نوشته اصلی توسط
H!DD3N
از نظر من تو، تو هر رشته ای بتونی خوب باشی میتونی یه کار خوب هم پیدا کنی که پول در بیاری...
از نظر دانشگام من با خیلی ها صحبت کردم....که میشه گفت معتبر ترینشونم استاد دانشگاه علم و صنعت بود...گفتش که اول سراسری تهران....بعد سراسری مناطق 1 کشور...یعنی مشهد و اصفهان و... بعدش گفت 4 تا آزاد تهران...یعنی علوم تحقیقات و تهران جنوب و شمال و مرکز...بعدش گفت سراسری های بقیه شهر ها آخرشم گفت آزادایه حومه تهران و شهرستان و بعدشم غیرانتفاعی و پیام نور...
از نظر من مدیریت گمرکی تهران غرب نرو اصلا...چون هم دانشگاش نسبتا معتبر نیست هم رشتش...این رشته رو میتونی بدون کنکور تهران شمال و جنوب و مرکز هم بری....
رشته زبان فرانسه رو هم به نظرم نرو....چون زبان فرانسه رو میتونی یه کم خرج کنی و تو کلاسایه بیرون بری....
نمایش بازیگری رو هم که کلا بیخیال شو....
میمونه زیست شناسی مناسی که والا من اصلا نمیدونم چه رشته هایی هستش و نمیتونم کمک کنم...
ولی اگه معماری نوشهر دانشگاه سراسری هستش بری بهتره.....معماری رشته خوبیه....
ولی آزاد معماری یه کم خرجت میزنه بالا....هم هزینه راه داری هم هزینه رشته معماری نسبتا بالاست....
ولی در کل ببین به چی علاقه داری....سختی رو ولش کن....همه ی رشته ها سخته....ولی اگه علاقه داشته باشی میتونی موفق بشی.....
در کل امیدوارم هرچی رفتی موفق بشی....:yahoo (3):