X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نحوه پذیرش دانشگاه آزاد؟اولویت انتخاب یا بالاترین تراز؟

سلام دوستان عزیز؛هرچند این سوال رو خیلی دیر و بی موقع میپرسم،ولی برای کاهش استرس این دو روز باقی مونده تا اعلام نتایج دانشگاه آزاد؛چاره ی دیگه رو ندیدم
      من رشتم ریاضیه؛و انتخاب اولم عمران شهر خودم؛دزفول بوده؛تو انتخاب های بعدی رشته های آزاد تهران مرکز و جنوب رو؛به سبب این که اقامتم توی شهر تهران بدون مشکل بود انتخاب کردم
      ترجیح من اینه که در اولین انتخابم پذیرفته بشم،و با توجه به رتبه ام این اتفاق قطعی هست؛مگر این که تفسیر من از قانون انتخابی امسال اشتباه بوده باشه
      اگر اشتباه نکنم اعلام شد که انتخاب داوطلبین نه بر پایه اولویت انتخاب،بلکه بنا به بالاترین تراز و در واقع بهترین رشته ای که میتونن از بین انتخاب هاشون قبول بشن صورت میگیره
      در واقع شاید عمران دزفول؛خیلی سطح پایین تری از الکترونیک تهران مرکز داشته باشه؛اما خب ترجیح منه داوطلب اهمیتی نداره و سیستم من رو دانشجوی مرکز میکنه
      سوالم این هست که عایا تفسیر من از قانون انتخاب و پذیرش دانشجوی امسال اشتباه بوده؛که امیدوارم این طور باشه،و یا این که تو انتخاب اولم قبول میشم و دردسر زندگی تو شهر شلوغ و بزرگی مثل تهران رو تجربه نمیکنم؟
      پیشاپیش از حضورتون و جواب های احتمالی به این پست تشکر میکنم

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اگر عزیزی لطف کنه و قبل از زوال روحی و عقلی بنده؛جواب سوالم رو بده،قطعا خیلی ثواب میکنه

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا هیچکس جوابی نداره؟

3. Top | #3

نمایش مشخصات
      بله تفسیرتون اشتباهه...............شما اگه رشتهای رو اول بزنی اگر حداقل قبولی در اون مثلا نمرهی6 باشه شما اگر نمرت از 6 به بالا تا 10000000000000000 بود چون اونو اول زدی و شرایطشو داری قبولی

همه مشتی ها.............دهه شصتی ها

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      گزینش ازاد کاملا مثل سراسریه از اولین انتخاب شروع میکنن به بررسی اگه نمره لازم واسه اولین انتخاب داشته باشین دیگه بقیرو بررسی نمیکنن

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنونم ازتون
      والا از روند و شیوه سنجش دانشگاه آزاد اطلاع دارم؛ولی یکی از بند های ثبت نام امسال دانشگاه آزاد امسال؛در رابطه با همون ارجحیت تراز بر ترتیب گزینش،برام شک و شبهه ایجاد کرد
      انشالله که مثل سال های پیشه و همون انتخاب اول رو بیارم
      متشکرم

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بالاخره تراز یا رتبه مهمتره؟؟؟؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن