فوگی فاگ جان خوبه ک از بچه های ریاضی هستیو برام توضیح دادی تنها مسعله ی من اینه ک ی دفعه هنگ میکنم از کدوم فرمول برم مثلا مبحث موج یا صوت... اینو چیکارش کنم؟ تو خودت صورت سوالو میخونی چطور یهو تصمیم میگیری از کدوم فرمول بری؟ این وا3 سرعتم خیلی مهمه
فوگی فاگ جان خوبه ک از بچه های ریاضی هستیو برام توضیح دادی تنها مسعله ی من اینه ک ی دفعه هنگ میکنم از کدوم فرمول برم مثلا مبحث موج یا صوت... اینو چیکارش کنم؟ تو خودت صورت سوالو میخونی چطور یهو تصمیم میگیری از کدوم فرمول بری؟ این وا3 سرعتم خیلی مهمه
دوست عزیز بذار من جوابتو بدم برای فهمیدن استفاده از کدام فرمول:
حالت اول (فقط یک فرمول موجود است):
مثلا در مبحث تار های مرتعش در فصل 4 فیزیک پیش با توجه به حذفیات 91 فیزیک,هر وقت اسمی از تار وسط اومد,فقط باید تار دو انتها بسته تو ذهنت بیاد و فرمول بسامدش که برابر nV بر روی 2L هستش.چون در واقع تار دیگه یا فرمول دیگه ای به جز برای دو انتها بسته در کتاب موجود نیست.
در مورد مسائل نیمه عمر نیز چنین است.
حالت دوم (چندین فرمول موجود است):
با توجه به اطلاعات و خواسته مسئله باید سنجید و فرمول انتخاب کرد.گاهی در این مسیر باید از دو فرمول جداگانه استفاده کنیم.برای حل چنین مسائلی در صورتی که ظاهر و خواسته ی تست آشناست می توان بنا به تجربه ی قبلی حل کرد و یا اطلاعات را نوشت سپس تصمیم گیری شود.
خیلی از مسائل فیزیک این چنینی هستند.
حالت سوم (فرمول اصلی موجود است اما فرمول دقیقی برای حل کامل وجود ندارد و باید از فرمول های فرعی کمک گرفت):
در این حالت چاره ای جز تحلیل کامل نیست که بدست نمی آید به جز با حل تست فراوان.مثلا در دینامیک یک فرمول اصلی داریم یعنی F=Ma.باید با توجه به این فرمول یعنی قانون دوم نیوتون نیرو ها را مشخص و سپس با اعمال فرمول های فرعی در این فرمول به پاسخ رسید.یا در مدار های الکتریکی فرمول اصلی موجود است اما بدون به کار بردن فرمول های فرعی و تحلیل به جواب نمی رسید.
ممنون.
با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز،همونطور كه عنوان تاپيك گوياست،به نظر شما دركنار گاج جامعكدام مباحث نياز به بررسي تست هاي بيشتر دارند؟
بخصوص نظر دوستان رو براي فصل هاي نور و الكتريسيته ساكن و جاري ميخوام.
دوستان دلايل منطقي و مستند هم ضميمه ي نظراتتون كنيد.
Math & Physics are fun
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)