خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Exclamation سوال درباره ی کنکور مجدد...؟

سلام دوستان.سوال داشتم.راستش من کنکور 92 رو ثبتنام کردم ولی سر جلسه نرفتم که معنی اینو میده که قبول نشدم.
      توی کنکور 93 هم رتبه آوردم منتها پدیرفته روزانه نشدم الانم دارم دانشگاه آزاد میرم.میتونم توی 94 شرکت کنم؟معاف دایم هستم.
      خودم تو دفترچه خوندم زده بود شبانه, غیرانتفعی و غیره به شرط انصراف میتونن.مشکلش روزانه بود که من قبول نشدم.درست میگم؟
      ممنون.

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan95 نمایش پست ها
      سلام دوستان.سوال داشتم.راستش من کنکور 92 رو ثبتنام کردم ولی سر جلسه نرفتم که معنی اینو میده که قبول نشدم.
      توی کنکور 93 هم رتبه آوردم منتها پدیرفته روزانه نشدم الانم دارم دانشگاه آزاد میرم.میتونم توی 94 شرکت کنم؟معاف دایم هستم.

خودم تو دفترچه خوندم زده بود شبانه, غیرانتفعی و غیره به شرط انصراف میتونن.مشکلش روزانه بود که من قبول نشدم.درست میگم؟
      ممنون.
      اره درسته. میتونی شرکت کنی ، اگر کنکور 94 قبول شدی ، بعد میری آزاد انصراف میدی .

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      هم دردیم
      هزینه انصراف رو باید بدی
      وقتی هم انصراف بدی یه سال وقت داری یه جا قبول شی

میمریم برای
      اشک

5. Top | #5
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fernando نمایش پست ها
      هم دردیم
      هزینه انصراف رو باید بدی
      وقتی هم انصراف بدی یه سال وقت داری یه جا قبول شی

هزینه انصراف دانشگاه ازاد حدوداا چقدره؟؟ انداره دو ترم میگیرن؟؟؟ چرا فقط یه سال وقت داریم؟ اگه قبول نشدیم چی؟؟ :yahoo (21):
      خدافظ !!!!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nafise74 نمایش پست ها
      هزینه انصراف دانشگاه ازاد حدوداا چقدره؟؟ انداره دو ترم میگیرن؟؟؟ چرا فقط یه سال وقت داریم؟ اگه قبول نشدیم چی؟؟ :yahoo (21):
      یکو نیم برابر هزینه ثابتت یه ترم
      ما پسرا اگه قبول نشیم نریم یه رشته ای سرباز

میمریم برای
      اشک

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      قبلاً یک قانونی دانشگاه ازاد داشت اونم اینکه دانشجو هایی که فقط حداکثر تا پایان سال اول ، انصراف میدن ، هزینه انصراف ازشون نمی گرفتن. ولی الان خبر ندارم. احتمالاً قانونشو عوض کرده باشند.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۴

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد از ابلاغ بخشنامه جدید «وقفه تحصیلی» دانشجویان خبر داد و گفت: بخشنامه تسهیل در پرداخت هزینه انصراف و ترک تحصیل دانشجویان دانشگاه آزاد به واحدهای دانشگاهی ابلاغ شد.

محمودرضا اسفندیار در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به تدوین آیین‌نامه تسهیل در پرداخت هزینه انصراف و ترک تحصیل دانشجویان انصرافی و اخراجی دانشگاه آزاد، گفت: به پیشنهاد رییس دانشگاه آزاد و در راستای تسهیل و رفع موانع و مشکلات مربوط به وقفه تحصیلی، هزینه انصراف، ترک تحصیل دانشجویان و سایر موارد مشابه و لزوم تمرکز زدایی، آیین‌نامه‌ای به این منظور در حوزه معاونت دانشجویی تدوین شده است.

وی افزود: در گذشته اگر دانشجویی پس از یک‌سال تحصیل، انصراف می‌داد، باید شهریه کل دوره تحصیل را در قالب هزینه انصراف از تحصیل پرداخت می‌کرد که
      بر اساس این آیین‌نامه این دسته از انصرافی‌ها باید معادل یک و نیم برابر شهریه تنها یک نیمسال تحصیلی را پرداخت کنند.

اسفندیار با اشاره به دیگر تغییرات بخشنامه جدید وقفه تحصیلی دانشجویان، گفت: همچنین در گذشته اگر دانشجویی پس از مدتی ترک تحصیل می‌کرد پس از بازگشت باید شهریه ثابت مدت زمان وقفه را پرداخت می‌کرد ولی بر اساس این آیین‌نامه این دسته از دانشجویان از تخفیف در پرداخت هزینه ترک تحصیل برخوردار می‌شوند.

معاون دانشجویی دانشگاه آزاد افزود: بر اساس بخشنامه جدید اگر دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد، مجددا در آزمون دانشگاه آزاد پذیرفته شوند از هزینه انصراف معاف می‌شوند.

انتهای پیام

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

کسی میدونه کی باید انصراف بدیم؟
      هر وقت خودمون خواستیم؟
      سنوات تحصیلی چی هس؟
      برا دانشگاه ازاد

میمریم برای
      اشک

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن