دوستان اینجا کسی ازاد نداده؟
نتایجش اومد
دوستان اینجا کسی ازاد نداده؟
نتایجش اومد
عاشق و رند و نظر بازم و میگویم فاش
تا بدانی که به چندین هنر آراسته ام
فلک به مردم نادان دهد زمام مراد
تو اهل فضلی و دانش همین گناهت بس
راست میگی؟
کدوم سایت باید بریم؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من پرستاری تهران قبول شدم
اگه شما بودید میرفتید پرستاری آزاد تهران یا روانشناسی غیرانتفاعی علم وفرهنگ؟:yahoo (19):
یا میموندید سال دیگه؟
مترجمی زبان تهران جنوب هم قبول شدم
بعضی ها فکر میکنن فقط موجی ها جانباز واقعی هستن!! اونایی که باباشون شیمیایی 40 درصد هست و بعد ۱ سال شده ۷۰ درصد و بعد دوماه جلوی چشمشون اب شده و فوت شدن جانباز نیستند
کسایی که سهمیه دارن ناحق قبول شدن ولی کسایی که باباشون حق خوری کرده و میرن بین الملل با ترمی یا سالی ۱۳ میلیون به حق بوده ؟
ربطی نداره جانباز جانبازه تموم
یکی موجیه یکی پا نداره یکی شیمیاییه یکی کور شده .......
کل سهمیه دارانی که تو ۵ سال دارو و دندان و پزشکی قبول میشن به اندازه یک سال بین الملل هست .
من داییم ۴۰ درصد بود و وقتی فوت شد ۷۰ درصد بود. قبل مرگ فقط مونده بود تو خیابان تف کنن تو صورتش چون رفته جنگیده
اونایی هم که نمیدونن بدونن که برای کنکور هر کسی سهمیه خودش رو درست انتخاب نکنه اگه ۴ ترم هم بخونه و بعد بفهمن پرتش میکنن بیرون
بابای من 2 3 سال رفته جبهه و درسته که از نظر بدنی سالم مونده ولی از نظر روحی داغون شده!! ولی هیچ سهمیه ای واسه من یا خاهر برادرم نداره!! این ظلمه!
فرگشت!
اووووووو بحث مال 1 سال پیشه !
ولی خواستم اطلاع رسانی کنم که به این شکل که شما میفرمایین نیست !!!! شما دفترچه2 خود سازمان سنجشو بخون قشنگ توضیح داده مخصوصا سال 92 که خوب یادمه توضیحش رو و نیاز نیس به حرفایی که میگی از دوربریاتون شنیدی اتکا کنی :
خب مثلا اگه کد رشته ای تو دفترچه 100 تا ظرفیت داره فرض کنیم سهمیه رزمندگان 10 درصد باشه ، 10تا صندلی نگه داشته میشه واسه رزمندگان میمونه 90تا صندلی ، 25% سهمیه فرزندان ایثارگران هست و 25 تا صندلی نگهداشته میشه واسه اونها ، پس 35 تا صندلی از گردونه رقابت برای سهمیه مناطق خارج میشه ، حالا سهمیه های آموزگار و مناطق محروم و... حدود 5تا صندلی دیگه کنار گذاشته میشه و در مجموع 40 صندلی کنار رفت و افراد مناطق 3 گانه به جای اینکه برای 100تا صندلی رقابت کنن برای 60 تا صندلی رقابت میکنن!
حالا اگه از اون 10تا سهمیه رزمنده 2تاش پر بشه و از 25تا ایثارگران ( طبق اون حداقل نمره 70% ) 10تاش پر بشه ، میان این 8صندلی مونده از رزمندگان و 15 صندلی مونده از ایثارگرانو بین سهمیه مناطق تقسیم میکنن!
ویرایش توسط raha-22 : 03 شهریور 1394 در ساعت 04:14
عاغا راسته دانشگاه ازاد اومده؟؟کجا ببینیم؟؟ترو خدا سریع بگین![]()
There is enough light for one who wants to see