خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 65 از 65
    1. Top | #61
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها

مسلمون که هستن...اما عقل ندارن...
      انصافا منم یاد داعش میندازه امضات...
      والا بغران!

2. Top | #62
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan123dg نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      اگه میتنونید این چند وقت بیکاری رو خوب بگزرونید چون وقتی که برید دانشگاه اگر هدفتون درس خوندن باشه کم از این فرصتا گیر میاد که این بیکار باشین بدون هیچ استرسیو دغدغه ای
      اگرم هدفتون مثل من درس خوندن درست حسابی نیست که نگران نباشید چون کل سال برای شما تعطیلیه و دانشگاهم که فضاش و غیبت کردن توش راحت تره برای شما محیط خوبیه
      من بعد کنکور کلا دپرس شدم. مخصوصا بعد نتایج. کلا انگیزمو از دست دادم چون به خاطر معدل پایینم نتیجه کنکورم خراب شد
      قبل کنکور با این که روزانه چندین ساعت درس میخوندم وخسته میشدم کمبود وقت داشتم ولی بدنسازی میرفتم و بدنم 6 تکه شده بود وعضلات بدنم کات بود
      ولی بعد کنکور واعلام نتایج و به خاطر مسافرت رفتن و به فکر انتخاب رشته بودم و اعصاب خردی ونداشتن انگیزه با این که بیکار موندم اصلا بدنسازی نرفتم والان پشیمونم چون بدنم بهم ریخت
      تو اوقات بیکاری دارم کد نویسی html وcss میکنم ودارم روی چند تا قالب پیش فرض سایت کار میکنم ولی چون حوصله ندارم میخوام طراحی سایت بزارم بعد اعلام نتایج و تو دوران دانشگاه
      اگه نتیجه دانشگام فناوری اطلاعات بشه عالیه چون میدونم این وقتایی که تو این چند ساله گذاشتم بابت کارو ویادگیری کامپیوتر و سایت و به خاطرش درس نخوندن هدر نمیره
      کسی هست تو بچه تاحالا کار طراحی سایت کرده باشه و کلا تو این کارار بشه؟
      کمی تا قسمتی !!! طراحی سایتا و اینا که دیگه الان خیلی راحت شده !!! همه فارسیو راحت میزنی و میری جلو !
      html5 هم کمی تا قسمتی بلد هستیم !!! ولی من خودم css کار نکردم که ایشالله اونم باید کار کنیم !
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

3. Top | #63
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad.7 نمایش پست ها
      کمی تا قسمتی !!! طراحی سایتا و اینا که دیگه الان خیلی راحت شده !!! همه فارسیو راحت میزنی و میری جلو !
      html5 هم کمی تا قسمتی بلد هستیم !!! ولی من خودم css کار نکردم که ایشالله اونم باید کار کنیم !
      آره الان که خیلی راحت شده یه زمانی طراحی سایت واسه خودش دست کمی از مهندسی نداشت
      برا همیین من میگم نرم افزار رشته خوبی نسیت الان وفناوری بهتره. چون تو فناوری مدیریت رو هم علاوه بر سیستم یادمیگیری
      ولی الان با این همه گسترش اینترنت و قرار دادن آموش ها روی نت خیلی راحت تر شده
      بعدشم چون سیستم های مدیریت محتوا ها خیلی پیشرفت کرده مثل وردپرس و نیوک و جوملاگسترش پیداکرده و بعدشم نیاز به زمان برا یادگیری نداره و به قول شمات فارسی هم هست وپشتیبانی میشه . افرادی که علاقه داشته باشن ظرف یه مدت نه چندان باند اونو میتونن یاد بگیرن
      css هم سعی کن یادبگیری دنیایی داره واسه خودش و کارت رو هم راحت می کنه هم تو کار طراحی راحت تری و هم تو ریپ قالب
      کاش اینها حرفم را نمی فهمیدند
      اینها حرفم را بد می فهمند
      که از هزار نفهمیدن بدتر است

حرارت لازم نیست گاهی از سردی نگاهش آتش میگیرم

4. Top | #64
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan123dg نمایش پست ها
      آره الان که خیلی راحت شده یه زمانی طراحی سایت واسه خودش دست کمی از مهندسی نداشت
      برا همیین من میگم نرم افزار رشته خوبی نسیت الان وفناوری بهتره. چون تو فناوری مدیریت رو هم علاوه بر سیستم یادمیگیری
      ولی الان با این همه گسترش اینترنت و قرار دادن آموش ها روی نت خیلی راحت تر شده
      بعدشم چون سیستم های مدیریت محتوا ها خیلی پیشرفت کرده مثل وردپرس و نیوک و جوملاگسترش پیداکرده و بعدشم نیاز به زمان برا یادگیری نداره و به قول شمات فارسی هم هست وپشتیبانی میشه . افرادی که علاقه داشته باشن ظرف یه مدت نه چندان باند اونو میتونن یاد بگیرن
      css هم سعی کن یادبگیری دنیایی داره واسه خودش و کارت رو هم راحت می کنه هم تو کار طراحی راحت تری و هم تو ریپ قالب
      منم امیدوارم فناوری اطلاعاتو قبول شم !!! جزو الویت های اولم هست !
      ولی بنظر من رم افزارم هنوز رشته خوبیه ! چون نرم افزاری برنامه نویسیو خیلی قوی یاد میگیرن !!! ولی بچه های فناوری اطلاعات نسبت به نرم افزاریا یه زره کمتر !
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

5. Top | #65
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad.7 نمایش پست ها
      منم امیدوارم فناوری اطلاعاتو قبول شم !!! جزو الویت های اولم هست !
      ولی بنظر من رم افزارم هنوز رشته خوبیه ! چون نرم افزاری برنامه نویسیو خیلی قوی یاد میگیرن !!! ولی بچه های فناوری اطلاعات نسبت به نرم افزاریا یه زره کمتر !
      نرم افزار هم رشته خوبی هست . حداقلش اینه که اگه علاقه داشته باشی برنامه نویسی و کد نویسی و همه چیزکامپیوترو اساسی یاد میگری
      فناوری اطلاعات درسته برنام نویسی کمی داره واحد هاش. ولی خب اگه علاقه داشتی باشی میتونی برنامه نوسیس جداگانه براش وقت بزاری ویادبیگری
      کاش اینها حرفم را نمی فهمیدند
      اینها حرفم را بد می فهمند
      که از هزار نفهمیدن بدتر است

حرارت لازم نیست گاهی از سردی نگاهش آتش میگیرم

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن