مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

نحوه ی ترکیبی خواندن زیست و کسب درصدی عالی در این درس!!

سلام خدمت همگی....راستش همه ی بچه های رشته ی تجربی یه جورایی با زیست مشکل دارن و در واقع درس اصلیشون با بالاترین ضریب هم داره یعنی اگه کسی رشته ی تاپ میخواد و نتونه زیستو حداقل 70 و یا نهایتا 60 درصد اگه نتونه این درصدا رو بزنه نمیتونه انتظار نتیجه ی خوبی از ازمونش داشته باشه!!پس چکار کنیم که نتیجه ی خوبی از این درس بگیریم!!لطزفا هر کس هر راهکاری که واسه این درس داره بگه!!!
      من خودم تجربه ی شخصی خودم رو میگم چون امسال واسه سال سومه که میخوام کنکور بدم تقریبا دیگه یه اشنایی کلی با این درس دارم!!!

اولا واسه زیست اولین کاری که باید کنید این که هیچ مبحثی رو نباید حذف کنین یعنی نباید بیاین بگین حالا من ژنتیک رو نمیخونم یا شارش رو بیخیالش میشم و.....!!باید همه ی مباحث رو عالی بخونید وططبیعتا وقت بیشتری رو به این درس اختصاص بدین!!!و حتما از یه کتاب تست جامع و یه کتاب اموزشی مناسب که درس نامه ی قوی داشته باشه استفاده کنید!!
      اما چجوری زیستو ترکیبی بخونید!!پیشنهاد من اینه کسانی که میتونند توی 10یا نهایتا 12 روز کل زیستو تموم کنن کتابو روزی 3 فصل کتاب هم بخونید توی 10 روز کلا تموم میشه زیست یا اگر این جوری نمیتونید یک روز رو اختصاص بدین به زیست کلا و روخوان کنید کل زیستو!!چندین بار از اول تا اخر مرور سریع کنید!!قرار نیست توی این مرحله چیزی یاد بگیرین بلکه قراره یه ذهنیت کلی بیاد دستتون که هر فصل داره راجع به چی صحبت میکنه!!خب وقتی شما یه ذهنیت کلی از کل زیست به دست اوردین و تورق سریع کلی داشتین میفهمین که مثلا فصل 4 زیست دو داره درباره ی کرم خاکی صحبت میکنه!!دوباره فصل 6 و هم چنین فصل 8 زیست دو دوباره درباره ی کرم خاکی صحبت کرده!!!خب اونوقت شما وقتی فصل 4 رو خوندی میری مطلب ترکیبی فصل 6 و 8 هم درباره ی کرم خاکی میخونی وهم جور الی اخر واسه همه ی مباحث و این جوری خودت بعد از چند وقت که گزشت میفهمیب که توی زیست استاد شدی در واقع یه شبه نمیشه ره صد ساله رو رفت...بعد از یه مدت که این روشو کار کردی خودت تفاوت رواحساس میکنی!!

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      به نظرم این روشی که شما گفتید برای استفاده از ابتدا یکم وقت گیره و باید توی زمان جمع بندی ازش استفاده کرد.
      منتظر نظر بقیه دوستان میمونیم

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      زیست و اول از رو کتاب بخونید.هرچی که نوشترو وی ذهنتون تجسم کنید.وقتی یک پاراگراف رو خوندید واسه خودتون از اون پاراگراف کنفرانس بدید.بعد که خوب یاد گرفتید برید کتاب زیست نشر دریافت رو بخونید چون ترکیبیا رو خیلی خوب بیان کرده.بعد هم برید از روی ی کتاب تست خوب مثل گاج یا الگو تست بزنید و سوالایی که غلط زدید رو خوب پاسخ تشریحیش رو بخونید و اگه لازم بود مبحت مربوط به اون در کتاب رو دوباره بخونید.

4. Top | #4

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با این قسمت که کتاب رو بخون سریع بخون و هی تکرار کن ، خیلی موافقم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      احسنت با تشکر....یه ذکر منبع هم میکردی خب ::yahoo (4):
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ادبيات فارسي 58.7
      عربي 65.4
      معارف 70.7
      زبان 44
      زمين شناسي 40
      رياضيات 57.8
      زيست شناسي 42
      فيزيك 74.5
      شيمي 47.7

بچه ها شاید بنظرتون بی ربط به این تاپیک باشه قبول دارم! اما با توجه به درصد زیست شناسیش بنظرتون رتبه این فرد در کنکور 93 منطقه 3 چند شده ؟؟
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      ادبيات فارسي 58.7
      عربي 65.4
      معارف 70.7
      زبان 44
      زمين شناسي 40
      رياضيات 57.8
      زيست شناسي 42
      فيزيك 74.5
      شيمي 47.7

بچه ها شاید بنظرتون بی ربط به این تاپیک باشه قبول دارم! اما با توجه به درصد زیست شناسیش بنظرتون رتبه این فرد در کنکور 93 منطقه 3 چند شده ؟؟
      صد در صد زیر 1000 هست
      یکی از دوستام درصداش تقریبا مثل این بود،تازه شاید هم بد تر
      حدودا 800 شد
      (البته درصدهایی که خودش گفت نزدیک این جدول شماست راست یا دروغش با خودش)

"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"

"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"

"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ادبيات فارسي 58.7
      عربي 65.4
      معارف 70.7
      زبان 44
      زمين شناسي 40
      رياضيات 57.8
      زيست شناسي 42
      فيزيك 74.5
      شيمي 47.7

با این درصد ها تقریبا ۶۰۰ میشه آورد. حالا چند شده؟

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما خودت زیست چند زدی با این روش؟؟؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alexizz نمایش پست ها
      سلام خدمت همگی....راستش همه ی بچه های رشته ی تجربی یه جورایی با زیست مشکل دارن و در واقع درس اصلیشون با بالاترین ضریب هم داره یعنی اگه کسی رشته ی تاپ میخواد و نتونه زیستو حداقل 70 و یا نهایتا 60 درصد اگه نتونه این درصدا رو بزنه نمیتونه انتظار نتیجه ی خوبی از ازمونش داشته باشه!!پس چکار کنیم که نتیجه ی خوبی از این درس بگیریم!!لطزفا هر کس هر راهکاری که واسه این درس داره بگه!!!
      من خودم تجربه ی شخصی خودم رو میگم چون امسال واسه سال سومه که میخوام کنکور بدم تقریبا دیگه یه اشنایی کلی با این درس دارم!!!

اولا واسه زیست اولین کاری که باید کنید این که هیچ مبحثی رو نباید حذف کنین یعنی نباید بیاین بگین حالا من ژنتیک رو نمیخونم یا شارش رو بیخیالش میشم و.....!!باید همه ی مباحث رو عالی بخونید وططبیعتا وقت بیشتری رو به این درس اختصاص بدین!!!و حتما از یه کتاب تست جامع و یه کتاب اموزشی مناسب که درس نامه ی قوی داشته باشه استفاده کنید!!
      اما چجوری زیستو ترکیبی بخونید!!پیشنهاد من اینه کسانی که میتونند توی 10یا نهایتا 12 روز کل زیستو تموم کنن کتابو روزی 3 فصل کتاب هم بخونید توی 10 روز کلا تموم میشه زیست یا اگر این جوری نمیتونید یک روز رو اختصاص بدین به زیست کلا و روخوان کنید کل زیستو!!چندین بار از اول تا اخر مرور سریع کنید!!قرار نیست توی این مرحله چیزی یاد بگیرین بلکه قراره یه ذهنیت کلی بیاد دستتون که هر فصل داره راجع به چی صحبت میکنه!!خب وقتی شما یه ذهنیت کلی از کل زیست به دست اوردین و تورق سریع کلی داشتین میفهمین که مثلا فصل 4 زیست دو داره درباره ی کرم خاکی صحبت میکنه!!دوباره فصل 6 و هم چنین فصل 8 زیست دو دوباره درباره ی کرم خاکی صحبت کرده!!!خب اونوقت شما وقتی فصل 4 رو خوندی میری مطلب ترکیبی فصل 6 و 8 هم درباره ی کرم خاکی میخونی وهم جور الی اخر واسه همه ی مباحث و این جوری خودت بعد از چند وقت که گزشت میفهمیب که توی زیست استاد شدی در واقع یه شبه نمیشه ره صد ساله رو رفت...بعد از یه مدت که این روشو کار کردی خودت تفاوت رواحساس میکنی!!

به نظرمن اصلا نیاز به این کار نیس بالاخره ما 3 سال امتحان زیست دادیم دیگه میدونیم توی هر فصل چیا هست
      من که خودم درسم اصلا باوجود معدل 19.36 اصلا خوب نیس چون چند سال از درس دور بودم ولی هنوز میدونم کجا چی نوشته
      این برای کسی که تازه رفته پیش و با دروس پیش آشناییت نداره خوبه ویا کسانی که تازه اومدن تجربی
      وگرنه برای بقیه اتلاف حدود یک ماه از وقته

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T@H@76 نمایش پست ها
      با این درصد ها تقریبا ۶۰۰ میشه آورد. حالا چند شده؟
      رتبش شده 139 منطقه 3

واسم جالبه که کسی که زیست ضریب 12 کنکور رو 40 درصد زده ی اینجور رتبه ای اورده !!!!! بقیه درصدهاشم بجز فیزیک و معارف بالا نیستن با کارنامه های رتبه های بالاتر مقایسه کردم خیلیا درصداشون ازین بهتر بوده ولی رتبشون بیشتر !!
      تو همه چیت تکمیله !

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      رتبش شده 139 منطقه 3

واسم جالبه که کسی که زیست ضریب 12 کنکور رو 40 درصد زده ی اینجور رتبه ای اورده !!!!! بقیه درصدهاشم بجز فیزیک و معارف بالا نیستن با کارنامه های رتبه های بالاتر مقایسه کردم خیلیا درصداشون ازین بهتر بوده ولی رتبشون بیشتر !!
      حتماً معدلش خوب بوده!

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      حتماً معدلش خوب بوده!
      دیگه مگه چقد معدل تاثیر داره ؟؟! حتی کسی که مشترک با این رتبش شده 139 منطقه 3 درصداش بهتراز اینه !!!
      تو همه چیت تکمیله !

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب بود ولی وقت گیره

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن