آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 13 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 184
    1. Top | #76
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      متشکر از لاله خانوم که منو به به ایت چالش دعوت کرد

1.اسمم علیرضا..عاشق اسمم هست چون به ائمه عزیز ارادت خاصی دارم...مخصوصا حضر علی وعلی بن موس الرضا

2.اولین بار رشتم ریاضی بوده وبعد به علوم انسانی تغییر واز این اتفاق مهم خیلی راضی از خدام ممنونم

2.عاشق رشته های تخصصی علوم رفتاری+اموزشی+جامعه شناختی هستی هستم

3.عاشق کمک به دیگران در هر زمینه ای هستم واز این کار استقبال میکنم وسعی میکنم اعتماد ایجاد کنم وبه عنوان وظیفه انسانی راحت تر وبهتر وبا کیفیت تر انجام بدم

4.از رشته ای انتخاب کردم(روانشناسی) رضایت کامل دارم ومشتاق ادامه تحصیل در این رشته هستم

5.در این رشته ها وزمینه ها میخوام تخصص وسررشته داشته باشم:علوم اجتماعی+روانشناسی سلامت بالینی و روانکاوی+کودک ونوجوان وخانواده درمانی+ دارو شناسی+فلسفه و مدیریت اموزشی

6.ادم اروم ویکم بی خیالی هستم..ودرک افراد منسجم ومتمرکز هستم...و معتقدم در زندگی یکم بی خیالی لازمه تا ارامش برسی

7.عاشق والدینم هستم که همیشه حامی وپشتیبان من بودن تا بتونم به این جایگاه برسم...

8.سعی میکنم از شبکه های اجتماعی وفضای مجازی بدرستی وصحیح استفاده کنم وبهره ببرم...

9.ادم شوخ طبع و ارومی هستم واونو تقویت خواهم کرد چون از الزامات رشتم وشغلمه

10.اطلاعات زیادی که فعلا چیزی نیستن(اموزش+روان شناختی و روان تحلیل گری وتحصیلی وحوزه برنامه ریزی درسی)دارم ولی فعلا به رشته تحریر درنیاوردم که ایشالا از سال95 اینکارو بصورت جدی انجام خواهم داد

11.درکشور ما رشته وشغل اینده هیچ پیشرفت خاصی نشده ودر حال توسعه هستش امیدوارم بتونم با تلاش همیشگی+مطالعات و پژوهشهای فراوان نظریه های روان شناختی خودمو ارائه بدم

12.از رشته های ورزشی به پینگ پنگ وبستکبال علاقمندم و بیشتر از حال دنبالش خواهم رفت...

13.دوستانی که قابل اعتماد+اهل زندگی وهدفمند واقعی هستند رو انتخاب میکنم و با اونا مسیر پیشرفتو طی میکنم

14.معتقدم محبت+عاطفه+صمیمیت+روحیه وسلامتی مهم تره در زندگی تا پول وبدست اوردن ثروت در حد معمول واعتدال کافیه ولذت از زندگی وخوشبختی در زندگی مهمه وباید ازش استفاده کرد و معنویاتم در نظر گرفت

15.ادم نسبتا سر سنگین ونسبتا خاکی هستم وزیاد به غرور وخودخواهی اعتقاد ندارم..وبهتره ادم مغرور ویکه تاز نباشه

16.تحصیل در خارج از کشورو دوس دارم ودوما کسب تجربه بیشتر در این سفر وتجربه فرهنگ جدید واستفاده از فرهنگ مثبت ومنطقی اونارو دوس دارم

17.عاشق موسیقی اروم+شاد واذربایجانی وترکی استانبولی هستم که به ادم روحیه میده عالیه

18.از دروغ متنفرم...

19.از مدیریت انجمن ممنونم که باعث شد فضایی فراهم بشه که بتونم به دیگران کمک کنم واطلاعاتمو افزایش بدم و ازتجربه+اطلاعات دیگران بهره ببرم..ممنونم....

20.تو کارام به طور متوسط دارام نظم وترتیب هستم.....

تموم شد الحمدالله

ازدوستعزیز وپزشک ایندمون دعوت میکنم بیاد
      @mehrdad17
      ویرایش توسط Ali.psy : 28 بهمن 1394 در ساعت 17:37

2. Top | #77
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      1-عشقم پزشکیه
      2-علاقه ی زیادی به خوندن شیمی دارم تا زیست
      3-والیبال رو بیشتر از فوتبال دوست دارم ولی تو مسابقات شطرنج شرکت میکنم
      4-آشپزیم طبق نظر اطرافیان عالیه
      5-توهیچ شبکه ی اجتماعی جز انجمن خودمون عضو نیستم
      6-عکاس سیارم آخه همه میگن بیا برامون عکس بگیر
      7-سریع دوست پیدا میکنم ولی نمیخوام زیاد صمیمی بشم
      8-بهترین تفریح بچگیم خوندن کتاب داستان و حل سودوکو بود
      9-به موسیقی پاپ و فرزاد فرزین علاقه ی زیادی دارم
      10-بسیار شیطون اما درسخونم
      11-عشق فیلم کره ای
      12-عاشق روزای بارونی ام
      13-دوست دارم بیشتر وقت ها کنار دریا باشم چون صدای دریا رو دوست دارم آرامش عجیبی داره
      14-بیشتر وقت ها شادو خوشحالم کلا زیاد ناراحت نمیشم ،همیشه میگم ارزششو نداره
      15-برای به دست آوردن اون چیزی که میخوام تا آخرش تلاش میکنم
      16-قدرت مدیریتم خوبه
      17-بچه ی فنی هستم
      18- وقتي توي جمعي وارد ميشم ,فکر میکن مغرورم ولی بعد..
      19- آدم مهربومی ام و متولد مهر ماه اسمم که مهرداده
      20- تا حالا سابقه نداشته بود این همه متن تو انجمن بنویسم
      به هر حال مرسی علیرضا جون
      Skinner@

و به عنوان نفر بعدی از دوست خوبم
      8MIT8@ دعوت میکنمَ
      گیرم که باخته ام
      اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
      یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
      شوخی که نیست من شاه شطرنجم
      تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
      ویرایش توسط Dr.Hard Worker7 : 23 مرداد 1395 در ساعت 18:41

3. Top | #78
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

بنام یگانه معبوم خدا

وای عجب چالشی تا جایی که ذهنم یاری کنه میگم

خب ابتدا تشکر میکنم از دوست خوبم آقا مهرداد @mehrdad17 عزیز بخاطر دعوتش از بنده

اما حقایق ؛

.
      .
      .

چقدر نوشتم ، به هر حال خیلی ممنون از کسانی که وقت گذاشتن و خوندن

دعوت میکنم از دوست خوبم
      محمد عزیز @joozef به درخواست آبجی لاله @laleh74

ویرایش توسط saj8jad : 17 مهر 1396 در ساعت 17:10 دلیل: دعوت از @joozef به در خواست @laleh74

4. Top | #79
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      به نام خدا

خوب. اول از همه ممنونم از سجاد و لاله جان که منو به این چالش دعوت کردن ...

1- اسمم محمدحسین هست. یکی ممد صدام میکنه، یکی حسین، یکی ممسین، یکی هم محمد : )) نسبت به این 4تا اسم شرطی شدم: دی هرجا میشنوم، برمیگردم ببینم با من بودن یا نه : ) اما خوب، محمد رو از بقیه بیشتر دوست دارم.

2- متولد شیراز هستم. عاشق شهر شیراز و مردمش هستم + حس و حالشون و خستگیشون : دی

3- در آینده، حتما یا در شیراز زندگی خواهم کرد یا تهران. (اگه قرار باشه توی ایران زندگی کنم)

4- برای ی دختر که قراره به عنوان همسر آیندم شه، معیارهای مخصوص به خودمو دارم که باید حتما از اون فاکتورها عبور کنه !!

5- این جمله رو با اطمینان میگم. همسر آیندم حتما حتما از خطه شمال خواهد بود. از مردم شمال و رفتارشون و محبتشون خوشم میاد. به علاوه اینکه دیدشون خیلی بازه و دریادل هستن. همسر یکی از آشناهامون شمالی و اهل تن کابن هست و به شخصه اینارو دیدم. از اون چهره های سفید و چشما درشت خوشم میاد که رگه روسی دارن. یه چیزی مثل بهنوش طباطبایی ^__^

6- به احتمال خیلی زیاد، دانشگاه م رو شمال انتخاب میکنم. چون هم از دریا خوشم میاد و هم چیزیه که قراره آیندمو بسازه !!

7- به شدت عاشق دختر بچه هستم و از همین الان هم میگم، خوش به حال دختر خودم تو خیابون، هروقت دختر بچه میبینم، میرم دست رو سرش میکشم ^_^

8- فوق العاده از فرهنگ تک فرزندی بدم میاد و یکی از شرایط همسرم هم اینه که قبول کنه 3تا بچه داشته باشیم ^__^

9- از شغل پزشکی خوشم میاد + کامپیوتر و برنامه نویسی. مهارت هایی هم توش دارم.

10- تا اول دبیرستان به صورت حرفه ای رباتیک کار میکردم و 2تا مقام اول توی کشور و استان دارم. با پولشون واسه خودم لپ تاپ و گوشی خریدم توی عنفوان جوانی : دی به مسابقات رباتیک آسیا توی دبی هم رفتم و مقام دوم آسیا رو هم کسب کردم که سهمیه دانشگاه ولنوونگ استرالیا شعبه دبی رو هم دارم.

11- هوای رفیقامو دارم و تا جایی که بتونم کمکشون میکنم و براشون کم نمیزارم. از اون آدمایی هم نیستم که به خاطر جنس مخالف، حال رفیقمو بگیرم یا براش دودوزه بازی در بیارم.

12- دوران پیش دانشگاهی یکی از بهترین دوران مدرسه م بود. خیلی اذیت معلما میکردیم : ) دلم واسش تنگ شده. یه بار با معلم ریاضیم دعوام شد، ناظم احظارم کرد، با ناظمم دعوام شد، فرستادنم پیش مدیر، با اونم دعوام شد : )) از کلاسای تقویتی اجباری مدرسه هم چندباری فرار کرده یودم که فهمیدن و میخواستن اخراجم کنن. یه بارم با یکی دعوام شد زدم سرشو شکوندم :/

13- آدم مجازی نیستم یا به قولی شاخ مجازی !! فقط یه فیسبوک دارم و اینستا که جفتشو دی اکتیو کردم که فک کنم رمزاشونم یادم رفته باشه : دی

14- خیلی توی سیاست (چه داخلی چه خارجی) هستم و یه روزی کلمو به باد میدم

15- به ورزش بدنسازی و والیبال و بوکس و فوتسال علاقه دارم. تا 30 سالگیم رو فیتنس کار میکنم و بعد 30 سالگی میرم تو شاخه گولاخ شدن ( یه چیزی در حد راک )

16- عاشق تکنولوژی و موبایل و پی سی و ماشین هستم. هرجور اطلاعاتی بگین دارم. یکی از عادت های بدم هم اینه که مدام روی گوشیم رام کاستوم نصب میکنم زمانی که مستقل شدم هم درآمدم خرج اینا میشه فک کنم میشه گفت یه جور تب :/

17- قد خودم 188هست + 85 وزن. به شدتتتتتتتتتتتتتت از دختر چاق یا کوتاه بدم میاد. قیافه برام مهمه اما نجیب و یه جورایی مهربون بودن و تو دل برو بودنش بیشتر برام مهمه و به دلم میشینه.

18- از یکی که خوشم نیاد، دیگه دست خودم نیست. یه جوریه برام. فاکتور خاصی هم برا سنجشش ندارما، اما همینجوری الکی بعضی وقتا با بعضیا حال نمیکنم !!

19- خیلی آدم خونسردی هستم طوری که تو فامیل معروفم. کم حوصله، مغرور، مهربون، باجنبه و منطقی و فان هستم. بیشتر اوقات رفیقامو میخندونم. آها اینم بگم از آدم جلف به شدت بدم میاد.

20- تتو رو دوس دارم و در آینده روی سینه م یه نقش خسته ای میزنم + اینکه عاشق مسافرتم ...

21- خداشاهده 1ساعت دقیق داشتم همین متنو مینوشتم از کار وزندگی افتادیم :/

22- همین الان متوجه شدم که شماره پستم 85 هست و از فرط خوشحالی و ذوق زدگی، در پوست خودم نمیگنجم

در آخر هم دعوت میکنم از دوست خوبم، هلیا خانوم @heliaa
      ویرایش توسط joozef : 24 اسفند 1394 در ساعت 11:49

5. Top | #80

نمایش مشخصات
      سلام

ممنونم ازت محمد

1. اسمم هلیاست به معنی دختر خورشید .

فرزند دوم و اخر خانواده متولد 22.4.75

2. عاشق قدم زدن تو شبای مهتابی کنر دریام و حتی فکر کردن بهشم دوست دارم

3. بی نهایت ادم ارمانگرایی ام و انتظار دارم همه چی به بهترین شکل پیش بره

4. کلا ادم ازدواج گریزیم ولی مهمترین ملاکم برای ازدواج وفاداری صداقت و باور طرف مقابل نسبت به برابری من به عنوان زن و خودشه

5. وطنمو دوست دارم و همین عشق باعث شد بعد از چند بار تصمیم به مهاجرت تو قدم اخر پشیمون شم

[ نمیدونم شاید یه روز از همین پشیمونی پشیمون شم ]

6. در طی دوره راهنماییم فهمیدم که خیلی زود درسا رو میفهمم و شاید همین باعث شد که به معنای واقعی

کل دبیرستانمو خوش بگذرونم و امتحانات پایان ترممو با خوندن یکی دو فصل کم بارم پاس کنم و تا خود روز

کنکور اصن ندونم کنکور ینی چی و کدوم درس چن تا سوال داره

7. بارزترین خصوصیتم از نظر بقیه مهربونیه و زود بخشیدنه

8. حدود یه سالیه که خیلی به کره زمین فکر میکنم و هر کاغذی که مصرف میکنم از خودم این سوالو میپرسم

که میتونی برش گردونی . از همین تریبونم استفاده میکنم تا شما رو دعوت کنم که به جمع دوست داران

طبیعت بپیوندید لطفا دست از خودخواهی برداریم و به جای نابود کردنش به فکر اباد کردنش باشیم

9. مغرورم ولی یه غرور عجیبی دارم که خودمم نمیتونم کامل توضیحش بدم

مثلا از ادمای چاپلوس و خودشیرین متنفرم و تو دهنی اساسی بهشون میزنم

10 . ادم انتقاد ناپذیریم ولی به انتقادات صادقانه احترام میذارم و از ته دل گوش میدم .

11. عاشق بچه ام و این عشق اونقد فراگیر شده که به ادمای نزدیکم احساس مادرانه دارم

12. اگه دلم بشکنه میرم تو لاک خودمو کلا ادم دل نازکیم

13.ایده ال زندگیم یه شخصیت محکم و استواره که همیشه امیدواره و جدا موفق

14 . یه مدت خیلی به مرگ فکر کردم و فهمیدم هرقدر بهشت و خوشبختی برات تو اون دنیا بسازنو تو باورشون

کنی بازم یه بار نابود شدن دلهره اوره پس تصمیم گرفتم تا زنده هستم بهش فکر نکنم

15. یه واقعیت شخصیتیم اینه که از دیده شدن و تو چشم بودن بدم میاد پس 5 تای اخر و حذفیدم

دعوت میشه از

@ah.at

6. Top | #81
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام ...

ممنونم هلیا خانم ...

خوب والا سخته یکم امممممممم

نیدونم ولی سعی خودمو میکنم خخخخخخخ

1-اسمو شهرتم امیرحسین احمدی هستش .

2- بچه اول خانواده ام . دوتا خاهر کوچیکتر از خودم هم دارم .

3-خیییییییلییییییی آدم تنوع طلبی هستم توی همه چییییییییییییییییز الا ازدواج خخخخخخ

خوووو آدم باید یه زن داشته باشه دیه خوووووووو خخخخخ

4- عاشق قدم زدن زیر بارونم . جاتون خالی همین دو هفته پیش چنددددددددد ساعت زیر بارون قدم زدم .

5- رشتم تجربیه ولی خودم عاااااشق رشته کامپیوتر و نرم افزارم .ولی خوب دیگه فک نکنم

به این آرزوم برسم که بشم یه مهندس کامپیوتر .

6-بچه که بودم عاااااااااااااااااشق این بودم که بابام یه پاترول بخره خخخخخخخ ینی دیوونه ی

پاترول بودم ولی حیف هیچوقت به این آرزوی کودکانم نرسیدم خخخخخ ولی مهم نیییی

7- من هدفم این نیس که تو رشته تجربی پزشکی قبول شم ، والا به هدف اصلیم که نگاه میکنم میبینم هدفم کفره ، دخالت تو کار خداس
      انگار که داری وسه خدا شریک قائل میشی . هدفم اینه که به مرحله ای از علم برسم که نزارم هیییییچ کسی بمیره و مرده رو زنده کنم ...

8-عااااااااااشق ازدواجم خخخخخخخ . آغا چه کنیم دیگر خخخخخخ کیه که بدش بیاد هوووووووم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9- به جان شما نباشه به جان خودم هرررررررر ورزشیو که بگی امتحان کردمو بعد 2 ماه ولش کردم خخخخخخ
      حوصلشونو ندارم .

10- ینی دیووونههههههههههه ی بچه ام . دوس دارم 10 تا دختر داشته باشم خخخخخخخخخ .

11- هم درون گرا هستم و هم برون گرا . هیچوقت نمیزارم ناراحتیم از خودم به کسایه دیگه سرایت کنه

12- عااااااااااااااشق افراد خوش خنده ام دقیقا مثه خودم خخخخخخخخ .
      هیچ وقت با هیچ کدوم از دوستام دعوا یا وقتی کوچیکتر بودم قهر نداشتم .

13-آدم کاملا منطقی ای هستم و انتقادات و اشتباهاتم رو سریع میپذیرم .

14- مسلمانم ولی دینمو به اون شکلی که میدونم درسته و عقلم میگه انجام میدم .
      مرجع تقلید هم ندارم .

15-فووووووووق العاده مهربونم خخخخخخخ به خدا جدی میگم . خیلی دل نازکم خخخخخخ

16- از فیلم دیدن متنفرم .

17- هیچی به اندازه مسافرت به جاهایی که اولین باره میرم روحمو ارضا نمیکنه .

18- حقیقتا اصلا به مرگ فکر نمیکنم .

19- به هیییییییییییییییییچ عنوان اهل خرافات و اعتقادات خنده دار عامیانه نیستم .

20- از عرف متنفرم و اصلا اعتقادی بهش ندارم .

21- میدونم چرتو چپرت زیاد گفتمو شما هم هیچ کدوم از خصوصیات بارز منو نفهمیدین ولی به دل نگیرین مهم نییییی خخخخخخ

فک کنم الانم دیگه موقع دعوت کردن باشه اممممممم
      از کی دعوت کنیییییییییییییم

آهااااااا از
      @biology115

7. Top | #82
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان

ممنون از دوست عزیز و گرامی امیر حسین احمدی که منو به این چالش دعوت کرد ...

1- اول از همه اسمم رو میگم خب معلومه دیگه همه رو با اسمشون میشناسن ، اسمم احسان هست

2- ساکن استان چهارمحال و بختیاری هستم ، شهرستان شهرکرد ، فکر نکنم تو ایران شهری باشه که از شهرکرد سردتر باشه ، خلاااااااااااااااصه به سرما خیلی عادت

کردم

3- متولد 6 . 3 هستم یعنی خردادی هستم ، ویژگی متولدین خرداد رو که میدونید دقیقا اون ویژگی ها رو هم دارم

4- این دوستمون امیر حسین که عاشق قدم زدن زیر بارون بود ، بجاش من عاشق قدم زدن زیر برف هستم یعنی وقتی برف میاد و زیرش قدم بزنی ییییییییییک کیفی

میده که نگو ...

5- عاشششششششششششششق سنتور هستم و البته یه چیزایی هم یاد گرفتم ، سعی میکنم ادامش بدم ولی کنکور نمیذاره که ...

6- به ورزش بدمینتون و تنیس خاکی علاقه دارم ، ولی زیاد وقت نمیکنم بازی کنم ، البته قبلنا تکواندو و کونگ فو هم میرفتم ولی حال نمیداد ، البته به کوه نوردی هم

علاقه دارم

7- قدبلند و مو خرمایی ...

8- در خصوص ازدواج هم بگم اصلا از ازدواج خوشم نمیاد ، نخند جدی میگم ، نمیدونم چرا اصلا علاقه ای بهش ندارم باید بیشتر بهش فکر کنم

9- خیلی وسواسی هستم ، اگه کسی یکی از وسیله هامو بی اجازه برداشت میخوام خرخرشو ...

10- کلا آدم حسودی نیستم و از افراد حسود هم خیلی بدم میاد

11- فرزند آخری خونه هستم دوتا برادر و خواهر از خودم بزرگتر هم دارم ...

12- دوست دارم در آینده پرستار بشم ، نمیدونم چرا به این رشته خیلی علاقه دارم ، دست خودم هم نیستا ولی نمیدونم چرا ...

13- فیلم نگاه کردن رو هم دوست دارم ، بیشتر فیلم های حماسی تاریخی هم نگاه میکنم نمونش هم عکسه آواتارمه : D

14- بهترین سال مدرسم ، سال سوم دبیرستان بود ، یعنی حاضرم همه چیزمو بدم و برگردم به اون سال ...

15- به تفریح و گردش علاقه دارم ، خصوصا بهار که اینجا میشه مثل بهشت ...

16- از شخصیت هایی مثل استاد شجریان و علیرضا قربانی خوشم میاد ، کلا از موسیقی سنتی خوشم میاد ...

17- زندگیم الحمدلله خوب میچرخه ، والا نمیخوام زندگیم بیافته رو غلتک ، همینکه غلتک نیافته رو زندگیم باید خدا رو شکر کنم : D

18- بعضی وقتا هم به مرگ فکر میکنم ، خب بالاخره یه حقی هست که برا همه وجود داره دیگه ...

19- دوست ندارم به کسی مدیون باشم ، یعنی نمیخوام حق کسی به گردنم باشه ، اگرم باشه سریع اداش میکنم ...

20- راستی اینم بگم که بختیاری هم هستم ...

مرسی از شما دوستان

دعوت میشه از @-Morteza-
      ویرایش توسط biology115 : 03 مرداد 1395 در ساعت 16:40 دلیل: مرتب کردن

8. Top | #83
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام.
      ممنون از همشهری عزیز احسان
      راستی اول از همه بگم من تازه امروز دعوت شدما!! 16فروردین کس دیگه ای قرار بوده دعوت شه که نیومده.الان من اومدم!
      خب دوستان شروع میکنم!

1-اسمم که مشخصه مرتضی است و ساکن شهرکردم

2-علاقه شدیدی به امنیت و نفوذ شبکه و کرک دارم.و خدارو شکر این اواخر پیشرفت خوبی در این زمینه کردم.

3-اصولا سعی میکنم اطرافیام انقدر اهمیت ندم که حالمو بد کنن و برام مهم نباشن(ولی تو این مورد 1بار بد ضربه خوردم چون رعایتش نکردم)

4-روحیه جنگ جو و به قول خودمون کل کل دارم.خدا اون روزو نیاره با کسی به مشکل بر بخورم.به قول دوستام :بدا به حال اون کسایی که با تو به مشکل بخورن... خب چیکار کنم تا روشو کم نکنم بیخیال نمیشم!! بهم میگن کینه ای!!!! (اما این همیشه صادق نیست!!! خیلی وقتا خیلی هارو بیش از حد هم بخشیدم)

5-زود رنجم!ممکنه سریع بهم بر بخوره!!!

6-علاقه شدیدی به شیمی دارم منتهی به دلیل اینده شغلی افتضاحش بهش رو نیاوردم.

7-شخصیتی ام که اگه درسمم خوب باشه خودمو نمیگیرم.خیلی تو جمع ام! کلاس نمیزارم. یعنی سعی میکنم خاکی باشم تا اونجا که سوء استفاده نشه!

8-روحیه مدریتی دارم! اصولا تو تشکیلاتی مث انجمن اسلامی و بسیج به عنوان مدیر کاراشون قرارم میدادن چون اخلاقم توی کار خیلی با دوستیم فرق داره.اصلا شوخی بردار نیستم در این مورد!!!!

9-اصلا مذهبی نیستم اما فضای هیئت انصار المهدی شهرمون بهم آرامش میده.دوستای خوبی اونجا دارم.

10- توی غذا ها کلا زیاد مشکل پسند نیستم اما از این غذا ها بیزارم: خورشت سیب-خورشت آلو-دمپخت با گوجه!
      اما علاقه شدید به :قورمه سبزی-فسنجون-کوبیده-پیتزا-لازانیا دارم!!!

11-یه زمانی فوتبالی بودم و طرفدار پرسپولیس و بارسلونا بودم!
      تغریبا از 2/3وم راهنمایی زیاد نرفتم سمت فوتبال! شاید سالی 1دونه میدیدم

12-شخصییتی ام که در نگاه اول :جدی و سرد به نظر میرسم اما بعدا میبینن خیلی مهربونم

13-از شهرم راضی نیستم.جای پیشرفت نداره.دوست دارم دانشگاه خارج از شهر خودم بزنم و اونجا مستقل شم ! پیشرفت بیشتری مسلماً داره!!!

14-اصولا آدمی ام که کسی نمیتونه بهم دروغ بگه یا گولم بزنه! اما امسال رفتم 1مدرسه ای که بدجور سرمون شیره مالیدن(خدا ازشون نگذره)

15-بهترین سال تحصیلیم :سوم دبیرستان سیدجمال بود.جو رقابتی سنگینی بود.دبیرای خیلی خوبی داشتیم(به جز دینی و ادبیات)
      دبیر شیمی مون 1تیکه جواهر بود:آقای زمانیان
      بقیه دبیرامونم میگم عالی بودن اما دبیر شیمی مون رو خیلییییییییی دوسش دارم

16-زیاد اهل رفیق بازی نیستم.شخصیتم بیشتر درون گراست.

17-بهترین بازی که انجام دادم :World Of Warcraft 3.3.5
      بوده
      +
      Ikariam زمانی که تو ایران بود

جفتشون به درسم لطمه زدن اما از جفتشون لذت بردم!!!

18-شخصیت خیلی رک ای دارم.میتونم خیلی راحت بگم "نه"

19-علاقه به رشته پزشکی و دارو سازی و رشته های این چنینی مث علوم آزمایشگاهی

20-اسم چندتا از دوستام که خیلی دوسشون دارم:
      احسان @ezio auditore77

علیرضا: @Alireza.arvin

حسین:
      _YoOoY_@

بقیه دوستامم ماهن مث : مسعود و... اما این چندتا خیلی کمکم کردن.توی هر زمینه ای کنارم بودن.

21-اینو میخاستم نگم اما ...
      دل 1نفر رو تو انجمن بدجور شکستم .از سر جهالت و خـریت!
      هیچ وقتم بعد اون موضوع منو نبخشید.
      منم خودمو بعد اون موضوع نبخشیدم!
      دقیقا شب جشن نیمه شعبان سال 93 دلشو شکستم.از اون رو ز هم روزی 100بار به خودم لعنت میفرستم
      بسیار دوست گلی بود.
      از اوناس که هیچوقت فراموشش نمیکنم:
      @- Amir -
      امیر داداش ببخشید....

مرسی که وقت گذاشتید و متن رو خوندید./

دعوت میکنم از سومین همشهری : @SEYED REZA
      ویرایش توسط -Morteza- : 05 مرداد 1395 در ساعت 12:51 دلیل: تغییر شرکت کننده بعدی!

9. Top | #84
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=-Morteza-;867225]سلام.
      م
      علیرضا: @Alireza.arvin

حسین:
      _YoOoY_@

بقیه دوستامم ماهن مث : مسعود و... اما این چندتا خیلی کمکم کردن.توی هر زمینه ای کنارم بودن.

21-اینو میخاستم نگم اما ...
      دل 1نفر رو تو انجمن بدجور شکستم .از سر جهالت و خـریت!
      هیچ وقتم بعد اون موضوع منو نبخشید.
      منم خودمو بعد اون موضوع نبخشیدم!
      دقیقا شب جشن نیمه شعبان سال 93 دلشو شکستم.از اون رو ز هم روزی 100بار به خودم لعنت میفرستم
      بسیار دوست گلی بود.
      از اوناس که هیچوقت فراموشش نمیکنم:
      @- Amir -
      امیر داداش ببخشید....

مرسی که وقت گذاشتید و متن رو خوندید./

دعوت میکنم از سومین همشهری : @SEYED REZA[/QUOTE
      سلام
      در ابتدا بايد تشكر كنم از اقا مرتضي عزيز كه منو دعوت كردن به اينجا

١) اسمم سيد رضا حسيني هست متولد لردگان جنوب چهار محال و بختياري
      ٢) بختياريم لر بختياري و بهش افتخار ميكنم و عاشقشم
      ٣) خيلي ارومم وليسابقه دارم كه عصباني شدم دستگيره در رو نصف كردم ! ( اهنگي بود ! قشنگ نصف شد

٤) يه اعتراف سخت : بي عرضم ! يه كاري رو با قاطعيت تموم نميكنم
      ٥) خودم حس ميكنم اخلاقم خوبه و مهربونم
      ٦) به جزء حرف هاي خيلي يواشكي حرفي رو تو دلم نميزارم بمونه ميريزم بيرون !
      ٧) عاشق رفاقتم اما چون بچه مثبتم خيلي جاها رفاقت كردنو بلد نيستم
      ٨) ترسو ام براي بار اول اما واقعا تلاش ميكنم از بين بره
      ٩) عاشق درسم و علم ! اما گفتم بي عرضه ام برا همين خيلي حرص ميخورم
      ١٠) بهترين سال عمرم سال سوم بود مثل اقا مرتضي ! رشدي كردم كه دقيقا زندگيم رو عوض كرد
      ١١) دوستايي داشتم كه خيلي بهم كمك كردن مثل دكتر حسين پور و دوستاييم بودن كه منو خوار و حقير كردن و قشنگ نابودم كردن ! تقصير خودم بود

١٢) واااي اينو زبان خارجه ام افتضاحه افتضاح ������ معني ميتونم بكنم حتي جملات گاها سنگين و در سطح دبيرستان اما تلفظ افتضاح حتي در حد دو راهنمايي

١٣) حيونا رو دوس دارم اما ازشون چندشم ميشه اصلا دوس ندارم گربه سگ يا خرگوش يا چيزي داشته باشم اما به شدت عاشق گياهام دلم ميخواد خونم رو پر از گياه درست كنم

١٤) تا حالا با جنس مخالفي رفاقت نكردم و سعي ميكنم نكنم اما به شدت عاشقم و اون عشق ربطي به دختر و اينا نداره واقعا اخساسيم و اين حرف خودم نيست

١٥) بعضي وقتا يه افكار احمقانه اي ميبينم ولي چون دوس ندارم ناراحتشون كنم تاييدش ميكنم

١٦) اها اين ! معمولا از قيافه ميتونم شخصيت يك نفر رو تشخيص بدم يعني اگه دنيا برگرده هم مطمئنم همون نگاه و حس اولم درس در مياد

١٧) سياست بازي قشنگيه اما تو ايران خيلي بازي مزخرفيه و اخر اين سياست نابوديه ! نابودي ! كلا دوست دارم سياسي باشم

١٨) يعني واقعا خيلي ادم منطقيم يعني ميشه ادم هم احساسي باشه هم منطقي ؟ اما تنبلم منطقم ميگه اين كارو كن دلمم همونو ميگه ولي اينجا يه چيزي كارو خراب ميكنه

١٩) چند تا يوزر داشتم كه به اراز خان رهبر گزارش دادمشون اوليش رو خيلي دوست داشتم @srh يادم بخير اردي بهشت پارسال

٢٠) از زور بدم مياد زور گو هم نيستم اما خيلي بهم زور ميگن به نظر خودم

٢١) من اين انجمن رو از@ParlOo @HiccUp@eli94
      ميشناسم و اين سه نفرو خيلي دووس و فكر كنم اينا نميدونن من كيم !
      تمام

دعوت ميكنم از يكي از بچه هايي كه حرفاش رو قبول داشتم وحس ميكنم امسال خانم دكتر بايد صداش كنيم ! @درسا20
      گيسوان تو شبيه اند به شب اما نه

شب كه اينقدر نبايد به درازا بكشد !

اینجام همیشه
      ویرایش توسط SEYED REZA : 09 مرداد 1395 در ساعت 14:46

10. Top | #85
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مچکرم از داداش رضای گلم که منو دعوت کردن و اما 20 حقیقت در مورد من
      1)علاقه به پزشکی دندان پزشکی داروسازی
      2)اسم اصلیم درسا نیست اسم واقعیمم نمیگم حرفیه؟به قول معروف درسا تخلصمه!!!!!
      3)اهل تهرانم..شهر شلوغی..به نوعی فراری هستم از تهران خیلی دوسش ندارم اما نوکرشم هستم
      4)عموما به شدت صبورم اما خدا نکنه اون روزیکه یکی عصبیم کنه اونوقت دیگه فضا رو از جهنمم براش جهنم تر میکنم..واقعا خون جلو چشمامو می گیرهاز یک نفر بدم بیاد دیگه بدم اومده و کاریشم نمیتونم بکنم

5)واقعا خیلی کمک کردن رو با اعماق وجودم دوست دارم
      6)سختی های زیادی در راه کنکور کشیدم اما الحق که خدا جای حق نشسته
      7)به طرز وحشتناکی استقلالی هستم ...اصن وحشتناک
      8)متنفرم از دو تا چیز:یکی زود قضاوت کردن که پشت بندش ختم میشه به دل شکستن یکی هم بی تربیت بودن و بد حرف زدن این دو تا از همون مورد هایی هست که خون جلو چشمامو میگیره
      9)تو انجمن از 1 نفر واقعا باید تشکر کنم و اون هم @par.rah هستش
      10)مردادی الاصل هستم همین روزام تولدمه
      11)مدرسه و دبیرستان افتضاحی داشتم ....
      12)عاشق کرد ها هستم
      13)بارون رو خیلی دوست دارم
      14)بازیگر مورد علاقه ایرانیم هم از اقایون امین حیایی (واقعا طبیعی بازی میکنه)از خانوم ها هم باران کوثری و نگار جواهریان
      15)اهنگ پاپ بیشتر گوش میدم خواننده هایی هم که به تریپ من بخورن رضا صادقی و مهدی یراحی و میثم ابراهیمی هستن
      16)از سبک سنتی هم سالار عقیلی و علیرضا قربانی رو می پسندم
      17)عاشق جناب خان هستماووووووفففففففییییییی

18)جنبه امنیتم بالاست و یکم به قول معروف تریپ مخفی هستم
      19)این که میگن خدا صلاح بنده هاشو بهتر از خودشون میدونه و همیشه بهترین رو برا بنده هاش رقم میزنه رو با تمام وجود لمسش کردم و بهش ایمان اوردم
      20)رتبه کنکور سراسری 95 تجربی زیر گروه 1 هم شد 999..که عجیبه به قول خیلی ها

نفر بعدی؟ @ali761 داداش گلم...

ویرایش توسط dorsa20 : 18 شهریور 1395 در ساعت 14:37

11. Top | #86
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

سلام.
      ممنون از درسا خانوم،خانوم دکتر اینده.

1-ورزش رو بیشتر از علم دوست دارم ولی چون هیچ وقت امکانات لازم برای پیشرفت رو نداشتم کم کم حرفه ای کار کردن رو گذاشتم کنار .الان هم بعضی وقت ها دلم براش تنگ میشه
      2-در بین علوم شیمی رو بیشتر دوست دارم یعنی اگه اوضای مملکت خوب بود به جای پزشکی شیمی محض میخوندم.الان هم دوست دارم کنار پزشکی بخونم.دنبال فرصت هستم!

3-در ظاهر ادم خشک و بی احساسی جلوه میکنم ولی اینطور نیست.گاهی وقتا بیشتر از خود افراد واسشون ناراحت میشم ولی هیج وقت به روی خودم نمیارم چون دیگه نمیخام اون فرد رو بیشتر از این ناراحت کنم.
      4-تو جمع ساکت هستم.بیشتر دوست دارم بشنوم تا حرف بزنم چون هم حرفی واسه گفتن پیدا نمیکنم هم نمیدونم طرف مقابلم چطور ادمیه ممکنه با حرفم ناراحت بشه واسه همین با یکی صمیمی بشم زیاد باهاش شوخی میکنم ولی دفعات اول کاملا برعکس!به همین خاطر هم هست با پیرمردا بیشتر حال میکنم چون همش خاطره های شیرین میگن خیلی هم خوب تعریف میکنن!
      5-یه کمی هم خجالتی هستم که خودمم از همین وضع خسته شدم!نمیخام هم اتاقیام تو خوابگاه اینطوری باشن چون خودم با خودم حال نمیکنم!

6-تنهایی رو بیشتر از تو جمع بودن دوست دارم!واسه همین زیاد اهل بیرون رفتم نیستم!
      7-اگه به من باشه میگم بشینیم خونه خودمون بخونیم دیگه دانشگاه رفتن چیه!فوق فوقش امتحاناتش رو میدم!والا!
      8-دوس ندارم سربازی برم!چون سختیاش رو تو خدمت برادرم دیدم در حالی که فقط 9ماه خدمت کرد!
      9-دوس دارم به بقیه کمک کنم.واسه همین تلاشم رو میکنم تا مثل بعضی از دکترا پولکی نباشم!

10-تحقیق و کجکاوی و فضولی رو دوس دارم!البته نه در زندگی مردم!مثلا دوس داشتم کاراگاه بشم!از همونایی که یه پرونده میدن بهشون هی میشینن فک میکنن از اونا!

11-یه کمی سنتی هستم مثلا زیاد اهل تکنولوزی و اینا نیستم یعنی یه بچه ی 5ساله بیشتر از من از یه گوشی سر در میاره!اهل مد و اینا هم نیستم.معمولی لباس میپوشم!

12-از وقت تلف کردن و منتطر موندن بیزارم!کاری که الان دارم انجام میدم!این دوتا تو کشورمون الحمدلله خیلی زیاده منم سعی میکنم خودم رو تطبیق بدم با شرایط!
      13-ظاهر ارامی دارم ولی ذهنم خیلی درگیره!گاهی وقتا انقدر تو فکر یه چیزیم که نمیفهمم طرف مقابلم چی گفته!بعدش اون قک میکنه یه کمی(فقط یه کمی!)خنگم!
      14-زود رنج هستم! از بعضی از حرفها زود ناراحت میشم ولی باز به طرف مقابل نمیگم جون چند ساعت بعدش یادم میره!
      15-بیشتر از اینکه در زمان حال باشم در گذشته یا اینده زنگی میکنم که میدونم کار اشتباهیه!
      16-به نظم خیلی اهمیت میدم!حتی زمان کنکور ساعت خوابیدن و از ازخواب بیدار شدنم هم مشخص بود!ولی بازهم این نظم تو اینجا زیاد دووم نمیاره!مثلا میبینی یه مهمون میاد ساعت 12 پامیشه میره!هنوز ساعت 12.5شبه ولی بازم کوچه پر بچست!
      17-اولین بار ازطریق همین انجمن بود که فهمیدم درس خوندن یعنی چی!اقا محمدM o h a m m a d رو هم خیلی اذیت کردم اون موقع!نمیدونم الان کجاست ولی امیدوارم سالم و شاد باشه!

18-گاهی وقتا فک میکنم از عهده ی انجام هیچکاری برنمیام!حتی ساده ترین کارها!
      19-اکثرا تو تصمیمهایی که میخام بگیرم مردد میشم!
      20-اینایی که اینجا گفتم رو هیچ جا دیگه نگفته بودم!میبینی خانوم دکترمارو به چه کارهایی مجبور میکنی!

چون از Skinnerعزیز قبلا دعوت کردید،محمد رو دعوت میکنم!mohammad.babaie

گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

12. Top | #87
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      علی سه ساعته دارم فکر میکنم چی بگم

1-برعکس بعضی دوستام که از لهجه داشتن خجالت میکشن من به کورد بودنم افتخار میکنم
      2-از ورزش بدنسازی خیلی خوشم میاد
      3-این اواخر خیلی اهنگ گوش میدم مخصوصا سورنا و چاوشی فک کنم عاشق شدم خبر ندارم
      4-خیلی تو نرم افزارگوشی و لب تاب واردم(نرم افزار و سیستم عامل و.. ...نه برنامه نویسی)و شاید اگه تجربی نبودم وارد رشته مربوط به این میشدم
      5-خیلی گوشی بازم
      6-فیلم وسریال غیروطنی زیادددد میبینم
      7-دوست داشتم ایرانی الاصل باشم ولی ایران زندگی نمی کردم
      8-خیلی همه چیزو تو خودم میریزم دوست داشتم یکم برونگرا باشم و سر دیگران خالی کتم
      9-خیلی کم حرفم ولی تو سرم اینقدر با خودم حرف میزنم سر درد میگیرم
      10-همه بهم میگن چرا اینقدر خشک و بی احساسیولی تاحالا پسری از حودم احساساتی تر ندیدم
      11-یدونه درسی هم بگم:عربی افتضاح ترین درس دبیرستانم بود ولی تو کنکور و نهایی جز بالاترین نمراتم بود
      12-واسه اول مهر که قراره برم خوابگاه واسه دانشگاه یه استرسی دارم
      13-رابطه با پدرم در حد سلام و خداحافظیه ولی یه روز نبینمش بدترین روزم میشه
      14-نود درصد فیلم و البوم هارو از نت رایگان دانلود کردم
      15-سال اول و دوم دبیرستان جز اراذل مدرسه بودم
      16-فوتبالی اصلا نیستم که خیلی تو زندگیم تاثیر داشته
      17-دوست دارم گیتار یاد بگیرم ولی بنظرم واسم خیلی سخته
      18-عاشق هیو جکمن ام
      19-الان خسته شدم
      20-این انجمنو دوست دارم

نمیدونم اینحا ج دادی یا نه ولی بیا
      Mr.Dr
      نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
      گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
      نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
      گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
      ویرایش توسط mohamad.b : 24 مرداد 1395 در ساعت 23:19

13. Top | #88
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام
      من قبلاً شرکت کردم ولی به عشق داش ممد یه بار دیگه هم میام !

1- دو روزه که "عمو" شدم ! خیـــــلی دوست دارم برادر زاده ام رو
      2- یکی از برادرانم تگزاس زندگی میکنه (دکترا میخونه)، منم یه روز میرم پیشش
      3- دکترای عمومی پزشکی رو اگه خدا بخواد
      "شیراز" خواهم خوند !
      4- ارتباط من و پدرم در حد سلام و علیک هست (دلیل خاصی نداره) ... ولی خیلی دوسش دارم
      5- تا اول دبیرستان خیلی فوتبالی بودم و فوتبال رو دنبال میکردم (اروپا) ... ولی به خاطر درس و اینا فعلاً کنار گذاشتمش
      6- کتب و نوشته های صادق هدایت ، علی شریعتی ، اشعار فروغ فرخزاد رو در کنار کتاب های درسی و کنکور میخونم و خیلی علاقه مندم ...
      7- هیچ وقت دنبال مد و اینجور چیزا نبودم و نیستم (لباس ، مو ، گوشی ، ...)
      8- پینگ پنگ رو خیلی دوست دارم و همیشه با بچه ها توی مدرسه بازی میکنیم !
      9- موسیقی زیاد گوش میدم : محسن چاووشی ، سیاوش قمیشی ، محسن یگانه ، ش.ن ، مازیار فلاحی ، فریدون آسرایی ، سیروان خسروی ، بنیامین بهادری ، امیر تتلو ، آرمین 2AFM و ...
      10- اصالتاً از روستای کردوان استان بوشهر هستیم ... (پدر و مادر)
      11- به برنامه نویسی خیلی علاقه مندم !
      12- متولد 1 خرداد 1378 هستم !
      13- شنا رو خیــــلی دوست دارم ! اصلاً بدجور علاقه دارم بهش ... هفته ای نیست که استخر یا دریا نرم
      14- هر وقت دلم گرفت میرم ساحل (خلیج فارس) 1-2 ساعت میشینم و به تفکر فرو میرم ! به دریا و آسمون نگاه میکنم ... آرامش خیلی خاصی میگیرم ...
      15- از درس های زمین شناسی (سوم دبیرستان) ، مطالعات اجتماعی (اول دبیرستان) و حرفه و فن (راهنمایی) بسیار متنفر بودم !
      16- گاهی وقت ها شبا ساعت 3-4 میرم روی خونه میخوابم رو به آسمون و نگاه ستاره ها میکنم !
      17- توی انجمن دوستای خیلی خوبی پیدا کردم و مدیونشونم و چیزای زیادی یاد گرفتم !
      18- به مرگ و دنیای پس از مرگ زیاد فکر کردم !
      19- تلویزیون رو خیلی خیلی کم میبینم ... شاید ماهی 1 ساعت !
      20- اهل مسافرت رفتن بلند مدت نیستم و بدم میاد !

دعوت میکنم از احسان عزیز ezio auditore77
      ...
      ویرایش توسط Mr.Dr : 24 مرداد 1395 در ساعت 23:47

14. Top | #89
      کاربر انجمن

bazande
      نمایش مشخصات
      به نام نامی نام ، که هر نامی ز نام او نام گرفت

عجب چالشی هیچ کس دعوتم نکرد چون من تازه به این جمع اضافه شدم ولی میگم

بریم سر اصل مطلب ؛

1ـ علیرضا هستم ، 20 ساله ، متولد 75 ، با بیش از دو سال سابقه کنکور :D

2ـ 14 سال ابتدای زندگی رو در یه روستا زندگی کردم و بزرگ شدم

3ـ یه موزیک باز حرفه ای و به تمام معنام ، میتونم ادعا کنم موزیکی نیست که از زیر دستم رد بشه :D البته عادت بدیه کم کم باید بذرمش کنار

4ـ در مسائل مالی ، جدیدا چون دچار فشار مالی شدم خیلی دقیق و حساس شدم میشه گفت یه چیکه آبم از دستم نمیچکه :D

5ـ پسری خونگی هستم ، رفیق باز نیستم ولی PC باز هستم :D

6ـپر کردن شکم تو اولویت های زندگی من قرار داره ، و از هیچ غذایی بدم نمیاد :D
      زبان خارجه دوست دارم ، سعی میکنم ENG تا حد خوبی یاد بگیرم

8ـ به لباسام وسواس دارم و هر کی دست بهشون بزنه میشورمش ، پهنش میکنم دل آفتاب دوتا گیره ام میزنم بهش :D

9ـ سعی میکنم درگیر حاشیه نکنم ولی بعضی موقعها بدون هیچ دلیلی دچار حاشیه میشم

10ـ 3 بار تو دبیرستان از مدرسه اخراج شدم به خاطر شلوغی و بی نظمی هام

11ـ خیلی از شلختگی بدم میاد

12ـتنهایی رو دوست دارم یعنی خیلی با شلوغی و ازدحام جمعیت حال نمیکنم

13ـ خیلی خنده رو و هپی فیسم ولی در مجموع همش ظاهریه ، نمیدونم من اینجوریم یا همه یه شکلیم ؟!؟!

14ـ همیشه سعی کردم خاکی باشم و الکی خودمو واسه کسی نگیرم ولی بعضی مواقعا لازمه اینکار ، فقط بعضی مواقع

15ـ از بین رنگها ،زرد دوست دارم ، 8 تا تیشرت زرد دارم

16ـ همه میگن دوست دارم برگردم به دوران بچگی و اینجور حرفا ولی من بنا به دلایلی هیچ وقت دلم نمیخواد برگردم عقب ، بیشتر چشمم به آینده اس

17ـ از آدمای روشن فکر مجازی متنفرم

18ـ نیمه مذهبیم ، و بابت بعضی سهل انگاریای دینیم عذاب وجدان میگیرم ولی رو روزه

19ـ خیلی زود با بقیه صمیمی میشم که به نظرم اصلا خوب نیست

20ـ تا الان حتی لب یه یکی از مواد مخدر و اینا نزدم

15. Top | #90
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات

چرا اینطوری میکنین

حتما پست اول را مطالعه کنید

صفحه 6 از 13 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن