خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 57 از 57
    1. Top | #46
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sajad76 نمایش پست ها
      دوست عزیز کتاب دقیقا گفته: (افزایش خون) نه (افزایش فشار خون) !!! این دوتا نه تنها با هم یکی نیستن بلکه در مواردی مثل همینجا کاملا با هم در تضادند هیستامین موجب گشادی رگ می شه در نتیجه حجم و جریان خون ورودی به رگ افزایش پیدا می کنه این یعنی جمله ی کتاب،(افزایش خون)،ولی چون رگ گشاد شده فشار خون کاهش پیدا می کنه امیدوارم متوجه تفاوت شده باشید،موفق باشید:-)
      بله حق با شماست. خیلی ممنون بابت رفعش ویرایش کردم

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      گزینه ی صحیح را مشخص کنید ؟

1)در آغازیان اتوتروف هیچگونه گوارشی درون سلول انجام نمی گیرد
      2)همه ی پرندگان در سنگدان با کمک سنگی که خورده اند گوارش مکانیکی را کامل می کنند
      3)همه ی جانوران یا گوارش درون سلولی دارند یا گوارش برون سلولی یا هر دو را با هم
      4)واکوئل دفعی در اغازیان تک سلولی هتروتروف به طریق اگزوسیتوز تخلیه می شود

3. Top | #48
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      آورين.
      گاسترينم به سياهرگ ميريزه چون تو کتاب بخش قلب ملخ ميبيني که فلش ها از دستگاه گوارش به سمت قلبه و همچنين منطقي هس که بايد غذا به سياهرگ بريزه تا قبل از اينکهسلول هاي خاصي ازش بيشتر استفاده کنن(اگر به سرخرگبريزه) بايد ريخته بشه به سياهرگ تا بره به قلب و به همه جاي بدن پمپاژ شه و غذا بهصورت عادلانه به همه قسمتاي بدن برسه.
      از طرفي ميبينيم که سرخ رگ آوران داراي اوره هس پس اوره سلول ها بايد به سياهرگ ها ريخته بشن.
      ملخ کجا انسان کجا؟؟؟
      نمیتونیم بگیم چون ملخ اینجوریه حتما انسان هم اینجوریه تو کنکور همچین چیزی نمیاد اگرم بیاد با رد گزینه میتونی جواب بدی زیاد تو این قسمتا زوم نکن داداش

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Ab0lfazl_97 نمایش پست ها
      جوابت درسته ولی دلیل غلط دونستن گزینه الف اشتباهه. ( ویرایش : دلیل sinae2011 هم درسته )

صفحه 8 کتاب درسی خط اول : هیستامین موجب گشادی رگ ها و افزایش خون در محل آسیب دیده میشود به غیر از هیستامین مواد شیمیایی دیگری در این محل آزاد می شوند. برخی از این مواد گلبول های سفید را متوجه خود میکنند.

من در تست وظیفه مواد شیمیایی دیگه رو برعهده هیستامین گذاشتم تا گزینه غلط باشه
      درست میگی شما داداش من دیدم شما نوشتی افزایش فشار خون دیگه بقیشو نخوندم چون وقتی یک رگی گشاد میشه چه با هیستامین چه غیر هیستامین حتما فشار خون کم میشه ولی اون دلیلی که آوردی هم درسته که مواد شیمیایی دیگر که تو کتاب نوشته باعث مهاجرت گلبول های سفید به منطقه آسیب دیده میشه بازم ممنون از سوالت

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ammir نمایش پست ها
      گزینه ی صحیح را مشخص کنید ؟

1)در آغازیان اتوتروف هیچگونه گوارشی درون سلول انجام نمی گیرد
      2)همه ی پرندگان در سنگدان با کمک سنگی که خورده اند گوارش مکانیکی را کامل می کنند
      3)همه ی جانوران یا گوارش درون سلولی دارند یا گوارش برون سلولی یا هر دو را با هم
      4)واکوئل دفعی در اغازیان تک سلولی هتروتروف به طریق اگزوسیتوز تخلیه می شود

سلام سواله قشنگیه
      1- در آغازیان اتوتروف حتما گوارش درون سلولی وجود داره چون باید نشاسته ذخیره شده را تجزیه کنند یا هر موادی که تجزیه بشه پس این غلطه
      2- من کلا با قید همه مشکل دارم اینم غلطه از کجا معلوم گنجشک تو معده تازه گوارش مکانیکیش آغاز میشه پس اینم غلطه
      3- از بین این چهار گزینه فکر کنم مناسب ترین گزینه همین باشه
      4- اگزوسیتوز مخصوصه مواد درشته مثل هیستامین یا استیل کولین نه آب با اینکه میاد واکوئل ضربان دار از محیط کم تراکم به محیط پر تراکم آب رو میفرسته ولی نمیتونیم بگیم اگزوسیتوزه پس اینم غلطه

مرسی از سوال

4. Top | #49

bazande
      نمایش مشخصات
      سوال از فصل 8 دوم

چند مورد از موارد زیر صحیح است؟
      الف)فقط یکی از ماهیچه های مخطط انسان هم در نمای جلویی هم در نمای پشتی قابل تشخیص است
      ب)هم واحد انقباضی هم واحد ساختاری ماهیچه ارادی انسان میتواند بیش از 1 میتوکندری داشته باشد
      ج)عامل سقوط پرنده ی بدون بالک ایجاد جریان آشفته روی بال است
      د)اسکلت درونی مهره داران از بافت پیوندی تشکیل شده که سخت ترین نوع بافت پیوندی است.
      ه)بسیاری از ماهی ها بادکنک شنا دارند که وظیفه ی آن حرکت ماهی در جهت بالا است.
      و)در اندام عقبی اسب ماهیچه ای وجود دارد که ستون مهره را به ران وصل می کند.

سوال خودمه اگه غلط داره شرمنده

5. Top | #50
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliireza نمایش پست ها
      سوال از فصل 8 دوم

چند مورد از موارد زیر صحیح است؟
      الف)فقط یکی از ماهیچه های مخطط انسان هم در نمای جلویی هم در نمای پشتی قابل تشخیص است
      ب)هم واحد انقباضی هم واحد ساختاری ماهیچه ارادی انسان میتواند بیش از 1 میتوکندری داشته باشد
      ج)عامل سقوط پرنده ی بدون بالک ایجاد جریان آشفته روی بال است
      د)اسکلت درونی مهره داران از بافت پیوندی تشکیل شده که سخت ترین نوع بافت پیوندی است.
      ه)بسیاری از ماهی ها بادکنک شنا دارند که وظیفه ی آن حرکت ماهی در جهت بالا است.
      و)در اندام عقبی اسب ماهیچه ای وجود دارد که ستون مهره را به ران وصل می کند.

سوال خودمه اگه غلط داره شرمنده
      سلام علیرضا جان شما هم گیر دادی فقط سوال سخت میپرسی اگه غلط گفتم تقصیر خودته:yahoo (4):
      الف) هستن ماهیچه اما فقط یکی نیست اسمشونم یاد ندارم فقط میدونم چند تا بودن پس غلطه
      ب) واحد انقباضی که میشه میون که میتونه زیاد داشته باشه اگه منظورت از واحد ساختاری میوفیبریل باشه فکر نکنم درسته باشه شک دارم ولی بازم غلطه
      ج) فقط میدونم جزوی از استخوان پنجه هستش ولی حس ششمم میگه اینم غلطه حالا قضاوت با شما
      د) این که کاملا درسته خط به خط کتاب درسی
      ه) درسته که بسیاری دارن ولی حرکت در جهت بالا که نیست ممکنه پایین هم باشه باید میگفتی حرکات عمودی پس غلطه
      و) ماهیچه نیست و زردپی هستش بافت پیوندی اینم غلطه
      فقط یکی درسته گمونم

بابت سوال هم ممنون منتظر جوابیم

6. Top | #51

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinae2011 نمایش پست ها
      سلام علیرضا جان شما هم گیر دادی فقط سوال سخت میپرسی اگه غلط گفتم تقصیر خودته:yahoo (4):
      الف) هستن ماهیچه اما فقط یکی نیست اسمشونم یاد ندارم فقط میدونم چند تا بودن پس غلطه
      ب) واحد انقباضی که میشه میون که میتونه زیاد داشته باشه اگه منظورت از واحد ساختاری میوفیبریل باشه فکر نکنم درسته باشه شک دارم ولی بازم غلطه
      ج) فقط میدونم جزوی از استخوان پنجه هستش ولی حس ششمم میگه اینم غلطه حالا قضاوت با شما
      د) این که کاملا درسته خط به خط کتاب درسی
      ه) درسته که بسیاری دارن ولی حرکت در جهت بالا که نیست ممکنه پایین هم باشه باید میگفتی حرکات عمودی پس غلطه
      و) ماهیچه نیست و زردپی هستش بافت پیوندی اینم غلطه
      فقط یکی درسته گمونم

بابت سوال هم ممنون منتظر جوابیم
      اشتباس :yahoo (4):

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشید دوستان عزیز
      اینم جوابای من
      1- غلطه ، چون هم ماهیچه ذوزنقه ای و هم دلتایی از هر دو نما مشخص هستن.
      2- واحد انقباضی ماهیچه میشه میوفیبریل یا تارچه که فاقد میتوکندری هست و واحد ساختاری هم میون هست که تعداد میتوکندری ها درشون زیاد هست و این سلول ها پلی پلوئیید هستن. پس غلطه
      3- نبود بالک باعث ایجاد جریان آشفته هم بر روی بال و هم زیر بال میشه اینو توشکل کاملا نشون داده. پس غلطه
      4- همه مهره داران داری اسکلت درونی هستن اما بیشترشون از جنس استخوان هست که سخت ترین بافت پیوندی هست. اما برخی هم از جنس غضروف هست که نرمه مثل لامپری و سفره ماهی ، پس غلطه
      5- تو کتاب گفته حرکات عمودی یعنی هم بالا و هم پایین ، به طوری که با پر کردن کیسه شنا به سطح آب میاد و با خالی کردن اون به پایین میره. پس غلطه
      6- درسته چون ماهیچه ای وجود داره که ران رو به ستون مهره ها متصل میکنه ، دقت کنین که این شکل بسیار مهمه مخصوصا اتصالات استخوان ها توسط ماهیچه ها
      ممنون

8. Top | #53

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط biology115 نمایش پست ها
      سلام خسته نباشید دوستان عزیز
      اینم جوابای من
      1- غلطه ، چون هم ماهیچه ذوزنقه ای و هم دلتایی از هر دو نما مشخص هستن.
      2- واحد انقباضی ماهیچه میشه میوفیبریل یا تارچه که فاقد میتوکندری هست و واحد ساختاری هم میون هست که تعداد میتوکندری ها درشون زیاد هست و این سلول ها پلی پلوئیید هستن. پس غلطه
      3- نبود بالک باعث ایجاد جریان آشفته هم بر روی بال و هم زیر بال میشه اینو توشکل کاملا نشون داده. پس غلطه
      4- همه مهره داران داری اسکلت درونی هستن اما بیشترشون از جنس استخوان هست که سخت ترین بافت پیوندی هست. اما برخی هم از جنس غضروف هست که نرمه مثل لامپری و سفره ماهی ، پس غلطه
      5- تو کتاب گفته حرکات عمودی یعنی هم بالا و هم پایین ، به طوری که با پر کردن کیسه شنا به سطح آب میاد و با خالی کردن اون به پایین میره. پس غلطه
      6- درسته چون ماهیچه ای وجود داره که ران رو به ستون مهره ها متصل میکنه ، دقت کنین که این شکل بسیار مهمه مخصوصا اتصالات استخوان ها توسط ماهیچه ها
      ممنون
      بله درسته
      در مورد ب :تو شکل کتاب صفحه 115 (کتاب قدیم نمیدونم الان صفحه چنده)شکل یه سلول ماهیچه ای زده
      توی سارکومر 2 تا میتوکندری نشون داده.حالا نمیدونم شاید استنباط من اشتباه بود

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز سارکومر قسمتی از یک تارچه (نه میون) هست که از خط z تا خط z بعدی ادامه داره توی این شکلی که شما میگید اومده فاصله یه خط z تا خط z بعدی رو سارکومر خطاب کرده که مقابل این دو خط z دو منفذ در سارکولم وجود داره. این یعنی در خود سلول میون میتوکندری هست نه در تارچه. امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید.

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinae2011;280411

[COLOR=#ff0000
      سلام سواله قشنگیه
      1- در آغازیان اتوتروف حتما گوارش درون سلولی وجود داره چون باید نشاسته ذخیره شده را تجزیه کنند یا هر موادی که تجزیه بشه پس این غلطه
      2- من کلا با قید همه مشکل دارم اینم غلطه از کجا معلوم گنجشک تو معده تازه گوارش مکانیکیش آغاز میشه پس اینم غلطه
      3- از بین این چهار گزینه فکر کنم مناسب ترین گزینه همین باشه
      4- اگزوسیتوز مخصوصه مواد درشته مثل هیستامین یا استیل کولین نه آب با اینکه میاد واکوئل ضربان دار از محیط کم تراکم به محیط پر تراکم آب رو میفرسته ولی نمیتونیم بگیم اگزوسیتوزه پس اینم غلطه

مرسی از سوال
      [/COLOR]

سلام دوست عزیز و ممنون
      اما متاسفانه اشتباه جواب دادی
      اما جواب

1)غلطه چون علاوه بر توضیح شما در اغلب سلول ها (به جز پروکاریوت ها که اندامک ندارند) اندامک های پیر سلول در لیزوزوم یا واکوئل گوارش می یابند

2) اینم غلطه اما توضیح شما هم غلطه چون کتاب ذکر کرده که گوارش مکانیکی و شیمیایی در معده گنجشک اغاز میشه و گوارش مکانیکی در سنگدان ادامه پیدا می کنه
      اما یه جا دیگه هم کتاب گفته کهبسیاری از پرندگان همراه غذا سنگ ریزه می خورن نه همه اشون که این سنگ ریزه در سنگدان نقش دندان بازی می کنه و خورد می کنه غذا رو . اونایی هم که سنگریزه نمی خورن ماهیچه های سنگدان خورد می کنه فقط بدون کمک سنگ

3)این هم غلطه چون کرم کدو جانور بی مهره ست و هیچ نوع گوارشی نداره و فقط از پوستش مونومر جذب می کنه

4)این درسته ... واکوئل دفاعی چیه ؟ واکوئل گوارشی که مواد قابل استفاده اش به مصرف سلول رسیدن و حاوی مواد زائد و دفعی هست که با اگزوسیتوز مواد به بیرون می فرسته
      ارتباطی هم با واکوئل ضربان دار نداره

ممنون

11. Top | #56
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ammir نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز و ممنون
      اما متاسفانه اشتباه جواب دادی
      اما جواب

1)غلطه چون علاوه بر توضیح شما در اغلب سلول ها (به جز پروکاریوت ها که اندامک ندارند) اندامک های پیر سلول در لیزوزوم یا واکوئل گوارش می یابند

2) اینم غلطه اما توضیح شما هم غلطه چون کتاب ذکر کرده که گوارش مکانیکی و شیمیایی در معده گنجشک اغاز میشه و گوارش مکانیکی در سنگدان ادامه پیدا می کنه
      اما یه جا دیگه هم کتاب گفته کهبسیاری از پرندگان همراه غذا سنگ ریزه می خورن نه همه اشون که این سنگ ریزه در سنگدان نقش دندان بازی می کنه و خورد می کنه غذا رو . اونایی هم که سنگریزه نمی خورن ماهیچه های سنگدان خورد می کنه فقط بدون کمک سنگ

3)این هم غلطه چون کرم کدو جانور بی مهره ست و هیچ نوع گوارشی نداره و فقط از پوستش مونومر جذب می کنه

4)این درسته ... واکوئل دفاعی چیه ؟ واکوئل گوارشی که مواد قابل استفاده اش به مصرف سلول رسیدن و حاوی مواد زائد و دفعی هست که با اگزوسیتوز مواد به بیرون می فرسته
      ارتباطی هم با واکوئل ضربان دار نداره

ممنون
      شما تو سوالتون گفتین واکوءول دفعی در آغازیان هتروتروف خب ممکنه ضرباندار باشه تو پارامسی و تریکودینا اینجوری هم میشه استدلال کرد
      درسته که کرم کدو گوارش برون سلولی نداره ولی گوارش درون سلولی که داره

راجب الف هم بگم که ایا شما باکتری رو جزو آغازیان فتوسنتز کننده حساب میکنین اغازیان همگی یوکاریوتند

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinae2011 نمایش پست ها
      شما تو سوالتون گفتین واکوءول دفعی در آغازیان هتروتروف خب ممکنه ضرباندار باشه تو پارامسی و تریکودینا اینجوری هم میشه استدلال کرد
      درسته که کرم کدو گوارش برون سلولی نداره ولی گوارش درون سلولی که داره

راجب الف هم بگم که ایا شما باکتری رو جزو آغازیان فتوسنتز کننده حساب میکنین اغازیان همگی یوکاریوتند
      البته واکوئل دفعی با واکوئل ضربان دار که اب رو دفع می کنه متفاوته توضیح هم نوشتم
      کرم کدو هیچ نوع گوارش درون سلولی یا برون سلولی نداره و طبق گفته کتاب فقط مونومرهای موجود در روده رو جذب می کنه مونومر دیگه نیازی به گوارش نداره
      نه باکتری که با اغازیان اتوتروف مثل جلبک ها خیلی متفاوته و من یکی حساب نکردم

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن