حتما شکه شدین و میگین بابا همچین چیزی مگه میشه ؟!
ولی باید بهتون بگم آره میشه اونم نه یکی بلکه دو تا کتاب رایگان میتونین از این روش بگیرین ولی با یک شرط و اونم اینه که باید یکی از اعضای خانوادتون فرهنگی باشه ( فرقی نمیکنه که معلم باشه یا معاون یا مدیر فقط فرهنگی باشه کافیه )
خوب بریم سر اصل مطلب
برای گرفتن کتاب رایگان اینجوری عمل میکنین :
1- اول از همه میرین سایت قلم چی یعنی : کانون فرهنگی آموزش - قلم چی
2- بعد بالای صفحه میرین روی صفحه ی شخصی شما و از اونجا صفحه ی شخصی دبیران رو میزنین.
3- حالا تو صفحه جدید اون پایین نوشته برای ثبت نام در سایت کلیک کنید اونو بزنین.
4- کد ملی فرد فرهنگی رو وارد کنین و تصویر امنیتی رو هم وارد کنین و ادامه بدین.
5- در این صفحه اطلاعات فرد فرهنگی رو خیلی دقیق وارد کنین.
توجه :در انتخاب مقطع تحصیلی فرد فرهنگی متناسب با کتابی که میخوایین هر چی دلتون خواست وارد کنین چون به اونا زیاد دقت نمیکنن مثلا اگه فرد فرهنگی شما معاون باشه و شما کتاب فیزیک پیش دانشگاهی لازم داشته باشین اونجا فرد فرهنگیتون رو معلم فیزیک پیش دانشگاهی معرفی کنین.
6- بعد از ثبت نام میگه که باید صبر کنین تا از طرف ادمین تایید شین برا من 1 روز طول کشید یعنی فردا زنگ زدن و گفتن که میتونین وارد صفحه شخصی تون بشین.
7- البته این اطلاعات که وارد کردین استعلام میشه ولی نه اونقدر جدی یعنی به شماره موبایل همون فرد فرهنگی زنگ میزنن و مواردی از قبیل شماره پرسنلی و نام مدرسه و کد ملی و ... رو ازش میپرسن و بعد شما رو تایید میکنن و شما وارد صفحه شخصی تون میشین.
8- در صفحه شخصی فرد فرهنگی تون از منوی اصلی انتخاب کتاب هدیه رو بزنین.
9- و در این صفحه کتاب هدیه ی مورد نظرتون رو انتخاب کنین و تایید نهایی رو بزنین تا براتون بفرستن.
توجه : جون این کتابو رایگان در خونتون میفرستن ممکنه یکم طول بکشه برا مراکز استان ها کمتر ولی برا شهرستان ها یکم بیشتر طول میکشه ولی به طور متوسط بعد 10 روز کتابتون رو یا جلوی در خونتون میارن و یا به پست بانک محلتون تحویل میدن.
امید وارم خوشتون اومده باشه من این روش رو تو سایت قلم چی امتحان کردم و جواب داد ولی سایتای دیگه رو نمیدونم اگه شما اطلاعی دارین بگین تا ما هم استفاده کنیم.

LinkBack URL
About LinkBacks