این که خوبه!! یکی از فامیلام با مدرک سوم مدرسه ایرانی کشور روسیه الان به خاطر باباش چون سفیر بود داره شهید بهشتی درس میخونه! اونم چی بدون هیچ کنکور دادنی!
ارسال شده از gt-s5360 با استفاده از تپاتالک 2
این که خوبه!! یکی از فامیلام با مدرک سوم مدرسه ایرانی کشور روسیه الان به خاطر باباش چون سفیر بود داره شهید بهشتی درس میخونه! اونم چی بدون هیچ کنکور دادنی!
ارسال شده از gt-s5360 با استفاده از تپاتالک 2
خدافظ !!!!
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
رتبه 1200 منطقه 3 ، پزشکی اصفهان !!!!!!!! معمولاً تو منطقه سه با رتبه 2 رقمی یا 3 رقمی خیلی خوب میشه پزشکی اصفهان قبول شد !!!
![]()
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
واقعا باورم نمیشه من با رتبه 3500 عمران دانشگاه سیستان و بلوچستان رو نیاوردم ولی یک نفر با رتبه 5500 ان را اورده
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
اینام فقط مال کارنامه های کانونه 100%کسانی با رتبه های 4000 و بالاتر تعداد بیشتری قبول شدن ولی من نشدم چیکار کنم کمک کنید![]()
مشاوره و برنامه ريزي كنكور
راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
یه سوال من در کارنامه نهایی که سنجش گذاشت و رتبه داوطلب و اخرین قبولی را داشت جز نفرات اخر قبولی بودم اما حالا که رتبه های کانون رو میبینم تعجب میکنم چرا؟؟؟ چون با رتبه های پایینتر از من هم قبول شدند پس چطوری من جز اخرین قبولی ها بودم؟؟؟!!!(حتی منطقه ای هم که حساب کردم جور در نیومد!!)
خواهر من,اون رتبه ای ک شما در کارنامه نهایی دیدید دلیلی بر این نیست ک افراد جلوتر از شما همگی قبول شده باشن.اون رتبه فقط نشون میده ک بین تمام کسایی ک این کدرشته رو انتخاب کردن شما نفر چندم بودید.ممکنه خیلی از اون افراد در اولیت های اولشون قبول شده باشن.امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
بله درست میگید ولی چرا من جز نفرات اخری ام!! در صورتی که رتبه های کمتری هم قبول شدند مثلا کسی که 18000 بوده قبول شده پس حالا باید اخرین قبولی مثلا اون باشه نه من،درسته؟؟؟؟ من کاری ندارم چندتا قبل کدووم انتخابشونو قبول شدند منظورم اینه که چرا من مثلا 4 امی از اخرین قبولی ام در صورتی که مثلا 10 تا رتبه کمتره من بوده که اون دانشگاه و رشته رو زده و اورده؟؟؟
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!![]()
صد در صد سهمیه داشته ، چون با رتبه 8 منطقه هم نشدند ... یکی از همشهری های منم با رتبه 800 منطقه سه ، برق امیرکبیر قبول شده
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 7 مهمان)