دیگه از موضوعم پیداس چی میخوام....نظر بدین لطفن
کتاب گلوازه خوبه.من معلمم خوب نبود همین گلواژه رو خودم میخوندم و تمریناشو حل میکردم.امتحان نهاییمو 19ونیم شدم.
من خودم گاج مشكي و گلواژه و رزمندگان داشتم اگه بخوام مقايسه كن اول رزمندگان بعد گلواژه ودر آخر گاج مشكي.گاج مشكي كه اصن همه ي آزمايشات را بررسي نكرده و درسنامه خوبيم نداره ولي رزمندگان و گلواژه خيلي كاملتر از گاجن
شما بهتره اول يه نيگاهي به سوالاي فيزيك نهايي 93رشته رياشي بندازي خيلي سوالاي جديد داشت و اونايي مي تونستن به سوالاش جواب بدن كه سوالاي خيلي سخت تر از سالاي قبل حل كرده بودن من خودم كل سوالاي خرداد و شهريور ودي از86تا 92را حل كرده بودم ولي 18شدم.(با اين كه سوال از كتاباي ديگه حل كرده بودم) مي خوام اينو بگم كه با افزايش تاثير معدل سوالا كاملن مفهومي شدن و ديگه حل كردن سوالاي سالاي قبل نمي تونه به عنوان كلمل ترين منبع مورد استفاده بشه
ببين تو سال سوم هدف اصلي امتهان نهايي هست اگه واقا ميخواي موفق بشي اول مفاهيم رو خوب بلد باش بعد 1- تمرين هاي كتاب 2- گاج مشكي 3- تمرين هاي آخر فصل نشر الگو اينجوري واسه امتهان نهايي با ذهن پدر و مادر دار ميري سر جلسه و بهت قول ميدم اگه اشتباه محاسباتي نداشته باشي فيزيكت كمتر از 19 نيست. من كه دبيرستانم سمپاد هست سال دوم نشر الگو رو فقط ميخوندم و خوب بود برام ولي برا امتهان نهايي اين 3 مورد رو انجام بده
:yahoo (4):
حالا چرا فقط تشریحی؟؟؟
کتاب خیلی خوب با سطح خوب که هم به درد کنکور هم نهایی بخوره هست!!ولی تستیه در عوض پاسخ کاملا تشریحی همراه با درسنامه ی کامل داره!!
کتاب فیزیک سه نشر الگو!!!
شما سوالاشو حل کن تشریحی بعد برو پاسخنامشم ببین..فکر کن اصلا تستی در کار نیست!!
من که امسال نهایی دادم تاثیر این کتابو دیدم!!!
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)