عزیز من /// کمی دقت بد نیستا !! دارم میگم این یک امر مطلق نیست !! ///
.............................................
یه کمی هم بهتر فکر کن، منه یه نفر چه فرقی میکنه چی و کجا قبول بشم !! یعنی یه نفر میشه کاری کرد که شما داری ازش حرف میزنی !؟!
.................................................. ....
ببین دوست عزیز !! من خودم 12 تا از دوستام دارن آزاد میخونن و گهگاهی همین صحبتا را باهاشون دارم، و حداقل این را متوجه شدن که در تمامی صحبت بین ما هیچ قصد بی احترامی نیست !! ///// نمیدونم، شاید ادامه ی این بحث چندان درست نباشه، ولی فعلا همینو میخوام بگم، من زمانی که چندتا از دوستام میخواستن واسه ارشد شرکت کنن بهشون میگفتم بیشتر درس بخون تا سراسری قبول بشین !! اونا میگفتن «سخته !» حوصله این همه درس را ندارم !! ==== >> بعد خودت چه قضاوتی میتونی داشته باشی !! آیا نباید یه تفاوتی بین اونی که با سختی و تلاش وارد دانشگاه میشه و اونی که این سختی را نداره، باشه !!؟!! یعنی اینا بعدها در کار و تخصص خودشون به یه نتیجه و بازده کاری یکسان میرسن !!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
شما دوست عزیز، از موارد استثنا حساب میشین !! یه گل بین همه گیاهان جنگلی، جنگلو باغ گل نمیکنه !!
ویرایش توسط Mr. ARAD : 22 شهریور 1393 در ساعت 21:40
ببخشید متوجه نشده بودم
___
عزیزه من خیلی فرقه بینه اونی که سراسری قبول میشه و آزاد هیچ شکی نیست
اونی که سراسری مخیونه سختی کشیدست..دانشگاه خوب و بهتر و سطح علمی خوبی قبول میشه و خیالش از این جهت که دوستاشم درسخونن راحت تره... دو روز دیگه میخواد شغل بگیره خیلی اوضاعش نسبت به اون کسی که آزاد درس خونده راحت تره
به هر حال مدرکش هم سراسریه...اما اونیک ه آزاد میخونه نه طمع سختی رو چشیده و پس فردا در زندگیش ممکنه دچار مشکل بشه که باید اون تلاشی که برای کنکور نکرد برای اونجا بکنه 100% شک نکنین... (البته همه بچه های آزادی رو نمیگما...اونایی که زحمت کشیدن بحثشون جداست...منظورم به اون کساییه که بدون سختی و خیلی راحت مثله آب خوردن وارد میشن!)
ببینین شما هر جایی باید برین باید کار بلد باشین..شک نکنین..اونی که میخواد شغل بگیره باید به این بازده برسه و تلاش بکنه اگه تلاشی نکنه اصلا نمیتونه سراغ اون شغل رو بگیره به هر حال خدا جای حق نشسته کسه دیگه ای که تلاش کرده میره سر کارو بجاش..غیره اینه؟
فقط من نیستم تمام دوستام با رتبه بالاتر از 2000 مردود شدن با اینکه حتی داروی زابلم زده بودیم
یکی از دوستام با 2500 منطقه 2 ذخیره ی دانشگاه آزاد رشته پزشکی شده یعنی سقف قبولی تو رشته پزشکی آزاد 2500 بوده .به نظرتون سطح علمی این کلاس تو دانشگاه آزاد پایینه؟؟با این همه رتبه های خوب؟
یه موردی هم هست باید مد نظر قرار بدیم که شاید کسی تو کنکور مشکل داشته مشکل واسش پیش اومده نتونسته جا خوب قبول شه! ملاک فقط کنکور نیست! بعضی ها ارشد میترکونن!
شما عزیز دل ما /// ما چاکر شما و همه ی بروبچ آزاد و آزادی هم هستیم (من حتی خواهرم و برادرزاده هام دارن آزاد درس میخونن !)
............................................
»» اینه که میگم، کمی زیاد دقت و تجربه و مطالعه میخواد !! ولی میگم :: یه چیزی هست به اسم «همسانی حرکت با زمان» ==== >> یعنی اینکه هر فیکس جایگاه و مختصات را باید با مختصات دهی که از زمان میگیره، مشخص نمود !! :: اگه اینو در بُعد فردی بهش نگاه کنی، چندان مهم و ملموس نیست !! ولی زمانی که در بُعد وسیع اجتماعی، و اون هم در بُعد تاریخ و گذر زمان بهش نگاه میشه، یه تحول بزرگ محسوب میشه که اگه اون دقت بایده واسش لحاظ نشه میتونه خیلی جهش های نابه جا و منفی داشته باشه که سالیان سال همراه با صرف هزینه ها سنگین انرژی و زمان نیاز هستش تا بشه بخش های از نقصان هایی که به دنبال داشته را شناسایی، جبران و ترمیم نمود !!
.......................................
خلاصه اش اینکه، حساب کار دنیا این طوری نیست که منتظر بمونه تا یه نفر سرش به سنگ بخوره تا حساب کار دستش بیاد که چی به چی و بعد راهو درست را بره !!
دقیقا همینطوره و همه ما به عینه با کمی تامل میتونیم شاهدش باشیم
فکر کنم جوابمو خودتون دادین :
( میتونه خیلی جهش های نابه جا و منفی داشته باشه که سالیان سال همراه با صرف هزینه ها سنگین انرژی و زمان نیاز هستش تا بشه بخش های از نقصان هایی که به دنبال داشته را شناسایی، جبران و ترمیم نمود !!))
منظور بنده هم از کسی که ضرر میکنه بدون هیچ تلاشی دانشگاه ازاد میخونه همینه...که خیلی سخت بتونه جبران کنه.. اما اونی که در گذر زمان به هدفش میرسه نه به این مشکلات دچار نمیشه..
پس اونایی که سراسری خوندن و رشته دلخواهشون به موفقیت رسیدن باید خوشحال باشن و چون به این مراحل عالیه رسیدن....
متوجه منظورم که شدینو..؟
حرف شما متین !! //// دیگه تحلیل دقیق این جور موارد، کمی بحثای آماری را میاره وسط !! ////// دقیق نمیدونم چه جور بگم :: کمی تصویرسازی ذهنی شاید بتونه کمک کنه :: نمیدونم تا به حال این نقشه های دمایی که توسط سازمان های جغرافیایی با اطلاعاتی که از ماهواره دریافت میشه را، دیدی یا نه ؟!؟ که جاهایی که مثلا مقدار متوسط دمای سالیانه اش بیشتر قرمز تر نشون میده و جاهایی هم که مثلا مقدار متوسط دمای سالیانه اش کمتر آبی تر نشون میده ! که البته اینش مهم نیست، اصل همین نوع نگاه هستش ! :: حال همین نوع تصویرسازی به تمام شهرهای کشور داشته باش ===== >> حال درسته که یه سطح حداقلی واسه قبولی دانشگاه های سراسری لازم هستش، ولی گاهی این یه سطح آستانه قرمزی داره که طرف حاضر میشه در قیاس با عوامل دیگه، مثل رشته و فاصله و امکانات و ... مثلا سراسری یه رشته پایین تو شهر خودش بره، بهتره، یا اینکه آژاد یه رشته خوب تو شهر خودش !! در حالی که در همون رشته خوب سراسری شهر خودش قبول نمیشه !! (البته نمیدونم دقیق تونستم اصل منظورمو برسونم یا نه !؟!)
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
It's OK
آزاد داریم تا آزاد
سراسری داریم تا سراسری
مثلاً 100 تای دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران می ارزه به دانشگاه های سراسری نظیر زاهدان زابل فسا و ..!
ویرایش توسط Prison Break : 22 شهریور 1393 در ساعت 22:26
به خدا منم دارم از زندگی ناامید میشم هرکی دیده سرکوفت زده من میخواستم it فردوسی مشهد بیارم رتبم خوب نشد مجبور شدم برم آزاد حالا همه دارن مسخره میکنن وافعا ملت ما ... من از اونایی که دانشگاه دولتی رفتن نمی سوزم ، از اونایی میسوزم که اصلا سواد ندارن بعد میان دانشگاه آزادو مسخره میکنن .
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)