاج طوسی
      شیمی==>کتاب مهندس بازرگان از انتشارات شیمی
      عربی==>عربی به زبان ساده از ایاد فیلی
      زبان==>زبان کنکور انتشارات شبقره
      ادبیات==>خواندن مفاهیم کتاب به روش درس به درس از کتاب سبز قلم چی و زدن تست های ادبیات از ادبیات جامع انتشارات کلک معلم
      فیزیک==>زدن تست های مربوطه از گاج میکرو طبقه بندی شده

آزمون آزمایشی هم سنجش(هر ده امتحان) ثبت نام کردم که البته چون هدفم آشنایی بیشتر با محیط کنکور و زدودن استرس هست،پایین بودن جامعه آماری در شش امتحان اول و یا آسان بودن سوالاش چندان مشکلی نداره.

ولی حالا موندم برای کتب تخصصی چه کمک درسی ای تهیه کنم.یه نگاه به این کتابایی که نوشتم بکنید،ببینین مناسبن یا نه.

دیفرانسیل==>تخته سیاه یا الگو
      هندسه تحلیلی==>الگو یا آبی قلم چی یا فایق
      ریاضیات گسسته==>صفر کلوین یا خوشخوان

البته من بیشتر به دنبال آموزش هستم تا تست.پس خوشحال میشم اگه برای هر کدوم یه کتاب جداگانه معرفی کنید.داشتن درسنامه قوی و همچنین داشتن تست های متنوع و همسطح با کنکور

و یه سوالم میخوام بپرسم.من به مشاور مراجعه کردم ولی چندان کمکی بهم نکرد و فقط چرت و پرت گفت و گفت برو جلسه بعد بیا که منم ترجیح دادم نرم.به نظرتون لازمه پیش مشاور برم؟برنامه ای که مشاور خواهد نوشت بهتره یا برنامه ایکه خودم بنویسم؟

و آیا به نظرتون گرفتن یه معلم برای گفتن نکات کنکوری لازمه یا همون کتاب کافیه؟چون مدرسه ما برنامه ای برای کنکور نداره،احساس می کنم گرفتن یه معلم نیمه خصوصی بتونه کمک کنه درصدای بیشتری تو دروس اختصاصی بیارم.

و اینم عرض کنم که من ساکن تبریزم و اونطوری که اطلاع دارم میشه با میانگین پنجاه درصد در کلیه دروس از دانشگاه قبول شد.

ممنون میشم راهنماییم کنین.اگه نکته کنکوری یا روش خاصی هم برای درس خوندن دارید که فک می کنین موثر واقع میشه،خوشحال میشم با من به اشتراک بذارین.واقعا سر در گمم و به کمک تک تکتون احتیاج دارم.:-)

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ﺳﻼﻡ ﺭﻓﻴﻖ ﻣﻦ ﺭﻳﺎﺿﻲ ﻧﻴﺴﺘﻢ ﺯﺑﺎﻧﻢ ﺍﻣﺎ ﺟﻨﺪ ﺗﺎ ﻛﺘﺎﺏ ﺧﻮﺏ ﻋﻤﻮﻣﻲ ﺭﻭ ﻭﺍﺳﺖ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻣﻴﻜﻨﻢ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﻳﻨﻲ ﺟﺎﻣﻊ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺒﺰﻭ ﺑﺨﺮ ﺧﻴﻠﻲ ﻋﺎﻟﻴﻪ ﻣﻦ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺗﻮ ﺍﺯﻣﻮﻧﺎ ﺑﺎﻻﻱ ﻫﺸﺘﺎﺩ ﺩﺭﺻﺪ ﻣﻴﺰﻧﻢ ﻭﺍﺳﻪ ﺯﺑﺎﻥ ﻫﻢ ﺯﺑﺎﻥ ﻛﻨﻜﻮﺭ ﻣﻴﻜﺮﻭ ﻃﺒﻘﻪ ﺑﻨﺪﻱ ﻛﺎﺝ ﺭﻭ ﺑﺨﺮ ﺟﻮﻥ ﻭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﻗﻌﺎ ﻋﺎﻟﻴﻪ!!! ﻣﻄﻤﻌﻦ ﺑﺎﺵ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ ﻛﺘﺎﺏ ﺗﻮ ﻛﻨﻜﻮﺭ ﺑﺎﻻﻱ ﻧﻮﺩ ﻣﻴﺰﻧﻲ ﻭﺍﺳﻪ ﻋﺮﺑﻲ ﻫﻢ ﻛﺘﺎﺏ ﺟﺎﻣﻊ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺒﺰ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻮﺳﻮﻱ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﻥ ﺧﻴﻴﻴﻠﻲ ﻋﺎﻟﻲ ﻭ ﺭﻭﺍﻥ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺍﺯﻣﻮﻥ ﺍﺯﻣﺎﻳﺸﻲ ﻗﻠﻢ ﺟﻲ ﻫﺴﺖ! ﻳﻪ ﺟﻴﺰ ﺩﻳﻜﻪ ﻛﺘﺎﺑﺎﻱ ﻗﻠﻢ ﺟﻲ ﺯﻳﺎﺩ ﺟﺎﻟﺐ ﻧﻴﺴﺘﻦ! ﻭﺍﺳﻪ ﺍﺩﺑﻴﺎﺕ ﻭﺍﺳﻪ ﻟﻐﺖ ﻣﻬﺮﻭﻣﺎﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﺍﺩﺑﻴﺎﺕ ﻣﺼﻮﺭ ﺗﺨﺘﻪ ﺳﻴﺎﻩ ﻭﺍﺳﻪ ﻗﺮﺍﺑﺖ ﻣﻌﻨﺎﻳﻲ ﻧﺸﺮ ﺍﻟﻜﻮ ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﻣﻼ ﻫﻔﺖ ﺧﻮﺍﻥ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺒﺰ ﻭ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﺴﺖ ﻭ ﺯﺑﺎﻥ ﻓﺎﺭﺳﻲ ﺟﺎﻣﻊ ﺧﻴﻠﻲ ﺳﺒﺰ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻛﺘﺎﺑﺎ ﻫﺴﺘﻦ! ﺍﻳﻨﺎ ﻛﺘﺎﺑﺎﻳﻲ ﻫﺴﺘﻦ ﻛﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﻴﺨﻮﻧﻢ ﻭ ﺧﻴﻴﻴﻠﻲ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﺭﺍﺿﻴﻢ ﺏ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﻴﺨﻴﺎﻝ ﻛﻼﺱ ﺷﻮ ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻦ ﺍﻭﻭﻭﻧﻘﺪﻩ ﻛﺘﺎﺑﺎﻱ ﺧﻮﺏ ﺗﻮ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﻭﻣﺪﻥ ﻛﻪ ﺟﺎﻱ ﻛﻼﺱ ﻛﻨﻜﻮﺭﻭ ﻣﻴﻜﻴﺮﻥ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺸﻴﻦ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻛﺎﺭ ﻛﻦ ﻭ ﺍﻳﻨﻮ ﺑﺪﻭﻥ ﺑﺪﻥ ﻛﻼﺱ ﻛﻨﻜﻮﺭ ﺭﻓﺘﻦ ﻫﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﻣﻮﻓﻖ ﺷﺪ ﺍﻣﻴﺪﻭﺍﺭﻡ ﻛﻤﻜﺖ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﻫﻢ ﻫﻴﺸﻜﻲ ﺗﻮ ﺭﻭ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﻤﻴﺸﻨﺎﺳﻪ ﺳﺮﺩﺭﻛﻢ ﻧﺒﺎﺵ ﻛﻨﻜﻮﺭﻭ ﺍﺳﻮﻥ ﺑﻜﻴﺮ! ﺗﻮ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ ﻣﻜﻪ ﺍﻳﻦ ﺭﺗﺒﻪ ﻫﺎ ﺟﻲ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻫﺎ?ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎ ﺗﻼﺵ ﻣﻴﺘﻮﻧﻲ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺭﺷﺘﻪ ﻭ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺩﺍﻧﺸﻜﺎﻩ ﻗﺒﻮﻝ ﺷﻲ ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﻲ ﺩﺍﺩﺍﺵ

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شیمی :

شیمی 3 مبتکران چاپ 91 جلد اول پشت کتاب : 14000 قیمت فروش: 9000
      شیمی 3 مبتکران چاپ 91 جلد دوم پشت کتاب: 18000 قیمت فروش: 10.800
      شیمی 2 مبتکران چاپ 90 پشت جلد: 13.500 قیمت فروش: 8.100
      شیمی 3 خیلی سبز چاپ 91 پشت جلد: 17.400 قیمت فروش: 10.400
      شیمی 2 فار چاپ 89 پشت جلد: 10.500 قیمت فروش: 7000

بجز شیمی 2 فار که استفاده شده ولی تمیز و سیمی هست بقیه کتاب ها کاملا نو هستن

-درک مطلب عربی نشر الگو ( آموزش کامل + پرسش 4 گزینه ای) چاپ 90- نو
      پشت جلد : 7000تومان قیمت فروش: 3500

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      همه این کارا رو که کردی به کنار ، اگه چیزی نفهمیدی بیا اینم سایتی که بهترین دبیرا رایگان بهت خصوصی درس میدن.
      :yahoo (4):
      http://sanatisharif.ir
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من میگم برای فیزیک از dvd های مسعودی استفاده کن خیلی خوبه برای کساییکه معلم درست وحسابی ندارن من خودم دارم اگه خواستی بیا توی وبلاگم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali880 نمایش پست ها
      من میگم برای فیزیک از dvd های مسعودی استفاده کن خیلی خوبه برای کساییکه معلم درست وحسابی ندارن من خودم دارم اگه خواستی بیا توی وبلاگم
      لطفا اين دي وي دي ها را نكن تو پاچه كسي
      اينا مفتش گيرونه

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان دین و زندگی خیلی سبز و تخته سیاه چطوره؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      کلا دینی اکثر کتابا خوبن ولی
      به ترتیب
      1 گاج 2 الگو 3خیلی سبز

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali 221488 نمایش پست ها
      کلا دینی اکثر کتابا خوبن ولی
      به ترتیب
      1 گاج 2 الگو 3خیلی سبز
      مرسی از راهنماییت ولی دینی گاج که من دارم وحشتناکه حجمش... الگو ندیدم اما از سبز خوشم میاد

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی از راهنماییت ولی دینی گاج که من دارم وحشتناکه حجمش... الگو ندیدم اما از سبز خوشم میاد
      در خوب بودن گاج شک نکن
      زیاد بودن حجمش هم به خاظر اینه که کل متن کتاب درسی رو به طور کامل تو کتابش آورده که دیگه نیازی به خوندن کتاب درسی نیست

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من برای دینی ، جامع خیلی سبز رو + پیام آیات لقمه مهرو ماه میخونم ... ترکیب عالیی شده ... منکه راضی ام ... تا الان که مشکلی نداشتم ♥
      نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می‌کند

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها بینتون مشاور یا روان شناس وجود داره؟؟؟یه مشکلی هست در ارتباط با کنکور باید باهاش در ارتباط بذارم.:-(

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن