من خودم مخالف حذف کنکورم
ولی با قوانین جدید نمیدونم ولا چی بگم
اخه ازمون دستیاری خودم میخوام شرکت کنم دردسر شده واسم
من خودم مخالف حذف کنکورم
ولی با قوانین جدید نمیدونم ولا چی بگم
اخه ازمون دستیاری خودم میخوام شرکت کنم دردسر شده واسم
خوشگل پسر پول اون 40تاصندلی رو بابای جانبازان میدن یا پولشو از بیت المال میگیرن..؟؟؟اون 40تا ارث باباشونه؟؟؟ کی گفته اون 40تارو باید بدن به 13000نفر و 60تای بعدیشو بدن به 800هزار نفر..؟شما منطقت اینه؟تا به حال بهت نگفتن حرفات بی منطقو بی مفهومه؟مخاطباتو چی حساب کردی..؟؟
فرزند شهید حقشه چون می شناسم تو اقوام که طرف هیچ وقت باباش رو ندیده
شهدا بودن که جانشون دادن تا این مملکت تو امنیت و اسایش باشه که شما و ما بتونیم راحت حرف هامون بزنیم و ازادی داشته باشیم
.................................................. .................................................. ..........................
درباره این بحث هم من نه رییس سازمان سنجشم نه رییس مجلس
اگه ناراحتی داداش برو یقه رووسا مملکت بگیر باعث نشه از هم ناراحت بشم و کل کل بشه
اما من تا وقتی هستم احترام شهدا و خانواده های جانباز دارم و میگم حقشونه
و نه بسیجی ام و نه هیچ خیر و منفعتی بهم میرسه
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!
این حرفو قبول دارم ولی دوستی دارم بیکار به تمام معنا کلا تو سال تحصیلی یه خط افقی بود درس .... بود حالا پزشکی قبول شده چون باباش جانبازه موردم داشتیم بچه فقیر سگ خون 2500 قاطی باقالی قبول شده جانبازان عزیز قبول ولی کی گفته بچشون اینطوریه آقا اصن تمام این حرفا به کنار چرا به این بچه ها به جای سهمیه تحصیلات نمیدن واسه درس خوندن اگه راس میگن حفرزند شهید حقشه چون می شناسم تو اقوام که طرف هیچ وقت باباش رو ندیده
شهدا بودن که جانشون دادن تا این مملکت تو امنیت و اسایش باشه که شما و ما بتونیم راحت حرف هامون بزنیم و ازادی داشته باشیم
2000 نفر رفتن پزشکی و داروسازی و دندان بین الملل هیچ اشکالی نداره ولی حداکثر 600 نفر ایثارگر با ظرفیت مازاد رفتن ایراد داره؟ اون 600 نفر پدراشون مملکت رو نگه داشتن اون 2000 نفر کجا پول شهریه رو آوردن؟ با سالم کار کردن؟
به اون 2000 تا هم اعتراض هست
بعدم 600 تا کم نیست
جانباز و ایثارگر واقعی که منت نمیزاره اون موقع خودش تصمیم گرفته بره جنگ
پدر من هم سرباز بوده زمان جنگ منتها نه مناطق جنگی خب به هر حال پدر همه ی ماها اون موقع زحمت کشیدن تا مملکت نگه داشتن همه چیز که خط مقدم نیست درسته مهم تره اما پشتیبانی و گذر امور مملکت هم مهمه برادر
خودت داری سهمیه دار ها رو میکوبی و میگی منت میذارن ولی داری حسرت میخوری که سهمیه نداری
منت نداره حقیه که دولت داده و ازش استفاده میکنند . پسر عموم نصف من سواد نداشت رفت دانشگاه ولی با رتبه 1400 پرستاری آورد . خر تو خر نیست
شما جمله اول رو بخون نوشته تو منطقه 2 فلان رتبه آورده در صورتی که اصلا رتبه منطقه ندارند و همش دروغه
سهمیه مازاد هست مازاد مازاد مازاد
والا این آدم ها محدود هستن نباید همه به پای هم بسوزن من پسر عموم تراز کانونش 6000 بود و رتبه 1400 بود پرستاری آورد .
باید 80 درصد رو آورده باشه این آقای چاقو کش !! پسر عموم 1400 بود حدود 100 نفر از اخرین نفر قبولی فاصله داشت نمیدونم این آقا چجوری رفته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)