خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 51
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ز- نحوه و تاريخ انتشار فهرست اسامي معرفي‌شدگان رشته‌هاي تحصيلي نيمه‌متمركزآزمون سراسري سال 1392

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ و محل مصاحبه، معاينه، آزمون عملي و يا علمي و ساير مراحل گزينش رشته‌هاي تحصيلي نيمه‌متمركز آزمون سراسري سال 1392 (رشته‌هاي نيمه‌متمركز دوره‌هاي روزانه، شبانه «نوبت دوم »، دانشگاه پيام‌نور‌، موسسا‌ت‌آموزش عالي غير انتفاعي و غيردولتي و دوره‌هاي بين‌الملل دانشگاههاي علوم پزشكي كشور) به همراه ‌فهرست ‌اسامي ‌و ‌شماره‌ داوطلبي‌ معرفي‌شدگان هر يك از رشته‌هاي تحصيلي مذكور تا چند برابر ظرفيت هر رشته از طريق سايت اينترنتي اين سازمان در تاريخ 15/7/93 منتشر خواهد شد. معرفي‌شدگان هر يك از رشته‌هاي تحصيلي مذكور لازم است با توجه به برنامه‌ زماني اعلام ‌شده و ضوابط مندرج در اطلاعيه‌اي كه به همراه فهرست معرفي‌شدگان اين قبيل رشته‌ها منتشر خواهد شد، براي شركت در مراحل مختلف گزينش رشته يا رشته‌هاي مربوط اقدام نمايند.

ذره ای شک نکنید که اشتباه شده و به زودی تصحیح میشه ... فکر کنم الان دیگه همه بدونند بین الملل متمرکز هست نه نیمه متمرکز ! در حالی که این اعلامیه مربوط رشته های نیمه متمرکز هست

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      اینا اطلاعیه پارسال رو برداشتن گذاشتن , ببین زده کنکور 92 :

soti.jpg
      کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

3. Top | #33
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط I M P نمایش پست ها
      آره پردیس یه جوری شده اما جواد با 3800 منطقه 3 قبول شده ها!!
      منطقه سه حسابش فرق داره چون تعداد افرادي كه توانايي مالي رفتن به بين الملل رو دارن خيلي كمتر از منطقه يكي هاست واسه همين خيلي اصلا نمي زنن

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سامان آیرملو نمایش پست ها

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: soti.JPG
مشاهده: 28
حجم: 125.5 کیلو بایت
      سامان خان راس میگه اینو کپی کردن از پارسال به نظرتون به تکمیل ظرفیت میشه امیدی داشت؟

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: soti.JPG
مشاهده: 28
حجم: 125.5 کیلو بایت
      اره منم اونو ديدم ولي پايين گفته ١٥ مهر ٩٣ مطمئنا كسي كه پارسال كنكور داده رو امسال پذيرش نمي كنن بيشتر شبيه اشتباه تايپيه ولي حرف شمام احتمال داره درست باشه

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      سامان خان راس میگه اینو کپی کردن از پارسال به نظرتون به تکمیل ظرفیت میشه امیدی داشت؟

نه , آقای خدایی تو اخبار ساعت 10 گفت که امسال تکمیل ظرفیت نخواهند داشت , حالا نمیدونم منظورش کلی بود یا فقط روزانه ها , چون اصلا مشخص نکرد فقط گفت تکمیل ظرفیت نداریم
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نه , آقای خدایی تو اخبار ساعت 10 گفت که امسال تکمیل ظرفیت نخواهند داشت , حالا نمیدونم منظورش کلی بود یا فقط روزانه ها , چون اصلا مشخص نکرد فقط گفت تکمیل ظرفیت نداریم
      ای بابا نو علی النور شد کاش داشته باشه.شما چیکار کردی آقا سامان؟منتظر نتیجه بودی دیگه؟

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir001 نمایش پست ها
      اره منم اونو ديدم ولي پايين گفته ١٥ مهر ٩٣ مطمئنا كسي كه پارسال كنكور داده رو امسال پذيرش نمي كنن بيشتر شبيه اشتباه تايپيه ولي حرف شمام احتمال داره درست باشه

آخه تو رشته هنر یه سری نیمه متمرکز وجود داره , اگه قرار باشه 15 مهر چیزی اعلام بشه واسه اوناس
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi14 نمایش پست ها
      مثل این که سوتی دادند ! فکر کنم کپی شده از متن پارسال باشه چون بین الملل متمرکز شده نه نیمه متمرکز ...
      خوب شايد باز يكهو تصميم گرفتن نيمه متمركز كنن اخه رتبه هاي قبولي اصلا با ظرفيت ها نمي خونه و خيلي كمتره

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      ای بابا نو علی النور شد کاش داشته باشه.شما چیکار کردی آقا سامان؟منتظر نتیجه بودی دیگه؟

من 10 هزار شده بودم و چون ارشد دارم فقط بین الملل میتونستم قبول شم اما امیدی نداشتم به قبولی , ولی وقتی دیدم با رتبه دوهزار و سه هزار هم ملت قبول نشدن شکه شدم !!
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

آخه تو رشته هنر یه سری نیمه متمرکز وجود داره , اگه قرار باشه 15 مهر چیزی اعلام بشه واسه اوناس
      اون كه حتما سر جاشه ولي چون گفته پرديس هاي پزشكي هم هست من اين حرفو مي زنم

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

من 10 هزار شده بودم و چون ارشد دارم فقط بین الملل میتونستم قبول شم اما امیدی نداشتم به قبولی , ولی وقتی دیدم با رتبه دوهزار و سه هزار هم ملت قبول نشدن شکه شدم !!
      آره به نظرت مشکوک نیس؟

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir001 نمایش پست ها
      اون كه حتما سر جاشه ولي چون گفته پرديس هاي پزشكي هم هست من اين حرفو مي زنم
      اون اشتباه تایپی هستش , دلت رو خوش نکن , وقتی الان نتایج اعلام شده و یه سری بین الملل قبول شده ینی دیگه 15 مهر خبری نیست , اگه هیچکس بین الملل قبول نشده بود میشد انتظار داشت که 15 مهر اعلام میشه اما دیگه الان که نمیان یه سری رو امشب بگن یه سری رو 1 ماه دیگه ...
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

14. Top | #44
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اون اشتباه تایپی هستش , دلت رو خوش نکن , وقتی الان نتایج اعلام شده و یه سری بین الملل قبول شده ینی دیگه 15 مهر خبری نیست , اگه هیچکس بین الملل قبول نشده بود میشد انتظار داشت که 15 مهر اعلام میشه اما دیگه الان که نمیان یه سری رو امشب بگن یه سری رو 1 ماه دیگه ...
      بالاخره انسان به اميد زندست ... توكل به خدا

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      آره به نظرت مشکوک نیس؟

عجیب غریبه , من کسی رو میشناسم که همین الان داره بین الملل بهشتی دندون میخونه و رتبه اش 11 هزار شده بود 3 سال پیش ... همسایه ما پارسال به 2500 دندون آزاد بروجرد قبول شد اما الان با 2500 بین الملل قبول نشده ملت !!! این غیر قابل باوره ...
      باید مبارزه کند
      " آدولف هیتلر "

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)