حالا مدرک نظام وظیفه رو چیکار کنم؟؟؟؟
هیچ مدرکی در رابطه با نظام وظیفه ندارم ولی موقع ثبت نام نوشته اگه مدرک نظام وظیفه ندارید ممیتونید آخرین مدرکی رو که گرفتین رو بفرستید که من گواهی پایان تحصیلات پیش دانشگاهی رو فرستادم
این امکان هست که در بخش ویرایش اون رو پاک کنم ولی میخواستم بدونم مدرک نظام وظیفه رو چجوری باید تهیه کنم؟؟
آخه همینجوری برم پلیس+10 فکر نکنم مدرک بدن؟؟؟؟
والا ببین من همینو از رفیقام که دانشجو هستن پرسیدم گفتن میری دانشگاه یه برگه میدن اونو میبری پلیس به علاوه ده اونا هم به مدت دوران تحصیلت+1 سال معافیت میدن مثلا واسه ما 8 سال فعلا
ثبت نام غیرحضوری ما هم هنوز شروع نشده وگرنه دقیق بهت میگفتم کدومو باید بفرستی!
ضمن تبريک و خير مقدم حضور کليه پذيرفته شدگان آزمون سراسری سال تحصيلی 94-93 اين دانشگاه و آرزوی موفقيت و کاميابی به اطلاع می رساند ثبت نام اين دانشگاه به دو صورت حضوری و اينترنتی خواهد بود پذيرفته شدگان عزيز با مراجعه به سايت دانشگاه علوم پزشکی به آدرس Zanjan University of Medical Sciences - دانشگاه علوم پزشكي زنجان و کسب اطلاع کامل از نحوه و زمان ثبت نام حضوری طی تاريخ های 23 و24 و 25و 26 /6/93 جهت ثبت نام حضوری به ترتيب جدول ذيل به اين دانشگاه مراجعه نمايند. ( اطلاعات لازم در خصوص نحوه و زمان ثبت نام اينترنتی در زمان ثبت نام حضوری توسط مسئول مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد.)
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نه بحث این نیس که علاقه ندارم به رشته و دانشگاه!پزشکیش تیپ 1 هس شهرشم خوبه من بی رمقم بی میلم به 1 دلیل
ذهنم کجا بود باوعباس معصومی بود
![]()
ویرایش توسط I M P : 21 شهریور 1393 در ساعت 00:51
ر امیرکبیر اصا معلوم نیست چی به چیه فقط یه عکس منتشر کردن
http://aut.ac.ir/general/new93.jpg
یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا
دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیا
آقا من الان هیچ مدرکی واسه نظام وظیفه ندارم!(دفعه دومه کنکور میدم)یعنی میگین باید پاشم برم تهران از دانشگاه یه چیز بگیرم برم +10 یه چیز دیگه بگیرم بعد اسکن کنم بعد تازه ثبت نام اینترنتی کنم؟؟؟یا ابوالفضل!چرا انقد هول هولکیه!من هیچیو اسکن نکردم!اصن نمیدونم کامل هست مدارکم یا نه!چرا اینطوریه؟اه!
ویرایش توسط Mohsen1995 : 21 شهریور 1393 در ساعت 02:06
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)