سلام.شما طرف حسابتون کیه؟حداقل نام کاربر میذاشتین....
تاییدی دیگه برای حرفهام......و این قسمت از حرف کاربرای دیگه:"چند کتاب رو بررسی کنین و بعد با توجه به نگرشتون و انتظاراتتون یکی از کتابها رو انتخاب کنین."آقا .SoRoUsH. گفتن که مثلا کتاب ریاضی مهروماه.......سال قبل یکی رو میشناختم که کلاس ریاضی میرفت و همین کتاب مهر و ماه رو داشت،البته در درسای دیگه بی نهایت قوی بود....از نخبگان بود .رتبه ی 20 و اندی در کشور و رتبه ی 2 منطقه 3 رو آورد.میگفت کل تستهاش رو زده حتی تالیفی همه.ماه آخر رو کلی تست زده بود.بیش از 7-8 هزارتا،دقیق یادم نیست ولی بالای این اعداد بود،تست زد.درصورتی که من بعضی بخشهاش رو خوب درک نمیکردم.....
علوی مگه مشاورم داره ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من اول تابستون رفتم ثبت نام کردم ، خیلی پشیمون شدم .
موقع ثبت نام میگفتن بهترین مشاورا + برنامه ریزی روزانه + هفتگی + ماهانه + بررسی و پیگیری هر روزه + بهترین آزمون ها و یه خیلی چیزای دیگه .
بعد از اینکه پول رو دادیم و 2 هفته کلاس رفتیم ، ازشون پرسیدیم پس مشاور چی شد . گفت هفه بعد میاد . هفتته بعد رفتیم دیدیم که خود رییس آموزشگاه یه برنامه نوشته ازش 100 تا کپی گرفته به همه میده .
موسسه علوی ، چرت ترین موسسه ای هست که من دیدم . ( البته تو شهر خودم )
دوستان وقتی برای مثال از چند نفر در مورد کتاب های تست ریاضی سوال میپرسید...چند نفر میگن گاج چندتای دیگه میگن نشرالگو و خلاصه...
پس معلوم میشه اگه 2 یا 3 تا کتاب رو چند نفر ازش نتیچه خوب گرفتن...پس کتاب خوبی و نباید وسواس به خرج داد ....مهم اینه که دیگه ببینی با کدوم کتاب
میتونید ارتباط برقرار کنید....
مهم نیست که بهترین مجموعه کتابا رو جمع کنیم..مهم اینه که این منابع خونده بشن...ینی یه جورایی جویده بشن
![]()
آینده ای خواهم ساخت
که گذشته ام در برابرش زانو بزند...
دوستان من رشتم فنی بود برا همین امسال می خوام فقط کتابای درسیو بخونم،الانم سربازم نمی تونم کنکور امسال شرکت کنم ولی می تونم روزی حدود 6 ساعت درس بخونم.
اگه کسی نکته نظری داشت ممنون می شم راهنمایی کنه![]()
خیر.قسمتهای قرمز رو موافق نیستم و تنها سبز رنگه رو موافقم.چرا تویه حرفتون تناقض به کار میبرین؟
نمیشه آدم سرشو بندازه پایین و دیگران براش تصمیم بگیرن.در آیات قرآن هم آمده،اول مشورت کن و به شخصیتهایی که حرف میزنن توجه نکن(اگه درست درک کرده باشم)،خودت قضاوت کن و بعد انتخاب کن.
مثلا همین کتاب فوت و فن عربی(من نمیخوام ارزش کار مولف رو بیارم پایین،همچین جسارتی رو ندارم و سعی کنین که بحث منحرف نشه)،اینقد ازش تعریف میشه.......قرار بود کتاب بگیریم برای عربی،کتاب فروشه دیگه دستش آمده بود که بیا اینو بخر تویه بورسه و همه اساتید ازش تعریف میکنن،ولی من کتاب گاج نقره ای رو گرفته بودم،داشتم پشیمون میشدم از انتخابم که اون تعریفش زیادتره و این یکی نه....کتاب فوت و فن رو دست یکی از آشنایان دیدم و بررسیش کردم و دیدم اصلا نوع آموزشش برای من جالب نیست و باهاش کنار نیامدم.برای همین از انتخابم راضی شدم.راستی من کتاب ایاد فیلی رو هم داشتم،جالبه ولی کامل نیست(مثل هر کتاب دیگه ای) جامع مهر و ماه رو هم داشتم ،نوع آموزششون به درد من نمیخورد حتی همین گاج نقره ای......
آخر سر با فیلمهای استاد واعظی و نکاتی که جمع کرده بودم از تستها و کتابها،کارم رو پیش بردم و در آخر هم فقط جزوه ای که از فیلمهای واعظی نوشته بودم رو خوندم.شیوه ی آموزش اوشون به من میماسید.در کل با تلاشم و این موارد شدم اون درصد.اگه کتابخانه میداشتیم ما،این همه کتاب نمیخریدم براش.ولی پیشنهادم اینه که حتی یه ذره که شده فیلمهای واعظی رو ببینین،هم رایگانه و هم به دور از تهمت و فحاشیه.....
--------------------------------------------------
احسن به برادر حسن1993
واقعا افرادی رو که در هر شرایطی درس میخونن بیستن.....ایول داری...
من تجربی هستم و شرمنده.اما به تلاشت ادامه بده،حتی اگه نتونستی کنکور بدی.شنیده بودم آلمان که قرمان جهان شد داخل فوتبال،از 8سال پیش براش نقشه داشته.....پس کار شما هم بی فایده نیست.احسنت.:yahoo (94):
........................
دوست عزیز متاسفانه نظر هامون با هم فرق داره
من نگفتم از کتاب تعریف شده باشه...گفتم نتیجه گرفته شده باشه...
از نظر من اگه چند نفر از کتابی نتیجه گرفته باشن میشه بهش اعتماد کرد
شما خودتون از کجا فهمیدید برای مثال عربی گاج نقره بهتر از کتابای عربی دیگه است؟؟؟؟
ادم علم غیب که نداره یا حس شیشم خیلی قوی...اصولا تحقیق در این موارد نتیجه میده
من خودم عربی از ایادفیلی دارم استفاده میکنم و جامع گاج(که اینم با تحقیق گرفتم)حالا نمیدونم شما چه جوری کتاب تست تهیه میکردید
و چه رتبه ای رو کسب کردید ولی خوشحال میشم روشتونو توضیح بدید....
بازم به نظر من مهم خوندن ....درست خوندن وگرنه منابع اکثرا خوب هستند و با خوب خوندن میشه ازشون نتیجه گرفت ...حالا من برای مثال از ریاضی نشر الگو نتیجه گرفتم به دوستم میگم...شما از گاج.... هر دو هم نتیجه گرفتیم و نمیتونیم ادعا کنیم که منبع من بهتر بوده یا امثال این حرف ها....
چون هر دو موفق شدیم...درضمن کتاب ها فقط چند درصد از قضیه اند بقیه فقط و فقط تلاش ماست
آینده ای خواهم ساخت
که گذشته ام در برابرش زانو بزند...
به نظر من ادم باید خودش برای خودش تصمیم بگیره.و البته استفاده از تجربه ی افراد موفق هم میتونه سودمند باشه ولی هر شخصی روحیاتش با شخصی دیگه فرق میکنه....امروز اتفاقا سر جلسه ی مشاوره که بودم صحبت درباره ی انتخاب کتاب شد...مشاور گفت که تمام کتابایی که الان چاپ شدن همشون در حد خیلی خوب و عالی هستن و نهایتا 5 درصد با هم تفاوت داشته باشن!!به نظر من که ادم خودش باید تصمیم گیرنده باشه و با کتابی که راحت تر میتونه ارتاط برقرار کنه واسه خوندنش همونو انتخاب کنه...کتابی که خریده بشه و خونده نشه و فقط خاک بخوره چه فایده ای داره...مهم خوندنه هست حالا زیادی فرقی نداره...من که امروز رفتم اتفاقا کتاب فروشی و از مسوولش ااجازه گرفتم و نیم ساعت تمام کل کتابا رو نگاه کردم..و تمام انتشاراتو بررسی کردم..و بعدش خودم سبک و سنگین که کردم کل منابعی که احساس کردم باهاشون راحت ترم و نیاز داشتم رو انتخاب کردم!!به همین سادگی....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)