خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 29
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات

Post پشت کنکوری بمونم ؟!؟!

سلام به همه کنکوریا . یه صحبتایی دارم واسه بچه هایی که میخوان پشت کنکور بمونن. اصلن قصدم این نیست که کسی رو از این کار منصرف کنم. فقط میخوام یه سری واقعیت ها رو بیان کنم و اتفاقایی که تو سال پشت کنکور میفته رو بهش اشاره کنم. اتفاقایی که الان اصلن بهش توجه نمیشه. فقط به منظور اینکه شما بتونید بهتر و عاقلانه تر تصمیم بگیرید.

من الان شمایی که میخوای پشت کنکور بمونی رو با تمام وجود درک میکنم. چون دوسال خودم تو همین شرایط بودم. این روزا معمولن این فکرا میاد سراغ آدم:

” اگه روزی بطور میانگین حتی ۶ ساعت هم درس بخونم میتونم توو همه درسا فلان تعداد تست بزنم. این که خیلی خوبه چون پارسال یک چهارم اینو میزدم و تراز قلمچیم فلان بود. پس الان ترازم ۴ برابر میشه! تازه روزی ۶ ساعت چیزی نیس. میتونم در کنارش یه باشگاهی هم برم. یا هر هفته جمعه ها با دوستان بریم یه طرفی. تازه! امسال انقد وقت آزاد خواهم داشت که میتونم با خیال راحت آزمون های دیگه مثل گزینه ۲ و گاج و … رو گیر بیارم و توی خونه حل کنم. از همه بهتر! دیگه از شر مدرسه و محدودیتاش خلاص میشم و میتونم خودم با یه برنامه منظم پیش برم. مخصوصن الان که یه سال کامل در این مورد تجربه کسب کردم. از اون طرف مثل بقیه ی کنکوری ها دیگه امتحان نهایی و اینا رو هم ندارم. پس میتونم تقریبن توی اردبیبهشت درسا رو تموم کنم و از اون به بعد فقط آزمون جامع بزنم که دیگه برم کنکور بترکونم و خودمو به خانواده و دوستام ثابت کنم . رتبم هم در بدترین حالت ۱۰۰۰ اینا میشه که با این هم میتونم یه دانشگاه خوب تو شهرمون برم. اون رشته ای که علاقه دارم. پس الان الکی مرض ندارم که برم یه شهر دور یا دانشگاه آزاد که. هم کلی دردسر داره هم کلی هزینه. با این یه سال درس خوندن همه چیم عوض میشه و این همه سختی لازم نیست ….”
      اینا فکرایی بود که پارسال این موقع توو ذهن من و بقیه دوستانم که میخواستن بمونن بود. مطمئن باشین همه اونایی که میخوان بمونن ازین فکرا میکنن. بعد دائمن اینا رو توو ذهنشون تکرار میکنن و این باعث میشه نصیحت اطرافیا بی تأثیر باشه.

خوب خلاصه میخواستم بگم من همه اینارو قبول دارم و شما و افکارتونو درک میکنم! ولی خواهش میکنم از این به بعدِ حرفامو خوب گوش کنید. و عاقلانه روش فکر کنید.
      بعضی مسائل هست که بچه هایی که میخوان پشت کنکور بمونن بهش توجهی نمیکنن. چون تا حالا خوب درکشون نکردن:
      1.٫اول از همه موضوع خانواده رو میگم. اکثر خانواده ها تو سال “پیش دانشگاهی” ، برای آدم یه استرس و فشار بیشتر نسبت به قبل وارد میکنن. احتمالن میدونید چی میگم. مثلن این که تا میخوای یه فیلم نگاه کنی یا مثلن با دوستان یه سینما یا پارک بری، بعدش که رسیدی خونه باید به ۱۰۰ نفر جوابگو باشی! که بیشتر مواقع کار به بحث و دعوا کشیده میشه! این موضوع توو سال پشت کنکور خیلی خیلی بیشتر از قبل مشکل ساز میشه. مخصوصن اینکه پدر و مادر احساس میکنن چون مدرسه نمیرین، باید کنترل بیشتری روتون داشته باشن. که البته حق دارن. (کلن به نظر من پدر و مادر همیشه حق دارن.) ولی ما به این احساس مسئولیت ، میگیم گیر دادن! و انصافن خیلی روی اعصاب آدم تأثیر داره. یکی از دوستای پشت کنکوریم یادمه یه روز اس ام اس داده بود میگفت این بابام دیگه واقعن اعصابمو ریخته بهم. تا میرم یه لیوان آب بخورم میگه امروز اصلن درس نخوندی!!! و این باعث میشه آدم تخلیه انرژی بشه.
      این موضوع خودش میتونه یه عامل ناکامی باشه.
      2.دومین چیزی که میخوام بگم، شاید از اولی هم مهمتر باشه. اونم تنهاییه. اگه داری میخندی، نخند! چون احتمالن تجربش نکردی نمیدونی چی میگم. ولی تجربش نکنی بهتره. از تجربه ما ها عبرت بگیر. یکی از ویژگی های دیگه ی پشت کنکور که کسی اونو در نظر نمیگیره بحث تنهایی هست. تو این سال، آدم مدرسه نمیره. این کم چیزی نیست. ببیید ممکنه بگید خوب این یه امتیاز محسوب میشه چون ما وقت بیشتری واسه مطالعه داریم. این درسته، ولی همین که توی جمع دوستان نباشی، ۱۰ برایر بدتره. ممکنه بگید بازم اشکالی نداره. چون هر چند وقت یه بار با دوستام قرار میزارم و میریم یه طرفی و از تنهایی در میام. باید خدمتتون عرض کنم این اصلن راه حل مناسبی واسه این مشکل نیست. دوستان شما اکثرن میرن دانشگاه. دانشگاه محیطی داره که باعث میشه توی فضای جدید قرار بگیری و خیلی خیلی کمتر از قبل ، یادی از دوستان دبیرستانی کنی. یکی از دوستام که یه سال از من بزرگتر بود و پشت کنکور مونده بود، پارسال به من دقیقن اینو گفت. گفت تو سال پشت کنکور، دوستانی که فکر میکنی تا آخر عمر کنارت میمونن، خیلی راحت تنهات میزارن و اگه خیلی مرام داشته باشن، هر ماه یه اس ام اس جوک برات میفرستن! منم دقیقن اینو درک کردم. ضمنن درصدی از بچه های دانشجو مخصوصن پسرا، بعد از قبولی توی دانشگاه یه کاری پیدا میکنن و میرن سر کار. در کنارش امتحان و اینا هم که دارن. تازه، اگه فرصتی واسه رفیق بازی پیدا کنن، میرن سراغ بچه های دانشگاه! پس این موضوع رو هم اصلن دست کم نگیرین.

* این دوتا موضوعی که تا الان گفتم، برای اکثر پشت کنکوری ها ایجاد افسردگی، استرس و فشار میکنه. و همون افسردگی واسه درس نخوندن کافیه.
      3. یه موضوع دیگه هست اونم اینه که بعضی از بچه ها در مورد افزایش درصد درسها خیلی افراطی فکر میکنن. مثلن با خودشون میگن من امسال حداقل سه برابر پارسال توی درس ریاضی تست میزنم. با توجه به اینکه بچه باهوش و با استعدادی هستم، حتمن نتیجه دلخواهمو میگیرم. خوب ببینید بعضی مباحث هستن که هیچ تضمینی وجود نداره که شما اونو بخونید و یاد بگیرید. تازه اگه بخونید و یاد بگیرید هم تضمینی وجود نداره که بتونید تستشو توی کنکور جواب بدین. گفتم بعضی مباحث. مثلن شیمی ۲ اینجوری نیس. اگه بخونین و تست بزنین احتمالش زیاده که توی کنکور جواب بدین. ولی مثلن نظریه اعداد، ترکیبیات، انتگرال، حرکت شناسی و… بحثشون فرق میکنه. تازه، امسال شما مدرسه نمیرید و معلمی هم ندارین که براتون رفع اشکال کنه.

4. تا حالا به اتفاقات فکر کردین؟ کم نبودن بچه هایی که روز قبل کنکور براشون یه اتفاق افتاده. یا مثلن روز کنکور دیر رسیدن یا دندون درد گرفتن یا اینکه بالا سرشون کولر بوده یا اینکه صندلیشون مشکل داشته یا به دلیل استرس زیاد، حالشون بد شده. این آخری خیلی مهمه ها! سال پشت کنکور، آدم چند برابر سال قبل استرس داره. اینا همشون میتونن دردسر ساز بشن و یک سال زندگی و درس خوندن رو هدر بدن.

5. تو این سال، آزادی های آدم بیشتر میشه. یه نمونش قانونی شدن سن و گرفتن گواهینامه موتور و ماشینه. یا اینکه ارتباط با بچه های خلاف! یا جنس مخالف. اینایی که میگم میتونه برای هر کسی اتفاق بیوفته. و هر کدومشون میتونن آدمو از درس خوندن بندازن.

6. موضوعی که الان میخوام بگم ، چیزیه که همه به عنوان اولین دلیل پشت کنکور نموندن مطرح میکنن. اونم سرد شدن نسبت به درس ، نابودی انگیزه ها، تکراری شدن درس ها و زدگی از درس خوندنه. مطمئن باشید اشتیاقی که شما الان واسه درس خوندن دارین، به هیچ عنوان با اشتیاقتون به درس خوندن توی بهمن و اسفند برابر نیست. تازه اگه اون موقع اصلن اشتیاقی وجود داشته باشه! پس بیاید آینده نگر باشیم.
      7. شما الان بشینید فکر کنید که اصلن هدفتون از دانشگاه رفتن چیه. البته این موضوع اساسیه. ولی میتونی روی تصمیمتون برای پشت کنکور موندن مؤثر باشه. تا حالا فکر کردین که چقدر اسم دانشگاه ، و یا سراسری و آزاد بودنش روی شغل آیندتون تأثیر داره؟ چیزی که الان همه ی افراد با تجربه و فارغ التحصیل ها میگن، اینه که شغل ها، به نسبت “میزان توانمندی ها و تجربه ی عملی افراد” بهشون تعلق میگیره. کمتر شرکتی پیدا میشه که فقط روی حساب این که شما توی دانشگاه تهران درس خوندین استخدامتون کنه. اگه هدفتون از درس خوندن کار نیس، خوب اون بحثش جداس!
      8. فراموش نکنید شما کارشناسی ارشد و کنکور ارشد رو در پیش دارید!!! اگه احساس میکنید حقتون رو نگرفتین، اونجا میتونید قشنگ جبران کنید. مخصوصن اینکه درسا تخصصی میشن. در ضمن، وقتی میرید واسه کار، کسی ازتون نخواهد پرسید که لیسانسو از کجا گرفتی و فقط فوق لیسانس ملاک قرار میگیره(اینو پرسیدما!!) .تازه! همونطور که حتمن شنیدید، سیاست گذاری ها اینطوریه که دارن ظرفیت کارشناسی رو کم میکنن و میدن به ارشد. و قبول شدن توی ارشرد راحتتره.

پس اگه تصمیمتون رو قبلن واسه پشت کنکور موندن گرفتید، بیاید با در نظر گرفتن این مواردی که گفتم، یه بار دیگه تصمیم بگیرید. و سعی کنید حقیقت رو انکار نکنید و عاقلانه و محکم تصمیم بگیرید.
      واسه همتون آرزوی موفقیت دارم...
      می خندم تا خندیدن یادم نرود،خدا را چه دیدی...!شاید روزی واقعا خندیدم...!!!!:yahoo (1):

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khabalod
      نمایش مشخصات
      من ناامید شدم:yahoo (2):

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من سال اول 35000 شدم
      امسال 11 هزار
      سال اول ریاضی یه درصد زدمامسال17.5
      تنها کتابم ابی کانون بود مال دیف
      بخونیم بهتر میشیم
      فقط به قل لینکل بارز باید ایمان داشته باشی
      من فکر میکنم اگه امسال قبول نشدم به خاطر بدی های خودم بود
      باید ایمان پیدا کنم

میمریم برای
      اشک

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز من واقع نگر هستم، اما وقتی من هیچ تلاشی نکردم در زمان پیش دانشگاهی واسه کنکور چرا برم دانشگاه، به گفته اقای سرور پور که میدونم خیلیا قبولش دارن، کسی میتونه دانشجوی خوبی بشه که دانش اموز خوبی باشه، پس خیلی راحت نگیم تو دانشگاه همه چی درس میشه نمیدونم تو کنکور ارشد درستش کن!!؟؟ اینم بدونید شما وقتی توی 1 دانشگاه سطح پایین درس بخونید قطعا کنکور ارشدتون هم ضعیف تر میدید !! چون عملا دانشگاهتون با رویاتون و هدفتون فرق کرده، هر اتفاق خوبی هم که بیفته بازم شما چون به هدفت نرسیدی احساس راحتی نمیکنی!!!
      پس خواهشا کسی رو مایوس نکنیم!

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara75 نمایش پست ها
      من ناامید شدم:yahoo (2):

ناامید نشو سارا جون..... اینو گذاشتم که بدونید این مشکلات هست جلوی راهتون!!
      و موفق اونیه اگه هدفش واسش مهمه بجنگه واسه اون.....
      من خودم دوسال پشت کنکور موندم و نرسیدم...و الان فهمیدم زیادتر از این تلاش کردن دیگه منو نمیرسونه!!! چون به قول معروف مرد یه سال نشستن دیگه نیستم!!!
      اگه مطمئنی از موفقیتت...واسه سال آیندت به خودت ایمان داری...بسم الله...
      یه تاپیک دیگم میذارم که امیدوار باشی!!!مطمئن باش
      می خندم تا خندیدن یادم نرود،خدا را چه دیدی...!شاید روزی واقعا خندیدم...!!!!:yahoo (1):

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      اصن من اینو خوندم از الان ک اول-->دومم استرس گرفتم نکنه بشت کنکوری بمونم

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.nikhalat نمایش پست ها
      دوست عزیز من واقع نگر هستم، اما وقتی من هیچ تلاشی نکردم در زمان پیش دانشگاهی واسه کنکور چرا برم دانشگاه، به گفته اقای سرور پور که میدونم خیلیا قبولش دارن، کسی میتونه دانشجوی خوبی بشه که دانش اموز خوبی باشه، پس خیلی راحت نگیم تو دانشگاه همه چی درس میشه نمیدونم تو کنکور ارشد درستش کن!!؟؟ اینم بدونید شما وقتی توی 1 دانشگاه سطح پایین درس بخونید قطعا کنکور ارشدتون هم ضعیف تر میدید !! چون عملا دانشگاهتون با رویاتون و هدفتون فرق کرده، هر اتفاق خوبی هم که بیفته بازم شما چون به هدفت نرسیدی احساس راحتی نمیکنی!!!
      پس خواهشا کسی رو مایوس نکنیم!
      دوست من؛ من کسی رو مایوس نکردم!! فقط گفتم که این اتفاق تو راه پشت کنکوری بودن واسه آدم میفته!!!! و فقط واسه اوناییه که بین دوراهیه موندن یا نموندن گیر کردن...وگرنه کسی که هدفش مشخص باشه...پیش میره به سوی هدف...
      ولی با این حرفت کاملا مخالفم!!!! چون دانشگاه ضعیفو دانشجو میسازه!!!!!! دانشجو ضعیفش میکنه...
      یعنی مطمئنی شما تو دانشگاه شهید بهشتی همه دانشجوهای قوی هستن؟؟؟؟همه زرنگ..؟؟؟هیچکی تو درساش نمی افته؟؟؟؟
      بعدشم وقتی بخوای آزمون ارشد بدی...کی گفته باز وارد دانشگاه های به قول شما ضعیف میشی؟؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط iSalar نمایش پست ها

نمیخواد استرس بگیری!!! درستو بخون پشت کنکور نمیمونی!!!!!
      پشت کنکور موندن که لولو خور خوره نداره که!!!!! من اینو گذاشتم که کسی که نمیدونه بره دانشگاه یا نه!!!!!! انتخاب کنه و تصمیمشو درست بگیره!!!!!!!! واقع نگر باشه نه رویاپرداز!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط fernando نمایش پست ها
      من سال اول 35000 شدم
      امسال 11 هزار
      سال اول ریاضی یه درصد زدمامسال17.5
      تنها کتابم ابی کانون بود مال دیف
      بخونیم بهتر میشیم
      فقط به قل لینکل بارز باید ایمان داشته باشی
      من فکر میکنم اگه امسال قبول نشدم به خاطر بدی های خودم بود
      باید ایمان پیدا کنم
      کاملا درسته!!!!

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب این پست برا من مصداق نداره چون گزینه ی دیگه ای جز پشت کنکور موندن ندارم
      زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
      قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
      لطفا با تامل ببینید...

من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم بشدت دلم میگه بمون .... عقلم میگه صنایع کاشانتو بروووو !!!
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط angel نمایش پست ها
      موفق باشی عزیزم...به هدفت مطمئن باش میرسی

نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad.7 نمایش پست ها
      منم بشدت دلم میگه بمون .... عقلم میگه صنایع کاشانتو بروووو !!!
      اگه مرد پشت کنکور موندنی بسم الله......
      ولی صنایع کاشان رشته خوبیه که!!! و همچنین شهرشم که خوبه!

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات

12. Top | #12
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atousa نمایش پست ها
      موفق باشی عزیزم...به هدفت مطمئن باش میرسی

اگه مرد پشت کنکور موندنی بسم الله......
      ولی صنایع کاشان رشته خوبیه که!!! و همچنین شهرشم که خوبه!
      آخه شبانه بودنش ... میگن برا بعد خیلی بد میشه ... نه میشه انتقالی و مهمانی گرفت ... و نه خوابگاه میدن و ....
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط angel نمایش پست ها
      Me2!
      به قول بابم جهانبخش:
      راه برگشتن ندارم / به جلو کشیده کارم :yahoo (1):

البته به نظر من تاپیک خوبیه! اگه همین الان مشکلات سر راه رو بدونیم میشه بعدا جلوش رو گرفت!
      بچه ها های با تجربه از مشکلات بگین لطفا!
      دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان یه حرفی
      چرا انقدر ما بچه های تجربی رو پزشکی اصرار داریم؟ چقدر از این علاقه واقعیه؟ چقدر جو و تلقینه؟ چقدر از حقایق رشته پزشکی اطلاع داریم؟ هدفمون از پزشکی خوندن چیه؟
      راستی اتوسا جان شما الان چی قبول شدید؟
      عاشق و رند و نظر بازم و میگویم فاش
      تا بدانی که به چندین هنر آراسته ام

فلک به مردم نادان دهد زمام مراد
      تو اهل فضلی و دانش همین گناهت بس

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad.7 نمایش پست ها
      آخه شبانه بودنش ... میگن برا بعد خیلی بد میشه ... نه میشه انتقالی و مهمانی گرفت ... و نه خوابگاه میدن و ....
      خیلیی بد نمیشه هاااا!! انقد موج منفی نده خودت!!!
      انتقالی و مهمانی خیلی از دانشگاه ها سخته!!!چه شبانه چ روزانه!
      ولی بازم به خودت بستگی داره که ببینی میتونی اون شرایطو باهاش کنار بیای!! چون خودت خیلی خوب میتونی کنار بیای با این موضوع!

نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR13 نمایش پست ها
      Me2!
      به قول بابم جهانبخش:
      راه برگشتن ندارم / به جلو کشیده کارم :yahoo (1):

البته به نظر من تاپیک خوبیه! اگه همین الان مشکلات سر راه رو بدونیم میشه بعدا جلوش رو گرفت!
      بچه ها های با تجربه از مشکلات بگین لطفا!

شما هم موفق و پیروز باشید آقا امیر...
      ممنون...خوشحالم که دوست داشتید تاپیکو...
      امیدوارم تجربه ها به دردتون بخوره!:yahoo (1):

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن