سلام بچه ها،من تازه عضو انجمن شدم و بیشتر پست ها و راهنمایی هاتون در مورد کنکور رو خوندم و با توجه به این راهنمایی ها و پرسمان از افرادی که کنکور دادند،رفتم و این کتابارو خریدم.
دینی==>گاج طوسی
شیمی==>کتاب مهندس بازرگان از انتشارات شیمی
عربی==>عربی به زبان ساده از ایاد فیلی
زبان==>زبان کنکور انتشارات شبقره
ادبیات==>خواندن مفاهیم کتاب به روش درس به درس از کتاب سبز قلم چی و زدن تست های ادبیات از ادبیات جامع انتشارات کلک معلم
فیزیک==>زدن تست های مربوطه از گاج میکرو طبقه بندی شده
آزمون آزمایشی هم سنجش(هر ده امتحان) ثبت نام کردم که البته چون هدفم آشنایی بیشتر با محیط کنکور و زدودن استرس هست،پایین بودن جامعه آماری در شش امتحان اول و یا آسان بودن سوالاش چندان مشکلی نداره.
ولی حالا موندم برای کتب تخصصی چه کمک درسی ای تهیه کنم.یه نگاه به این کتابایی که نوشتم بکنید،ببینین مناسبن یا نه.
دیفرانسیل==>تخته سیاه یا الگو
هندسه تحلیلی==>الگو یا آبی قلم چی یا فایق
ریاضیات گسسته==>صفر کلوین یا خوشخوان
البته من بیشتر به دنبال آموزش هستم تا تست.پس خوشحال میشم اگه برای هر کدوم یه کتاب جداگانه معرفی کنید.داشتن درسنامه قوی و همچنین داشتن تست های متنوع و همسطح با کنکور
و یه سوالم میخوام بپرسم.من به مشاور مراجعه کردم ولی چندان کمکی بهم نکرد و فقط چرت و پرت گفت و گفت برو جلسه بعد بیا که منم ترجیح دادم نرم.به نظرتون لازمه پیش مشاور برم؟برنامه ای که مشاور خواهد نوشت بهتره یا برنامه ایکه خودم بنویسم؟
و آیا به نظرتون گرفتن یه معلم برای گفتن نکات کنکوری لازمه یا همون کتاب کافیه؟چون مدرسه ما برنامه ای برای کنکور نداره،احساس می کنم گرفتن یه معلم نیمه خصوصی بتونه کمک کنه درصدای بیشتری تو دروس اختصاصی بیارم.
و اینم عرض کنم که من ساکن تبریزم و اونطوری که اطلاع دارم میشه با میانگین پنجاه درصد در کلیه دروس از دانشگاه قبول شد.
ممنون میشم راهنماییم کنین.اگه نکته کنکوری یا روش خاصی هم برای درس خوندن دارید که فک می کنین موثر واقع میشه،خوشحال میشم با من به اشتراک بذارین.واقعا سر در گمم و به کمک تک تکتون احتیاج دارم.:-)