یکی از سوالای منم همین بود..
میخواستم ببینم میتونم کنکور دو رشته ی تجربی و ریاضی و باهم بدم ؟
™мeнdι мαѕтer -
ترسم از آن است که نیمه شب از خواب بیدار شوم و یاد تو بی افتم و پاکت سیگارم خالی باشد
هز شب تجاوز به یک خاطره
مثل این که شما ایران نیستی. بین الملل کیش.معدل دیپلمشم 12 بود.سال پیشم قول شد.که امسالم اومد تهران.رئیس دانشگاه کیش رفیق باباش بود.واسه همینه میگم اینجا ایرانه.کار نشد نداره.
اون دوستمم که گفتم جفت رشتشو تو دانشگاه آزاد میخونه.حقوق و عمران با هم.
مثل این که شما فقط سرت تو درسه از ملکت خبر نداری داداش.
از دوستانم ممنون که راهنمایی کردن.
عزیز من مثل اینکه شما توی ایران نیستی فدات شم.سال قبل که معدل 12 داشته خب مهم نیست.اصن شما بگو معدل 0..تاثیری نداشته..تاثیر معدل امسال مستقیم شده.دوما بینالملل کیش پذیرشش تا 50000 نیست..از خواب بیا بیرون دوست عزیز و سعی کن با مدارک حرف بزنی نه تفکرات خودت یا شنیده هات.امسال هم متمرکز شده پذیرش بین الملل بر خلاف سال قبل که تا 13000 فوقش پذیرش می کردن امسال تا 8000 هم به زور میاد.اونم فقط به خاطر اینکه خیلی ها توان پرداخت شهریه گرونشو ندارن وگرنه ظرفیتش کم هستش و به 2000 نفر هم نمیرسه در کل کشور..تو ازاد شایدامکانش باشه.شما اگه خوب بخونی جواب رو من گفتم کسانی که دولتی مشغول تحصیل باشن حق ندارن تو دانشگاه دیگه درس بخونن.نه اتفاقا من سرم تو کتاب نبوده فقط با تفکرات و توهمات صحبت نمی کنم دوست من![]()
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
ویرایش توسط Alfredo : 10 شهریور 1393 در ساعت 01:34
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
باشه من یه چیزی میگم.من توهم میزنم.طرف صندلیرو می خره میاد میره دانشگاه.خیلی راحت.اونوقت یه سری آدم میان با دلیل و مدرک با من صجبت میکنن.رتبه فلان بهمان.اینا واسه عوامه.باشه شما راس میگی.من توهم زدم.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
باشه من یه چیزی میگم.من توهم میزنم.طرف صندلیرو می خره میاد میره دانشگاه.خیلی راحت.اونوقت یه سری آدم میان با دلیل و مدرک با من صجبت میکنن.رتبه فلان بهمان.اینا واسه عوامه.باشه شما راس میگی.من توهم زدم.
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
هر وقت گفتم جسد بپر وسط.خوب؟
به مادرت بگو واست یه اسفند دود بکنه.نه این که خیلی بارته میترسم چش بخوری.
دوستان من میخوای سراسری برم رشته معماری یا حالا هر چی فقط سراسری ....
ولی ....
دوست دارم کنارش یه رشته ای که دوست دارمم و هیچ ربطی به رشته تحصیلیم نداره رو بخونم تو دانشگاه علمی کاربردی مثلا دامپروری
همچین چیزی میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا نگین نمیشه(((
مشاور
اخه میدونین چیه
من از همین امسال که نهایی دادم میتونم برم علمی کاربردی
یعنی نمیشه سراسری هم بعد این برم ؟؟؟؟
مشاور
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)