خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط darkman نمایش پست ها
      چه ربطی داره اخه یعنی فقط به خاطر گاج فیزیک کنورو خوب زدن چرا خیلی هایی دیگه رو نمی گی کهاین کتابو خوندن ولی نتیجه نگرفتن
      اولن شما گفتي فيزيك گاج بدرد نمي خوره يك مثال براتون زدم كه بهتون ثابت كنم گاج كتاب خيلي خوبيه اگه هم مي خواي مي تونم چندتا مثال ديگه از مشاوران و معلمان مطرح و رتبه هاي ديگه براتون بزنم كه همين گاج را توصيه كردند دوما يعني چي چه ربطي داره خود اميد چهره گشا مي گفت فيزيكو مديون گاجم

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a1s2d3f4 نمایش پست ها
      اولن شما گفتي فيزيك گاج بدرد نمي خوره يك مثال براتون زدم كه بهتون ثابت كنم گاج كتاب خيلي خوبيه اگه هم مي خواي مي تونم چندتا مثال ديگه از مشاوران و معلمان مطرح و رتبه هاي ديگه براتون بزنم كه همين گاج را توصيه كردند دوما يعني چي چه ربطي داره خود اميد چهره گشا مي گفت فيزيكو مديون گاجم
      در اینکه فیزیک گاج پایه عالیه شکی نیستش
      من از نشر الگو خیلی سبز که خوندم تستای گاج پایه رو میزنم که خوبه واقعا مخصوصا پاسخاش خیلی خوبن... ولی برای کسی که معلم خوبی نداره درسنامه هاش خیلی جالب نیست... آخه خودشم بالای هر کادرش تو فیزیک پایه زده خلاصه نکات

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sam-n نمایش پست ها
      من از نشر الگو خیلی سبز که خوندم تستای گاج پایه رو میزنم که خوبه واقعا مخصوصا پاسخاش خیلی خوبن... ولی برای کسی که معلم خوبی نداره درسنامه هاش خیلی جالب نیست... آخه خودشم بالای هر کادرش تو فیزیک پایه زده خلاصه نکات
      برا همه نميشه يه نسخه پيچيد.من امسال تو يه مدرسه اي درس خوندم كه فقط دو نفر را تو مدرسه با چاقو زخمي كردن يكي از بچه هاي كلاس معلم جبرواحتمال را بازنجير زدو صد تا اتفاق ديگه كه اگه بخواي برات تايپ مي كنم تازه فقط اين جو مدرسه بود معلماي فوق العاده داغون و كم سوادي داشتيم معلم فيزيكمون فقط 7-8جلسه غيبت داشت فصل الكتريسته جاري را تو 4 جلسه تدريس كرد ولي با خوندن گاج واقعا عاشق فيزيك شدم خودم به يكي از بچه هاي كلاس كه فيزيكو10.5 شده بود پيشنهاد كردم چند روزه داره مي خوندش خيليم راضيه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

برا همه نميشه يه نسخه پيچيد.من امسال تو يه مدرسه اي درس خوندم كه فقط دو نفر را تو مدرسه با چاقو زخمي كردن يكي از بچه هاي كلاس معلم جبرواحتمال را بازنجير زدو صد تا اتفاق ديگه كه اگه بخواي برات تايپ مي كنم تازه فقط اين جو مدرسه بود معلماي فوق العاده داغون و كم سوادي داشتيم معلم فيزيكمون فقط 7-8جلسه غيبت داشت فصل الكتريسته جاري را تو 4 جلسه تدريس كرد ولي با خوندن گاج واقعا عاشق فيزيك شدم خودم به يكي از بچه هاي كلاس كه فيزيكو10.5 شده بود پيشنهاد كردم چند روزه داره مي خوندش خيليم راضيه

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

شاید به قول شما گاج خیلی توپه و من نمیفهمم
      ولی فیزیک نشر الگو خیلی خوبه درسنامه های توپی داره که من با خوندنش میتونستم تستای گاج رو حل کنم
      اون جایی که بودی کشتی کج بود یا مدرسه
      به هر حال
      موفق باشی داداش عزیز

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من فیزیک کتاب گاج خیلی خوبه همسطح کنکوره نشرالگو هم خوبه ولی هر پایه ای که هستی یکیشو بگیر درست و حسابی کارکن نه هردو تاشو نصفه و نیمه

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      شاید به قول شما گاج خیلی توپه و من نمیفهمم
      ولی فیزیک نشر الگو خیلی خوبه درسنامه های توپی داره که من با خوندنش میتونستم تستای گاج رو حل کنم
      اون جایی که بودی کشتی کج بود یا مدرسه
      به هر حال
      موفق باشی داداش عزیز
      ببين مهم ترين ويژگي كه يه منبع بايد داشته باشه كامل بودنه.نمي ذونم بابا پوريا را ميشناسي يا نه مدير منابع كنكور و برترين مدير سال 92انجمن بود مي گفت هيچ كتابي به كاملي گاج نيست در ضمن مدرسه ما كشتي كجم رد كرده خدايي يه روز بچه ها اينقدر يه معلمو اذيت كردند كه سر كلاس معلمه گريه كردو رفت بيرون بعدشم مدير اومد و يه قرصايي را به ما نشون دادو گفت معلم قرص اعصاب مي خوره كه ما كمتر اديتش كنيم.البته من اين طوري نيستما

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببين مهم ترين ويژگي كه يه منبع بايد داشته باشه كامل بودنه.نمي ذونم بابا پوريا را ميشناسي يا نه مدير منابع كنكور و برترين مدير سال 92انجمن بود مي گفت هيچ كتابي به كاملي گاج نيست در ضمن مدرسه ما كشتي كجم رد كرده خدايي يه روز بچه ها اينقدر يه معلمو اذيت كردند كه سر كلاس معلمه گريه كردو رفت بيرون بعدشم مدير اومد و يه قرصايي را به ما نشون دادو گفت معلم قرص اعصاب مي خوره كه ما كمتر اديتش كنيم.البته من اين طوري نيستما
      خخخخ چه مدرسه ای ... چطور جرات میکنی بری؟
      ببین دوست من باهات مخالفم چون نشر الگو سال دوم واقعا بیشتر از گاج درسنامه آورده سوال آورده و تمامی مطالبم پوشش داده... گاج هم تمامی مطالب رو پوشش داده اما به هیچ وجه نمیشه گفت بیشتر از الگو

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      گاج نقره ای عالیه من استفاده کردم امسالم تو کنکور 85 درصد زدم

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن