سلام بچه ها برا اموزش ریاضی3کدوم بهتره تخته سیاه یا خیلی سبز؟ کدوم روان تر توضیح داده؟؟ کدوم برا دانش اموزان ضعیف بهتره؟ ممنون
سلام بچه ها برا اموزش ریاضی3کدوم بهتره تخته سیاه یا خیلی سبز؟ کدوم روان تر توضیح داده؟؟ کدوم برا دانش اموزان ضعیف بهتره؟ ممنون
من که آموزش ریاضی خیلی سبز دارم خیلی خوبه مخصوصا واسه امتحان نهایی
تخته سیاهو اصلا ندیدم
به نظر من خیلی سبز باید بهتر باشه
اگه پایه ریاضیت ضعیف هستش که توصیه می کنم کلاس هم بری حالا دیگه بسته به شرایط مالیت داره
که کلاس خصوصی می تونی بگیری یا باید بری کلاس های موسسات مختلف اما در رابطه با کتاب بین این
دوتا مطمئنا خیلی سبز بهتره چون توضیح قشنگ تر و مفهومی تری داده ولی بیشتر توضیح داده و تست هاش
کم هستند خلاصه واسه کنکور اصلا خوب نیست ولی واسه امتحان نهایی و سال سوم خوبه البته اول باید پایه
ریاضیت رو قوی کنی بعدش بری سراع حل تست های سخت که کتاب الگو به نظرم سخت ترین تست هارو داره
من نمیدونم چرا اصلا از کتابای الگو خوشم نمیاد اصلا باید نیم ساعت دو خطشو بخونم تا بفهمم چی گفته!!!!!ولی فکر کنم امورش خیلی سبز سخت تر از تخته سیاه توضیح داده باشه من روون ترین کتاب اموزشو میخوام!!!!!!!!!!!!!
روان ترین کتاب اموزش ریاضی3؟؟؟؟؟ راستش من که قانع نشدم اموزش ریاضی3خیلی سبز رو بگیرم!! دلیل بیارید لطفا
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
بله واسه تست که گاج میکرو می گیرم راستی نظرت رو در مورد ریاضی جامع مبتکران نگفتی !؟!؟ یه سری هم به تاپیک مشکل با کتب محوری( سبز )گاج بزن
سلام عزیزان دل
من همین سوال رو از محمد پرسیدم ( m o h a m m a d ) تخته سیاه 3 رو بهتر دونست و برای گرفتن نمره عالی نهایی کافی
اموزش خیلی سبز از صفر صفره تا سطح خوب
حد رو ازش خوندم چون معلم ما کامل درس میده به نظرم یه جور دوباره کاری اومد نخوندمش ولی بد نیس.. تخته سیاهم ندیدم
کتاب آموزش خیلی سبز فوق العاده عالی کتاب درسی رو بررسی کرده و سوال هایی جالب وزیبا از درس مطرح کرده تمرین های خوبی داره که شمارو به اوج مهارت در امتحان نهایی میرسونه (عین مسعودی گفتم میدونم)
بچه ها سلام
من جامع مهر و ماه گرفتم فعلا به کارم نیومد چون فارغ تحصیل بودم و نیاز به درس نامه داشتم - خلاصه ریاضی 2 گاج سیر تا پیاز گرفتم - خیلی راضی بودم
حالا واسه ریاضی 3 حیلی سبز گیرم اومده - به نظرتون اینو بگیرم یا سیر تا پیاز گاج بخرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)