X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 30
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این کتاب هایی که گفتی بیشتر به درد کنکور میخوره ... برای امتحانات نهایی این کتابایی که میگم عالین و باعث شدن نتیجه دلخواهم رو تو امتحانات نهایی بگیرم: عربی= کتاب محوری گاج(عالیه واقعا) ...فیزیک= گاج پایه و کتاب کار قرمز گاج و دوسالانه قلمچی... ریاضی= پرسمان گاج و یا آموزش ریاضی تخته سیاه ... ادبیات=محوری گاج ...شیمی= مبتکران و گل واژه ...زیست=خیلی سبز و گل واژه ...زمین شناسی=آموزش زمین شناسی خیلی سبز

2. Top | #17
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a1s2d3f4 نمایش پست ها
      ببين من رشتم رياضيه ولي خوب شايد بتونم تو بعضي درس ها كمكت كنم.خودم تو يه مدرسه ي داغون امسال درس خوندم ولي معدلم 19.5شد.برا درس ادبيات شك نكن گاج محوري عاليه و اصن نيازي به خود كتاب هم نداري.برا درس دين و زندگي اول بايد بياي خط به خط كتاب را حفظ كني بعدشم بايد معني و پيام آيات و انديشه تحقيق هارابياي از گاج نقره اي بخوني چون پاسخ هايي كه تو راهنماي تصحيحه با گاج مو نمي زنه.برا زبان فارسي بايد همه ي كتاب را بخوني و برا بعضي درس هاي دستور مثل تكواژ و واژه حتما سوال از رو گاج مشكي يا محوري حل كن.برا درس عربي بايد علاوه برسوم بايد كل قواعد اول و دوم را هم بلد باشي و تمام تمرينات به خصوص كارگاه هاي ترجمه را فول باشي من خودم دو تا كتاب داشتم خيلي سبزو گاج محوري ولي به نظرم خيلي سبز خيلي بهتر از گاج باشه.براشيمي بازم بايد كل كتاب به خصوص توضيحات زير شكل هاي كتاب را بخوني چون تو همه ي سال ها از اين شكل ها سوال اومده برامسايل اگه جزوه ي معلمتون خوبه به هيچ كتابي نياز نداري اگه معلم خوبم نداري مي.توني از رو خيلي سبز سوال حل كني من خودم اين كارا رو كردم وتو65 دقيقه شيمش را20 گرفتم. مي رسيم به زبان كه به نظرم آسون ترين امتحان را داره تو اين درس به هيچ كتابي نياز نداري فقط كافيه قواعد و تمرين هاي كتاب رابلدباشي و ريدينگ ها و قسمت هاي new words راحفظ كني چون طراح ها از اين قسمتا سوالاي جا خالي ميدن و فقط به اون كلمه اي كه تو متن كتاب اومده نمره ميدن هم چنين برا قسمت تلفظ بايد همه ي لغات راحفظ كني (معنيشون را نمي خواد حفظ كني فقط كافيه بدوني مثلا كلمه ي mother رو كدوم بخش استرس داره).برا حل كردن نمونه سوال هم اصلا سراغ بني هاشمي و منتشران و... نرو فقط كافيه يه dvd كه شامل مجموعه سوالات امتحا نيه بخري اينم آدرس سايتشه gsamen.com .چرا چون شامل 36 دوره امتحانات نهاييه و پاسخ هاشم همون پاسخ هاي سنجشه تو بايد بانحوه ي نمره دادن مصحح هاو چگونگي نوشتن امتحانات آشنا باشي كه همه ي اينا مطابق راهنماي تصحيح سنجشه كه فقط تو اين مجموعه است
      خیلی ممنون
      یکی از اشکالاتی که برای دینی گاج میگیرن اینه که برای هر ایه چندین پیام داره و دانش اموز نمیدونه کدوم مهم تره که بخواد حفظش کنه...نظر شما چیه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      این کتاب هایی که گفتی بیشتر به درد کنکور میخوره ... برای امتحانات نهایی این کتابایی که میگم عالین و باعث شدن نتیجه دلخواهم رو تو امتحانات نهایی بگیرم: عربی= کتاب محوری گاج(عالیه واقعا) ...فیزیک= گاج پایه و کتاب کار قرمز گاج و دوسالانه قلمچی... ریاضی= پرسمان گاج و یا آموزش ریاضی تخته سیاه ... ادبیات=محوری گاج ...شیمی= مبتکران و گل واژه ...زیست=خیلی سبز و گل واژه ...زمین شناسی=آموزش زمین شناسی خیلی سبز

خیلی ممنون..
      معدل شما چند شد؟

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      معدل من 19.60 شد اگه در طول سال تنبلی نمیکردم و در زمان امتحانات نهایی به جای اینترنت اومدن درس میخوندم قطعا خیلی بیشتر از این هم میشد :yahoo (2):ولی عوضش برای کنکور تمام تلاشمو خواهم کرد:yahoo (3): در ضمن کتاب گاج دینی خوبه ولی کاملا تستیه..توی امتحانات نهایی پیام آیات فقط از خود کتاب میاد ولی اگه میخوای تست هم کار کنی بگیرش البته برای تست نشرالگو هم خوبه...برای امتحان نهایی دینی پرسمان گاج داشتم که خیلی خوب بود در کل برای امتحان نهایی دینی کتابی بگیر که از متن کتاب کلی سوال طرح کرده باشه و این کتاب گاجی که شما گفتی کاملا کنکوریهبرای عربی تاکید میکنم محوری گاج خوبه من عربی امسال برام آسون ترین درس بودچه توی امتحان نهایی و چه توی آزمون های ازمایشی...ولی اگه تستی میخوای خیلی سبز خوبه واسه عربی

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fantom نمایش پست ها
      خیلی ممنون...
      منظورتون این کتاب ها هست؟
      کتاب های مرجع نهایی - مهروماه

پاسخ نامشون کامله؟ میتونه مفید باشه؟
      بله خیلی خیلی کمک میکنه من دونمره کامل معدلمو مدیون این کتابام پاسخنامه هم پاسخنامه کلیدی سازمانه
      موضوعی و درس به درس هم داره اخرشم چند سال اخیرو یه جا اورده
      یه چیزی که تو نهایی خیلی باید دقت کنین اینه که هر سوال یه کلمه کلیدی پاسخ داره و ممکنه یکی با یه جمله نمره کامل بگیره و یکی دیگه فقط به خاطر اینکه اون جمله یا کلمه کلیدیو ننوشته نتونه نمره بگیره
      حتما پاسخ نامه هارو چند ساله چک کنین
      مثلا ما امتحان حسابان سوال اخرشو همه یادشونه اولش یه کلمه نقطه گذاشته بود خیلیا به اون دقت نکرده بودن بعدش تو پاسخ نامه واسه بدست اوردن یه نقطه که کار بچه سال اولیه نیم نمره پریده بود
      در صورتی که سالهای پیش اینجور سوالا قسمت اخرش 0.25 داشت

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      برا آيات فقط همون مفهوم آيه كه با رنگ قرمز نوشته را بخون.برا انديشه تحقيق ها ميتونم بهت ثابت كنم پاسخ هاي گاج نقره اي با پاسخ هايي كه توي راهنماي تصحيحه مو نمي زنه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

برا آيات فقط همون مفهوم آيه كه با رنگ قرمز نوشته را بخون.برا انديشه تحقيق ها ميتونم بهت ثابت كنم پاسخ هاي گاج نقره اي با پاسخ هايي كه توي راهنماي تصحيحه مو نمي زنه

6. Top | #21
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از همه دوستانی که قابل دونستند و نظرشو گفتند...

حالا بیایید یه جمع بندی کنیم

برای فیزیک تصمیمم این شد که فیزیک گاج پایه میکرو گاج (نقره ای) رو بگیرم...

دینی :میکرو طبقه بندی گاج

ریاضی:به احتمال زیاد تخته سیاه بگیرم

زیست: فکر کنم همون نشر الگو خوب باشه(چون من تشریحی زیست رو بلدم و میخوام تستش قوی تر شم)

ارایه ادبی: نشر الگو(چون تو نهایی فقط بیت ها خودِ کتابه اینو میگیرم تا بتونم معنیشوو بهتر بفهمم و همینطور ارایه ادبیمم بهتر شه

حالا فقط برای عربی کاملا مطمئن نیستم...

عربی محوری گاج رو نتونستم تو سایت گاج پیدا کنم و چند صفحه ای رو ازش دانلود کنم...(کسی لینکشو داره؟)

و غیر از این کتاب ها،اسفند یا بهمن کتاب های مرجع نهایی مهر و ماه رو میگیرم و اونارو هم کار میکنم...

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اولا اينو بهت بگم كه اگه ادبيات محوري نخري نصف عمرت برفناست دوما برا فيزيك گاج نقره اي برا نهايي خوب نيست چون تو به يه كتابي نياز داري كه همه چيو گفته باشه درصورتي كه گاج نقره اي آزمايش هاي كتاب را كه صد در صد همه ي سال ها ازش سوال مياد نگفته.من خودم برا فيزيك اينا را داشتم:گاج مشكي ونقره-گلواژه وخيلي سبز ولي گلواژه از همه ي اينا براي نهايي كامل تر بود مثلا تو فيزيك رياضي امسال يه سوال از نمودار تغييرات ولتاز دو سر مولد داده بودند ودو تا نمودار موازي داده بدوند و خواسته بود كه مقاومت دروني هاشون را مقايسه كنيم و نكته ي اين سوال فقط تو گلوازه اومده بود(اگر نمودار ها موازي باشند مقاومت هاي دروني برابر است)

8. Top | #23
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a1s2d3f4 نمایش پست ها
      اولا اينو بهت بگم كه اگه ادبيات محوري نخري نصف عمرت برفناست دوما برا فيزيك گاج نقره اي برا نهايي خوب نيست چون تو به يه كتابي نياز داري كه همه چيو گفته باشه درصورتي كه گاج نقره اي آزمايش هاي كتاب را كه صد در صد همه ي سال ها ازش سوال مياد نگفته.من خودم برا فيزيك اينا را داشتم:گاج مشكي ونقره-گلواژه وخيلي سبز ولي گلواژه از همه ي اينا براي نهايي كامل تر بود مثلا تو فيزيك رياضي امسال يه سوال از نمودار تغييرات ولتاز دو سر مولد داده بودند ودو تا نمودار موازي داده بدوند و خواسته بود كه مقاومت دروني هاشون را مقايسه كنيم و نكته ي اين سوال فقط تو گلوازه اومده بود(اگر نمودار ها موازي باشند مقاومت هاي دروني برابر است)
      باور کن من گیچ شدم

نمیدونم چه غلطی بکنم

یکی میگه اون کتاب خوبه یکی میگه یکی دیگه

من سال اول زیست رو گلواژه داشتم،سوالاتش خوب بود ولی درسنامش فقط اومده بود متن کتابو گذاشته بود تو کتابه...فیزیکش اینطوری نیس؟

9. Top | #24
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان نظر نمیدید؟

10. Top | #25
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من برای سال دوم فیزیک گلواژه داشتم سطحش بالا بود مثلا تو مبحث دینامیک یه سری سوال داشت که مال فیزیک پیش دانشگاهی بود کلا سطح سولاش زیاد بود ولی برای سال سوم اطلاع ندارم...ما کل کلاسمون گاج قرمز خریده بودیم برای فیزیک سوم و توی خونه حل میکردیم و بعدش دوباره تو کلاس همراه معلم تمرین میکردیم واسه همین امتحان نهایی فیزیک همه سوالاش واسمون آسون بود...البته این کتاب پاسخ تشریحی نداره فقط جواب آخرشونو گذاشته واسه همین حتما باید زیر نظر معلم حل بشه

11. Top | #26
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fantom نمایش پست ها
      خیلی ممنون از همه دوستانی که قابل دونستند و نظرشو گفتند...

حالا بیایید یه جمع بندی کنیم

برای فیزیک تصمیمم این شد که فیزیک گاج پایه میکرو گاج (نقره ای) رو بگیرم...

دینی :میکرو طبقه بندی گاج

ریاضی:به احتمال زیاد تخته سیاه بگیرم

زیست: فکر کنم همون نشر الگو خوب باشه(چون من تشریحی زیست رو بلدم و میخوام تستش قوی تر شم)

ارایه ادبی: نشر الگو(چون تو نهایی فقط بیت ها خودِ کتابه اینو میگیرم تا بتونم معنیشوو بهتر بفهمم و همینطور ارایه ادبیمم بهتر شه

حالا فقط برای عربی کاملا مطمئن نیستم...

عربی محوری گاج رو نتونستم تو سایت گاج پیدا کنم و چند صفحه ای رو ازش دانلود کنم...(کسی لینکشو داره؟)

و غیر از این کتاب ها،اسفند یا بهمن کتاب های مرجع نهایی مهر و ماه رو میگیرم و اونارو هم کار میکنم...
      سلام.ببین فیزیک پایه گاج اگه بخوای فوکوس کنی رو سوم "به نظر من" فکر نمیکنم منبع مناسبی باشه ! چرا ؟ چون بصورت تخصصی روی فیزیک 3 تمرکز نکرده ...بهرحال برای فیزیک 3 ریاضی بهترین کتاب خیلی سبزه (تست)...

دینی به نظر من نیاز نیست ... کتابو باید همشو حفظی و بجوی فکر نکنم برسی کنارش کتابی بخونم ... من خودمم میرم سوم دبیرمون فوق العادس بنابر این فقط کتابو میخونم...

ریاضی نظری ندارم چون با حسابان فرق فوکوله !

عربی به نظرم خیلی سبز بگیر...من خودم میخوای خیلی سبز بگیرم ... چون اگه مثه من عربیو دوست نداری چون این کتابه طنز واینا داره بیشتر میری میخونیش ... به نظر من سعی کن همیشه کتابی بخری که باهاش حال کنی و ازش خوشت بیاد در غیراینصورت زیاد نمیخونیش ... حالا عربی گاج یه حالت خشک داره من دومشو داشتم... خلاصشم گشتم نبود نگرد نیست !

مرجع نهایی هم به نظر من نیاز نیست ... همون سوالا نهاییا را از این سایت بگیری بهتره :
      sanjesh.medu.ir
      ببین اول کتابایی که داری رو ورق ورق کن ... جویدی خمیر شد همشا بلد بلد بودی دیگه واقعا داشتی افسردگی میگرفتی برو سراغ یه کتاب دیگه ...!!! برا چی الکی میخوای کتاب بخری و دچار آشفتگی بشی ...

امیدوارم کمکی کرده باشم ...! برا ماهم دعا کن ! خداحافظ داداش
      آن كه دانست ، زبان بست وآن كه مي‌گفت،ندانست ...!

12. Top | #27
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arj نمایش پست ها
      سلام.ببین فیزیک پایه گاج اگه بخوای فوکوس کنی رو سوم "به نظر من" فکر نمیکنم منبع مناسبی باشه ! چرا ؟ چون بصورت تخصصی روی فیزیک 3 تمرکز نکرده ...بهرحال برای فیزیک 3 ریاضی بهترین کتاب خیلی سبزه (تست)...

دینی به نظر من نیاز نیست ... کتابو باید همشو حفظی و بجوی فکر نکنم برسی کنارش کتابی بخونم ... من خودمم میرم سوم دبیرمون فوق العادس بنابر این فقط کتابو میخونم...

ریاضی نظری ندارم چون با حسابان فرق فوکوله !

عربی به نظرم خیلی سبز بگیر...من خودم میخوای خیلی سبز بگیرم ... چون اگه مثه من عربیو دوست نداری چون این کتابه طنز واینا داره بیشتر میری میخونیش ... به نظر من سعی کن همیشه کتابی بخری که باهاش حال کنی و ازش خوشت بیاد در غیراینصورت زیاد نمیخونیش ... حالا عربی گاج یه حالت خشک داره من دومشو داشتم... خلاصشم گشتم نبود نگرد نیست !

مرجع نهایی هم به نظر من نیاز نیست ... همون سوالا نهاییا را از این سایت بگیری بهتره :
      Sanjesh.medu.ir
      ببین اول کتابایی که داری رو ورق ورق کن ... جویدی خمیر شد همشا بلد بلد بودی دیگه واقعا داشتی افسردگی میگرفتی برو سراغ یه کتاب دیگه ...!!! برا چی الکی میخوای کتاب بخری و دچار آشفتگی بشی ...

امیدوارم کمکی کرده باشم ...! برا ماهم دعا کن ! خداحافظ داداش
      خیلی ممنون از پاسخگوییتون

فکر کنم بد منظورمو فهمیدید،من تجربی هستم :d

با توجه به نظر دوستان،برای فیزیک یا گلواژه میگیرم یا قرمز گاج...

من چند صفحه از عربی3 خیلی سبز دیدم فکر کنم همینطوری بود...لحنش خودمونی بود...

تو دینی مشکل اینه معلم ما زیاد خوب نیس،مثلا پیام ایات رو نمیگه... و خب ایات هم خیلی مهمن،برای همین یه کتابی میخوام که بتونم هم برای ایات ازش استفاده کنم وهم کتاب های خوب داشته باشه...

13. Top | #28
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نه میدونم تجربی هستید !
      گفتم بدونید ! برای فیزیک 3 ریاضی خیلی سبز بهترینه پس برا تجربی هم فکر نکنم زیاد تفاوتی بکنه !
      آن كه دانست ، زبان بست وآن كه مي‌گفت،ندانست ...!

14. Top | #29
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمیدونم...یکی دو تا گفتن خیلی سبز برای ریاضی خوبه ولی برای تجربی نه...

ـــــــــــ

بچه ها منظورتون از فیزیک گلواژه کدوم یکی هست؟
      فیزیک3 و آزمایشگاه-تجربی گل‌واژه

فیزیک3 و آزمایشگاه-تجربی گل‌واژه

نمیدونم...یکی دو تا گفتن خیلی سبز برای ریاضی خوبه ولی برای تجربی نه...

ـــــــــــ

بچه ها منظورتون از فیزیک گلواژه کدوم یکی هست؟
      http://www.golvazheh.com/products/product/48

http://www.golvazheh.com/products/product/141

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای امتحان نهایی دینی اگه فقط پیام آیات خود کتاب رو که بعد آیه ها اورده بخونید کافیه...فکر نکنم خارج کتاب پیام آیات بدن کتاب های تستی یه سری پیام آیات دیگه و کامل تر از کتاب هم دارن که به درد تست و کنکور میخوره نه امتحان نهایی

در ضمن برای فیزیک سوم کتاب آموزش فیزیک سوم تجربی خیلی سبز هم خیلی خوبه و هم سوال امتحان نهایی داره و هم تست

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)