X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 18 از 18
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sardare azmoon نمایش پست ها
      من ارشد حقوق هستم اونم تو بهشتی که بهترین دانشگاه حقوق ایرانه
      از من میشنوید ابیاری گیاهان دریایی برید ولی نیاین حقوق قبولی تو ازمون وکالت حدود 5 الی 10 درصده و اگر تو اون ازمون قبول نشید رسما یک بیکار خواهید بود پس اصلا ریسک نکنید تازه شغل وکالت هم از نظر اخلاقی اصلا شغل خوبی نیست و برای اینکه وکیل خوب بشی باید خیلی مسائل رو زیر پا بذارید پس حقوق نیاین به نظر من

اما رشته ی حقوق تنها در وکالت خلاصه نمیشه... با لیسانسشم میتونی کار پیداکنی مثلا" افتتاح موسسه حقوقی...شرکت درآزمونهای ورودی شرکتها..وزارت نیرو و... باید زرنگ باشی و بدونی کجاها دنبال کاربگردی،شما الآن اگه تهران ساکن باشی محاله کارگیرت نیاد با ارشد حقوق! رزومه بنویس به دفاتر کاریابی مراجعه کن..اول این کارها رو انجام بده بعد اگه کارگیرت نیومد بیا جبهه بگیر.. سایت های مختلفی هم هستن مثل استخدام...استختام..ای استخدام و.... که جدیدترین اخبار و آگهی های استخدامی رو درج میکنن .. خیلی ازبانکها هم هستن که بدون سابقه کار نیرو جذب میکنن...به شهرداری ها و استانداری ها هم مراجعه کنین و یا آگهی هاشون رو جستجو و مطالعه بفرمایین..موفق باشین.

2. Top | #17
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط راحیل نمایش پست ها
      اما رشته ی حقوق تنها در وکالت خلاصه نمیشه... با لیسانسشم میتونی کار پیداکنی مثلا" افتتاح موسسه حقوقی...شرکت درآزمونهای ورودی شرکتها..وزارت نیرو و... باید زرنگ باشی و بدونی کجاها دنبال کاربگردی،شما الآن اگه تهران ساکن باشی محاله کارگیرت نیاد با ارشد حقوق! رزومه بنویس به دفاتر کاریابی مراجعه کن..اول این کارها رو انجام بده بعد اگه کارگیرت نیومد بیا جبهه بگیر.. سایت های مختلفی هم هستن مثل استخدام...استختام..ای استخدام و.... که جدیدترین اخبار و آگهی های استخدامی رو درج میکنن .. خیلی ازبانکها هم هستن که بدون سابقه کار نیرو جذب میکنن...به شهرداری ها و استانداری ها هم مراجعه کنین و یا آگهی هاشون رو جستجو و مطالعه بفرمایین..موفق باشین.

همزمان هم میشه آزمون وکالت و آزمون دیگری رو شرکت کرد مثلا" قضاوت و سردفتری یا وکالت و دادیاری ..عدم موفقیتتون به انتخاب نادرست منابع آموزشی و یا سستی و آشنانبودن با تک تک و تمام مراکز استخدامی رشتتون بوده حتما"...هیئت علمی دانشگاه هم خوبه ..بازهم تلاش کنین بی نتیجه نمیمونین قطعا" .

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط راحیل نمایش پست ها
      من تهران هستم اتفاقا رتبه 2 ارشد حقوق هستم و الانم تو بهشتی که بهترین دانشگاه حقوقه دارم درس میخونم و تا چند وقت پیش داشتم قاضی میشدم که البته انصراف ولی بازم میگم نیاین
      این بانک ها و موسسات از بین وکلا میگیرن نه از بین کسی که فقط لیسانس حقوق داره ازمون سردفتری هم هر چند سال یک بار برگزار میشه مثلا 86 برگزار شده و تازه امسال دوباره برگزار میشه یعنی بعد از 8 سال پس روش فکر نکنید بهتره
      درصد قبولی وکالت هم مشخصه حدود 5 الی 10 درصد و به نظر من کسی نباید چنین ریسک بزرگی بکنه تازه اگر بخوای وکیل خوبی بشی باید با وجدان خداحافظی کنی !!!!
      به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
      http://mmtkk.blogfa.com/

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)