یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا
دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیا
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
دوستان همینجوری ادامه بدید یه مدیر میاد میگه: تاپیک بسته.
با دلایل خوب و کافی و با مدرک حرف خودتونو ثابت کنید. کسی میگه مثلا سهمیه عزیزان شهدا و جانبازا تاثیر زیادی نداره مثلا کارنامه خودش رو بذاره. البته یه پیشنهاده.
چون بحث در این موضوع جوریه که هردو طرف رو هم شمشیر کشیدن از قبل چشمم آب نمیخوره کسی قبول کنه حق با طرف دیگس.
ایشاالله چه با سهمیه چه بی سهمیه بهترین دانشگاه ها قبول شدید دوستان گلم
دوست عزیز با احترام تمام این کارنامه چندتا پارادوکس داره مثلا با این درصدا خیلی بعید همچین رتبه کشوری و حتی 500 شاهد شدن .
درضمن واقعا مطمن هستین با این رتبه 500 پزشکی شهید بهشتی رفتن ایشون ؟
با رتبه 500 منطقه 1 هم نمیشه رفت چه برسه به شاهد
در هرصورت ممنون بابت کارنامه ای که گذاشتین اینکه سعی در شفاف سازی داشتین. من سعی میکنم یک کارنامه تجربی پیدا کنم و بذارم توی پست اول تا بیشتر روشن بشه
من مختصر مفید میگم
سهمیه شاهد برای فرزندان شهید حقشون هست چون واقعا بعضی هاشون تو عمرشون جز یک عکس از پدرشون چیزی ندیدن
و این شهدا ودن که مملکت ما به دست دشمن نیوفتاده و جونشون رو در جوانی فدای کشورشون کردن
همون طور که تو کشور ژاپن به مردمان و نوادگان هیروشیما که بمب زده بودن هنوز احترام میزارن و سهمیه براشون گذاشتن
سهمیه حق فرزندان شهید هست
.................................................. ...............
ولی برای فرزندان جانبازان امکانات بزارن ولی سهمیه نداشته باشن زیاد مهم نیست
.................................................. ..................................
در کل این بحث به نظر من نباید یک طرفه قضاوت کنید
برای یکبار هم شده خودتون جای فرزندان شهید بزارید ببینید شما هم بودید این جور یک طرفه بهتون بد بگن چی میشه
.................................................. .................................................
به نظر من قضاوت یک طرفه نکنیم دوستان
به امید موفقیت همه دوستان
تاپیک جز دعوا و بحث چیزی نداشت
کلی پست حدف کردم و تخلفات رو ثبت کردم
ایندفعه رو ندید میگیرم و کسی رو اخراج نمیکنم
ولی حق ندارید جو انجمن رو اینطوری بهم بزنید
دفعه بعد ببینم که تو تاپیک عمومی برای هم خط و نشون بکشید و توهین کنید به یکدیگر , طرفین رو برای همیشه اخراج میکنم
تاپیک بسته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)