X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 55 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 820
    1. Top | #166
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=fara;277552]قبلا میگفتن من دبیرم اقای ایکسه دبیرتهرانی هادکتربابایی پس عدالت نیست حالا که این دبیرا میتونن به خونه ی ما بیان شما هی دلیل تراشی کنین.......عدالت یعنی منم ازمهندس مصلایی استفاده کنم.بعدشم من ار دکتر ----- استفاده کردم برا فیزبک سر کلاسشم رفتم 100برابر dvdبهتربود اصلا دبیرا نمیرسن یسری چیزارو درس بدن-----عدالت ربطی به قیمت نداره بخدا----تازه ادم ی وام میگیره میخره نهایت ماهی 200 قسط میده بعد دکتر مهندس میشه100برابرشو در میاره دو دو تا کردن سادس شما(من)از خدامونم باشه که با این دبیرا کلاس داشته باشیم حالا شما همه چیو ول کردید به قیمت چسبیدید؟[/QUOTEبه خدا شما راس میگی کی باشه که گوش کنه مثلا وقتی میگن دکتر بابایی تو تهرانه به این معنی نیس که همه ی همه ی دانش آموزا ی تهرانی میرن کلاس اون
      خوب حتما همون دانش آموزاهم ده برابر این پولو بخاطر کلاس میدن دیکه
      مجانی که نیس..

2. Top | #167
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      اها دیدین عدالت هست تهرانی ها باید 10برابر بدن اما ماها خیلی کمتر میدیم بی انصاف هم نباشید
      ارزش داره برا ایندتون خرج کنید

3. Top | #168
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      وقتی دیدم چه استادایی تو افبا تدریس میکنن چند دقیقه تو هنگ بودم
      استاداش سرشناسن ولی قیمتاش گرونه
      راهی نداره که ارزون تر کنن؟!

4. Top | #169
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط H03ein نمایش پست ها
      وقتی دیدم چه استادایی تو افبا تدریس میکنن چند دقیقه تو هنگ بودم
      استاداش سرشناسن ولی قیمتاش گرونه
      راهی نداره که ارزون تر کنن؟!
      اگه ارزونش کنن عدالت برقرار نمیشه
      باید یه عده بتونن بخرن و یه عده حسرت این رو بخورن که بچه مایه دار نیستن عدالت آموزشی یعنی این

5. Top | #170
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

فعلا 2نفریم میخواییم شریکی بخریم

احتمالا تا 7نفرم بشیم
      :yahoo (94):

بجای حسرت خوردن و دم از بی عدالتی زدن ؛ شریک پیدا کنید بخرید

فعلا همینه که هست

6. Top | #171
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شریکی بخرید بعدش قفل داشته باشه چی؟

7. Top | #172
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

...

نمونه تدریس نداره کسی ؟!

8. Top | #173
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parloo نمایش پست ها

...

نمونه تدریس نداره کسی ؟!

9. Top | #174
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      خود اقاي عمارلو گفتن زيست فقط پيش يك برا افبا اماده ميشه اونم الان نه بعدا

10. Top | #175
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      معلم زیست ما عمارلو بود..فقط چند جلسه ی اول سال خوب بود..بعدش دیگه از 2:30 زیستی ک ما داشتیم نیم ساعت تا 45 مین اول و ک دیر میومد وقتی هم ک تشریف میاورد یا از کلاس بیرون بود کلا!یا سر کلاسم بود فقط میخورد..بعدم سر 30 مین دو تا سه فصل درس میداد!!کلا عمارلو معلم پولکی ایه..فقط تو مدرسه های خوف خوب درس میده..مثه خرد و اینا..کسایی ک جزوه ش و یا حتا کتابش و دارن هیچ فرقی با کسایی ک سر کلاسشن ندارن

11. Top | #176
      کاربر فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      لطفا هر كسي از رياضي تجربي يا فيزيكش يا عربي اطلاعاتي داره يا استفاده كرده حتما بهم بگه ممنون ميشم

12. Top | #177
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستانمتاسفانهدر چند روز گذشته شاهد حجمه ضد تبلیغی بزرگی علیه بنیاد آفبا بودم که توسط همان دوستان دانش آموز نمایی که قبلا هم ذکر کرده بودم در این فروو و فروم های دیگه راه افتاده و باعث شده سوالاتی در ذهن مخاطبین عزیز و دانش آموزان مطرح بشه و من در این پست قصد دارم به چند سوال پاسخ بدم
      اولین بحثی که مطرح شده بحث مهم عدالت آموزشی است
      من نمیدونم این دوستی که خیلی واضح در پنجمین پست خودش اومده گفته قیمت اینا فلانه قیمت اون یکی موسسه (که ایشون از اونجا حق الزحمه تخریب بنیاد دانشگاهی آفبا رو دریافت کردند) خیلی پایین تره پس اینا راست میگند آفبا نه ، آیا این دوست عزیز قیمت های مجموعه خودشون رو فراموش کردند؟ من به زودی فایلی رو منتشر میکنم که مقایسه کلیه دروس بنیاد آفبا با سایر موسسات و محصولات مشابه هست و تفاوت قیمت رو نشون میده و به نوعی شفاف سازی ای خواهد بود برای دوستان ، اما در همینجا از همه ی دانش آموزان عزیز میخواهم که فریب این ترفندهای تبلیغاتی و جذب مشتری قدیمی رو نخورید (و البته میدونم که شما و کلا همه بچه های سرزمینم ایران هوشمندتراز آنند که دوستان تبلیغات چی دی وی دی فروش ما فکر کردند ؛) به هرحال بنا بر وظیفه و درخواست دوستان عزیزم توی این فروم نیازه که توضیحاتی بدم اول اینکه قیمت اعلام شده برای هر محصول قیمت پک جامع هست که این قیمت گذاری بر اساس هزینه های تولید حق التالیف اساتید هزینه چاپ و بسته بندی و غیره مشخص میشه که خوب برای دروس مختلف بسته به حجم مطلب متفاوته اما در حد امکان سعی شده تا قیمت گذاری به شکلی باشه که همه بتونند استفاده کنند . به عنوان مثال یکی از پرطرفدارترین محصولات آفبا مجموعه دین و زندگی دکتر کریمی است که قیمت جدید اون ۱۴۴ هزارتومانه و ۱۴ دی وی دی . یعنی به ازای هر دی وی دی ۱۰ هزار تومان و به ازای هر جلسه ۵ هزار تومان ! چی؟ کلاس آقای دکتر کریمی ؟ کسی که همه برای حضور در همایش ایشون کلی پول میدادن اونم فقط یه تعداد محدود میتونستند بیاند داخل و بلیطهاش خیلی زود تموم میشد؟ همون دکتر کریمی معروف که فقط تعداد محدودی از بچه های شمال شهر تهران در توانشون بود که با ایشون کلاس خصوصی داشته باشن؟ آره دوستان عدالت آموزشی یعنی همین بهترین دبیر ایران با بهترین کیفیت و بهترین قیمت
      حواستون باشه کل دین و زندگی یا مثلا کل شیمی ! برخی از موسسات دیگه هستند که به شما میگن بیا اینجا مثلا شیمی فلان قیمت ، من کاری ندارم که دبیر اونجا کیه یا مثلا با چه کیفیتی ضبط شده نکته مهم اینجاست که این دوستان برای جذب شما اومدند مبحث به مبحث می فروشند و اگه کل دروس رو بخواید تهیه کنید خیلی بیشتر از اینها باید هزینه کنید یا مثلا ترفندی داذند که میگن مقداری از مطالب اینجاست نکات حرفه ای و کامل تر اینجا ، با این شیوه ها شما رو مجبور میکنند چندتا بسته خریداری کنید ، در حالی که در آفبا ما بهترین دبیران کشور رو دور هم جمع کردیم ، با بهترین کیفیت موجود در ایران این مجموعه ها آماده میشند(فول اچ دی واقعی و نه چند هندی کم) با حضور تیم فیلمبرداری حرفه ای که توی تیتراژ مجموعه اسامی این عزیزان رو ملاحضه می فرمایید ، و دبیران ما تمامی مباحث رو آموزش میدند اینجور نیست که فلان نکته رو ارائه ندند برای دی وی دی دیگه یا کلاس ، صادقانه همه مباحث پوشش داده شده و کل این پک با قیمتی مشخص به فروش می رسه . امیدوارم که توضیحاتی که ارائه دادم براتون مفید واقع شده باشه ، فیلمهای آموزشی آفبا ، کلاس خصوصی ای خواهد بود برای شما ، کلاس خصوصی ای که فقط یکبار هزینه ی اون رو پرداخت میکنید و ساعت ها از اون استفادهخواهید کرد ، برامون دعا کنید تا بتونیم بهترین خدمات رو به شما ارائه بدیم و همیشه باهاتون صادقانه در تماس باشیم . از اینکه این متن طولانی شد عذرخواهی میکنم

13. Top | #178
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      لطفا دی وی دی هایی که اماده شدن با قیمت رو بزارید

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط afba نمایش پست ها
      سلام دوستانمتاسفانهدر چند روز گذشته شاهد حجمه ضد تبلیغی بزرگی علیه بنیاد آفبا بودم که توسط همان دوستان دانش آموز نمایی که قبلا هم ذکر کرده بودم در این فروو و فروم های دیگه راه افتاده و باعث شده سوالاتی در ذهن مخاطبین عزیز و دانش آموزان مطرح بشه و من در این پست قصد دارم به چند سوال پاسخ بدم
      اولین بحثی که مطرح شده بحث مهم عدالت آموزشی است
      من نمیدونم این دوستی که خیلی واضح در پنجمین پست خودش اومده گفته قیمت اینا فلانه قیمت اون یکی موسسه (که ایشون از اونجا حق الزحمه تخریب بنیاد دانشگاهی آفبا رو دریافت کردند) خیلی پایین تره پس اینا راست میگند آفبا نه ، آیا این دوست عزیز قیمت های مجموعه خودشون رو فراموش کردند؟ من به زودی فایلی رو منتشر میکنم که مقایسه کلیه دروس بنیاد آفبا با سایر موسسات و محصولات مشابه هست و تفاوت قیمت رو نشون میده و به نوعی شفاف سازی ای خواهد بود برای دوستان ، اما در همینجا از همه ی دانش آموزان عزیز میخواهم که فریب این ترفندهای تبلیغاتی و جذب مشتری قدیمی رو نخورید (و البته میدونم که شما و کلا همه بچه های سرزمینم ایران هوشمندتراز آنند که دوستان تبلیغات چی دی وی دی فروش ما فکر کردند ؛) به هرحال بنا بر وظیفه و درخواست دوستان عزیزم توی این فروم نیازه که توضیحاتی بدم اول اینکه قیمت اعلام شده برای هر محصول قیمت پک جامع هست که این قیمت گذاری بر اساس هزینه های تولید حق التالیف اساتید هزینه چاپ و بسته بندی و غیره مشخص میشه که خوب برای دروس مختلف بسته به حجم مطلب متفاوته اما در حد امکان سعی شده تا قیمت گذاری به شکلی باشه که همه بتونند استفاده کنند . به عنوان مثال یکی از پرطرفدارترین محصولات آفبا مجموعه دین و زندگی دکتر کریمی است که قیمت جدید اون ۱۴۴ هزارتومانه و ۱۴ دی وی دی . یعنی به ازای هر دی وی دی ۱۰ هزار تومان و به ازای هر جلسه ۵ هزار تومان ! چی؟ کلاس آقای دکتر کریمی ؟ کسی که همه برای حضور در همایش ایشون کلی پول میدادن اونم فقط یه تعداد محدود میتونستند بیاند داخل و بلیطهاش خیلی زود تموم میشد؟ همون دکتر کریمی معروف که فقط تعداد محدودی از بچه های شمال شهر تهران در توانشون بود که با ایشون کلاس خصوصی داشته باشن؟ آره دوستان عدالت آموزشی یعنی همین بهترین دبیر ایران با بهترین کیفیت و بهترین قیمت
      حواستون باشه کل دین و زندگی یا مثلا کل شیمی ! برخی از موسسات دیگه هستند که به شما میگن بیا اینجا مثلا شیمی فلان قیمت ، من کاری ندارم که دبیر اونجا کیه یا مثلا با چه کیفیتی ضبط شده نکته مهم اینجاست که این دوستان برای جذب شما اومدند مبحث به مبحث می فروشند و اگه کل دروس رو بخواید تهیه کنید خیلی بیشتر از اینها باید هزینه کنید یا مثلا ترفندی داذند که میگن مقداری از مطالب اینجاست نکات حرفه ای و کامل تر اینجا ، با این شیوه ها شما رو مجبور میکنند چندتا بسته خریداری کنید ، در حالی که در آفبا ما بهترین دبیران کشور رو دور هم جمع کردیم ، با بهترین کیفیت موجود در ایران این مجموعه ها آماده میشند(فول اچ دی واقعی و نه چند هندی کم) با حضور تیم فیلمبرداری حرفه ای که توی تیتراژ مجموعه اسامی این عزیزان رو ملاحضه می فرمایید ، و دبیران ما تمامی مباحث رو آموزش میدند اینجور نیست که فلان نکته رو ارائه ندند برای دی وی دی دیگه یا کلاس ، صادقانه همه مباحث پوشش داده شده و کل این پک با قیمتی مشخص به فروش می رسه . امیدوارم که توضیحاتی که ارائه دادم براتون مفید واقع شده باشه ، فیلمهای آموزشی آفبا ، کلاس خصوصی ای خواهد بود برای شما ، کلاس خصوصی ای که فقط یکبار هزینه ی اون رو پرداخت میکنید و ساعت ها از اون استفادهخواهید کرد ، برامون دعا کنید تا بتونیم بهترین خدمات رو به شما ارائه بدیم و همیشه باهاتون صادقانه در تماس باشیم . از اینکه این متن طولانی شد عذرخواهی میکنم
      لطفا دی وی دی هایی که اماده شدن رو با قیمت بزارید

14. Top | #179
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آفبا ریاضیاتش رو به صورت انتخاب مبحث نمیده کل پکیج ریاضیش n هزار تومن:yahoo (19):

15. Top | #180
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      یه سوال پیش میاد:
      ◘ چرا دی وی دی ها رو بصورت مبحثی عرضه نمی کنید؟
      مثلا مبحث احتمال ریاضیات

کسی که هزینه پرداخت میکنه باید حق انتخاب داشته باشه
      باید اون مبحثی که توش مشکل داره، تهیه کنه نه کل مباحثو
      شاید یه نفر وقتشو نداشته باشه که همه دی وی دی ها رو ببینه
      از یه طرف ممکنه توی مباحث دیگه اون درس مشکلی نداشته باشه
      مسلما، من و هر دانش آموزی اینو میدونه که اکثر خریداران دی وی دی ها توی یک یا دو مبحث خاص، دچار ضعف قابل توجهن نه کل مباحث کتاب
      آیا نباید برای هزینه ای که می پردازیم، حق انتخاب داشته باشیم؟

صفحه 12 از 55 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن