سلام بچه ها ميخواستم بدونم گرفتن مشاور مثمر ثمر هست يا نه ؟ و اونايي كه گرفتن بدردشون ميخوره يا نه؟ وه اينكه چه مشاوري خوب هست ؟ آيا ارزش هزينه كردن داره؟
سلام بچه ها ميخواستم بدونم گرفتن مشاور مثمر ثمر هست يا نه ؟ و اونايي كه گرفتن بدردشون ميخوره يا نه؟ وه اينكه چه مشاوري خوب هست ؟ آيا ارزش هزينه كردن داره؟
ارزش که داره، ولی به هزار و یک عامل بستگی داره.
یکیش اینه که مشاور خوبی باشه و راهنمایی غلط نکنه!!!
دومیش که برمیگرده به شما اینه که فقط مشاور باشه! قرار نیست به جای شما درس بخونه و کنکور شرکت کنه!
و......
Math & Physics are fun
بهترین مشاور هر فرد خود فرد هس که با برنامهخ و زندگی خودش آشنایی داره انقدر برامون روضه خوندن که هممون با روش های درست برنامه ریزی آشنا شدیم خودت بشین یه هفته درس بخون قبل از اینکه برنامه ریزی کنی ببین در هفته چند ساعت درس میخونی!
بعد یه هفت که تموم شد براساس اون دفتر ارزیابیت بشین برنامه ریزی کن و بخون
به نظر من من اكثر مشاوراي خوب سرشون شلوغه و اگه هم بخواي باهاشون كار بكني فقط يه برنامه بهت ميدن و اصن پيگير كارات نيستن.خودم با يكي از مشاوران پر ادعا كه دم از عدالت و مشاوره واقعي و...مي زنه كار كردم هيچ كاري برام نكرد فقط يه برنامه مي دادو مي گفت چند روز بعد زنگ بزن تا برنامه جديد بهت بدم.بعد از چندروز تصادف كردم و دو هفته بهش زنگ نزدم ولي تو اين دو هفته يه زنگم به من نزد كه ببينه چه اتفاقي برام افتاده.مي خوام اينو بگم كه تقريبا همه مشاورا به فكر خودشونن و دتشون به حال من و تو نمي سوزه
اگه نمیتونی خوب برنامه ریزی کنی اره میتونه خوب باشه ولی حواست به مشاور هم باشه بعضیاشون واقعا بدرد نمیخورن
یه کسی باید باشه که تو مسیر کنکور راهنماییت کنه. این نکته که خودت بهترین مشاور خودتی واقعا درسته اما چون خودت وقت تجربه کردن هر کار رو نداری باید از تجربه و کمک دیگران استفاده کنی. مثل کسی که خودش یه باز یه مسیری رو رفته و الان میخواد به تو پیچ و خم ها و سربالایی ها و سر پایینی های اون مسیرو بگه![]()
آینده ای خواهم ساخت
که گذشته ام در برابرش زانو بزند...
مشاوره در صورتی مفید خواهد بود که شما خودتونم بخواین ... هر چی مشاور میگه مو به مو انجام بدین ...
یه مشاور خوب پیدا کن و بهش اعتماد کن ...
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)