سلام و درود بیکران خدمت دوستان و سروران
حتما شما هم گاها از افسار گسیختگی ذهن خود خسته شدید و حتی شک بر موفقیت خود در آینده کرده اید . متاسفانه یا خوشبختانه ، این افسار گسیختگی ذهن در بسیاری از داوطلبان کنکوری وجود دارد ( تو منم وجود داشت ولی الان بشدت رام شده ) و اینگونه شروع میشه که یه ذهنیتی تو آدم بوجود میاد که باید بهترین رتبه و تراز چه در آزمون های قبل کنکور و چه در خود آزمون کنکور کسب کنه . بعد چه اتفاقی میفته ؟ میایم میریم اتاقمون در رو می بندیم و میگیم بسم ا.. و بکوب 10 ، 12 ساعت شروع به درس خوندن می کنیم و در آخر با چهره ای خسته که تو این مدت اصلا لب به سخن باز نکرده از اتاق بیرون میایم !! و حتی تو این مدت و در حین مطالعه دائم فکرمون مشغوله که خدایا من به نتیجه ام میرسم یا نه ؟ خدایا آخرش چی میشه؟ خدایا من خواهم توانست درس ها رو تموم کنم ؟ خدایا رقیبانم الان از من جلو هستن و و .. برادرانه ازتون خواهش میکنم این روش رو از همین الان که مهر ماه هم شروع نشده بزارین کنار چون این روش بشدت فرسایشی خواهد بود و نتیجه ی دلخواهتونم تو آزمون ها کسب نخواهید کرد ! از من گفتن بود ..
میخواهم این را بگویم که از همین الان بر ذهن خود کنترل داشته باشید چون در غیر اینصورت کار هایی خواهید کرد که بازده کم خواهید داشت ... کنکور امتحانی معمولیست ! آخرش اینه که میری جلسه چند تا بند میخونن برات بعد میگن دفترچه سوالات رو از رو زمین بردارین و شروع کنین اونوخ چن ساعت امتحان میدی و خلاص !
ساعات مطالعه را هیچ وقت ناگهانی افزایش ندهید ! این یه تجربه است باور کنید بعد حداکثر یه ماه دیگه خسته میشین چون عادت ندارین که روزی 10-12 ساعت درس بخونین !
تو کلاس سعی کنین بهترین باشین ! امسال اگه تو کلاس عملکرد بهتری داشته باشین ، بر روحیه تون تاثیر مثبت خواهد گذاشت و حسودی اکیدا موقوف ! اگه دائم به فکر دوستتون هستین که از شما بهتر میخونه این جمله بنده رو به یاد داشته باشید : همه مستحق پیشرفت هستند ، و من کسی نیستم که سد او باشم .. ای میتونه ذهنتون رو رو این مسئله کنترل کنه
در یک مدرسه ای ثبت نام کنید که شاگرداش درسخون باشن و اگه اینطور مدرسه ای پیدا کردین ، فقط و فقط و فقط با برنامه مدرسه پیش برید و اگه تو مدرسه دولتی درس میخونید سعی کنید غیبت نداشته باشید و در عوض میتونید به حداکثر دو کلاس خصوصی بسنده کنید .. توجه داشته باشید که امسال به هر وجه از درگیری با ناظم یا معلم مدرسه روی مسئله غیبتتان بپرهیزید
به هیچ وجه از نتیجه ای که بعد از تلاش تو آزمون های آزمایشی گرفتین غصه نخورید چون اتفاق خاصی نیافتاده است و به راه خودتان با همان شتاب ادامه دهید
و مسئله آخر : میخوام یه تجربه ای رو در اختیارتون بزارم که شاید یه 6 ماه بعد به این نتیجه برسید !
برای شروع به درس خواندن هیچ وقت دیر نیست ! اگر الان میگین من عقب موندم بخدای سبحان قسم اشتباه میکنید ! باور کنید هر چه قدر زمان میره جلو ارزش زمان رو خودتون خواهید فهمید حتی مطمئنم این سوال که" آیا الان شروع کنم میتونم برسم" رو شش ماه به کنکور هم خواهید پرسید و جواب چیزی نیست جز " آری" ... پس الان بهترین فرصت است .. بسم ال..
این ها همه و همه تجربه های شخصی بنده بود .. از دوستان خواهشمندم اگر ایرادی در گفته های بنده مشاهده کردند ، گوشزد کنند شاید متذکر شویم ..