بچه ها نظرتون در مورد کتاب کنکور و خدایی که در این نزدیکی ست انتشارات تخته سیاه چیه خوبه یا بد؟؟
مولف : ایمان سرورپور
بچه ها نظرتون در مورد کتاب کنکور و خدایی که در این نزدیکی ست انتشارات تخته سیاه چیه خوبه یا بد؟؟
مولف : ایمان سرورپور
والا نویسندشو که من خیلی قبول دارم .... پولشم که خب یه زره بالاست !!!
ولی به قول دوستمون بیشترین کمکش از جهت انگیزه هست ... واسه برنامه ریزی بنظر من زیاد مفید نیست !!! شایدم برای من مفید نبوده !
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!
خب این بهتره یا مال خیلی سبز ؟؟؟؟ کنکورت رو قورت بده!!!
بعضی حرفها را نباید زد و بعضی حرفها را هم نباید خورد بیچاره دلم چه میکند میان این زد و خورد....
جفتشون کتاب خوبیه ولی کتاب خیلی سبز خیلی دقیقتر کار شده و در هر مقطع سال کنکور توضیحات داره و در کل کامل تره ولی کتاب تخته سیاه روی جزییات خیلی کارنکرده و کلی میگه و به دقیقی خیلی سبز نیست در عوض برای مسایل روحی روانی و انگیزشی کتاب تخته سیاه با قلم بسیار زیبای آقای سرورپور بهتر هست.
توصیه نهایی : برای مشاوره درسی و روش مطالعه و اینجور چیزها کتاب خیلی سبز رو استفاده کنید و برای مطالب روحی و انگیزشی از کتاب تخته سیاه استفاده کنید.
ببین انگیزه منگیزه رو بذارین کنار فقط درستونو بخونید من خودم پازسال اونقدر انگیزه انگیزه کردم که انگیزم صفر شد تلاش کنید بدون شرکت در کنکور /آزمایشی و بدون شرکت در کلاس های حتی استاد فیزیک آمریکا فقط و فقط خودت باش و خودت درس بخون
تموم
منظور خداییه دیگه!!!؟ رییس سازمان سنجش!!!خخخخخخ
اسمش که آدمو بیشتر عصبی میکنه!!!خخخخخ
فرگشت!
کلا میشه هرکس همچین کتابایی رو میشناسه معرفی کنه؟
*looking for..
**in niz bogzarad
ببینین کسایی که تو کنکور 94 می خوان شرکت کنن هوش و هواستون رو نگه دارینا ببینین نم این کلاس علوی این کلاس استاد خیلی بزرگ همشون یه گوییند فقط خودت اراده کن بخون و نم این کنکور آزمایشی نم اون کنکور آزمایشی همشو به نظر من به هیچ یکیشون نرو همشون خواب و خیاله
اولین دفعه ی کارنامه بیاد میگی اولین دفعم بود
دومین کارنامت بیاد میگی آره یه کم پیشرفت کردم
و از کارنامه ی سوم به بعد دیگه نمی خونی دیگه ول می کنی
به خدا به پیغمبر من هم پارسال خانواده ام و دوست و آشنا این حرفا رو هم خیلی خیلی بهم میگفتن اما من باور نمیکردم میگفتم اونا راست نمیگن اونا دوست ندارن من موفق شم اما من حتما رتبه ی تک رقمی میشم اونا اشتباه میکنن
اما اونجور نیستا به راحتی میگم به زورم زده بودم نه باید برم موفق میشم
اما نه تو اشتباه نکن تو هیچ وقت تو زندگی ات پ/ول بی صاحبو به اونا نده به هیچ یک از آموزشگاها نده وووو.......... از همه مهمتر به خدا اونجور که ادعا میکنن کنکور استرس زا هستش به خدا نیست رفتیم دادیم اصلا استرس نبود با قدرتت خودت شروع کن و خودت تمومش کن تورو خدا هر چیزی رو که گفتم تو رو خدا دقت کن این به نفعته که موفق میشی و اینو بدون واسه روزایی که امکان دارد در آینده پول خرج کنی مثل دانشگاه غیر انتفاعی و این جور حرفا من این تمام کنکور 94 رو پشت و رو کردم و گفتم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ببین کنکور آزمایشی چرت و پرت من خودم پارسال زور زده بودم باید برم ارزش نداره دوسه تا دانشجوین ادایه پشتیبانو در میی ارن آهان اگه میگی من که به پشتیبانش نمیرم به این صفحه تو انجمن برو حتما : کنکور 94 ری ها دقت کن گوش کن و دقت کن به این حرفا
شما احتمالا قلم چی شرکت کردین!بله قبول دارم کانون تو شهر ما هم خیلی خیلی ضعیف عمل کرده طوری که تو 1سال تحصیلی هم گروه های من 3 تا پشتیبان عوض کردن!چرا چون آقای مدیر باهاشون به توافق نمی رسیدن!
ولی همه جا این طور نیست خیلی شهر ها سرویس دهی خوبی دارن!
کنکور آزمایشی به نطر من که لازمه چرا کهخود داوطلب نه از وضعیت خودش از وضعیت کلی رقیبا اطلاع پیدا می کنه.
این دلیل نمی شه چون شما بری آزمون نمی خوندی دیگران هم این طوری باشند!خیلیا تلاش میکنن تراز خودشون رو بهبود ببخشند
کاملا بسنگی به خود انسان داره
*looking for..
**in niz bogzarad
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)