X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24

موضوع: نا اميدم؟

1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadi r نمایش پست ها
      من فارغ التحصيلم متولد 72 سرباز‍ی هم با لطف داداشام سه برادری معاف شدم اما من دست از سر هدف بر نميدارم شايد گذشته نكبتی داشته باشم اما به آينده اميدوارم و ميخونم برا 94 فقط پزشكی چون آرزوهای من در پزشكی براورده ميشه .ميخوام تخصص پوست بگيرم برامم فرقی نميكنه چند سال ديگه پشت كنكور بمونم.

اگه سربازی واقعاً معاف شدی و یا حتماً میدونی که میتونی معافیت بگیری، میتونی معدلتو جبران کنی. اگه دیپلم خودت تجربی هست، می تونی یا دیپلم ریاضی بگیری یا دیپلم انسانی ،بعضی از امتحانات نهایی رو میری دوباره امتحان میدی و معدل کتبی نهایی جدید میگیری. با معدل کتبی دیپلم جدیدت تو کنکور 94 شرکت میکنی. امتحاناتشم تو دی ماه برگزار میشه. برای اطلاعات بیشتر و چگونگی کار، برو آموزش پرورش شهرتون یا اموزش پرورش ناحیه . این جوری میتونی تاثیر معدل و جبران کنی، ضمن اینکه وقتی با دیپلم غیر مرتبط تو کنکور تجربی شرکت کنی تاثیر معدل کمتر حساب میشه، با دیپلم ریاضی تاثیرش در حدوده %20 میشه و با دیپلم انسانی اگه شرکت کنی تاثیرش فقط %6 هستش. البته دیپلم اولتم سرجاش هست از اونم میتونی استفاده کنی.
      راه دیگر هم اینه که خوب درس بخونی، درصد هر درستو ببری بالای 75 ، 80 درصد. هر دو تا روش عملیه ، فقط به همتت تو بستگی داره. وضعیتتو بسنج، روش درست و انتخاب کن، بعدشم توکل کن به خدا. یا حق

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من فارغ التحصيلم متولد 72 سرباز‍ی هم با لطف داداشام سه برادری معاف شدم اما من دست از سر هدف بر نميدارم شايد گذشته نكبتی داشته باشم اما به آينده اميدوارم و ميخونم برا 94 فقط پزشكی چون آرزوهای من در پزشكی براورده ميشه .ميخوام تخصص پوست بگيرم برامم فرقی نميكنه چند سال ديگه پشت كنكور بمونم.
      برای هدفت تلاش کن حتما موفق میشی..تو شرایط خوبی هستی..
      ولی این که میگی آرزوهات فقط در پزشکی براورده میشن یکم عجیبه...
      ما آرزو میکنیم ..تا با رسیدن به آرزومون زندگی لذت بخشی داشته باشیم..
      ولی همه لذتهای واقعی زندگی را فدای یک آرزو کردن کار عاقلانه ای نیست..
      ..
      برای رسیدن به هدفت باید مطمئن باشی..
      تردید داشتن مثل بیماری توانتو ازت میگیره..
      حتما موفق میشی واقعا اگه بخوای..
      ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
      اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
      اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      ببخشيد ولی مگه مغز خر خوردم ؟تا وقتی برم برا ديپلم جديد دس بخونم الان دارم با تلاشی بيشتر نسبت به سال گذشته درسمو ميخونم. بعدشا من از انسانی نفرت دارم بعدش برم ديپلمشو بگيرم؟حرفا ميزنيدا!!!راه دوم رو انتخاب ميكنم و درصدام رو ميبرم بالا 80 به اميد خدا.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

ببخشيد ولی مگه مغز خر خوردم ؟تا وقتی برم برا ديپلم جديد دس بخونم الان دارم با تلاشی بيشتر نسبت به سال گذشته درسمو ميخونم. بعدشا من از انسانی نفرت دارم بعدش برم ديپلمشو بگيرم؟حرفا ميزنيدا!!!راه دوم رو انتخاب ميكنم و درصدام رو ميبرم بالا 80 به اميد خدا.

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

دوست عزیز فکر کنم دچار سوء برداشت شدی. برای گرفتن دیپلم دوم لازم نیست دوباره 3 سال درس بخونی. برای شما که فارغ التحصیل پیش دانشگاهی هستی فقط میری دی ماه امسال امتحانات نهایی ریاضی یا انسانی شرکت میکنی و معدل کتبی نهایی جدید میگیری.

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      منم منظورم همين دی ماه بود ديگه دوست عزيز

منم منظورم همين دی ماه بود ديگه دوست عزيز

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      فرض کن غیر تلاش راه دیگه داری
      هیچ وقت کسی رو ندیدیم که ناامیدی اونو به جایی رسونده باشه
      تو برای بهترین هدف بخون
      جدا از اینک هدف تو پزشکی هست سعی کن بخونی برای بهترین نتیجه و تا جایی که میتونی سعی کن جون مطمئن باش بعد از کنکورسال دیگه اگه کم گزاشته باشی غبطه میخوری
      در ضمن به نظرمن اگر برای عمومی ها وقت کافی بزاری خیلی راحت میتونی درصدای خیلی بالا بزنی
      ولی بالا زدن درصدای تخصصی خیلی سخته وعلاوه بر وقت گذاشتن باید درکارت مداومت و پیوستگی داشته باشی وتمرکز عالی و تسلط روی مباحث
      کاش اینها حرفم را نمی فهمیدند
      اینها حرفم را بد می فهمند
      که از هزار نفهمیدن بدتر است

حرارت لازم نیست گاهی از سردی نگاهش آتش میگیرم

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ببین دوست عزیز اولا به حرف این و اون نرو که میگن سخته و فلانه و معدل تاثیرش زیاده و...
      من دارم علمی حرف میزنم
      توی یکی از صفحات نمیدونم کدوم تایپیک‌بود‌مال همین انجمن طرف معدلش ۹ و خورده ای بود کازنامه گذاشته بود
      درصداشو وقتی توی سایت کانون برای تخمین‌رتبه میزدی میزد سه هزار یا سه هزار‌ و‌خورده ای ولی شده بود ۷ و‌خورده ای یعنی شما اندازه ی رتبه هزار درصد بزنی(برو‌توی سایت سازمان سنجش نگاه کن درصداشو)اندازه ی رتبه هزار درصد بزن رتبت میشه ۳۰۰۰ تازه طرف‌منطقه ۲بود شما منطقه ۳هستی و شانست بیشتره
      یعنی برو اندازه رتبه هزار درصد بزن که کار خیلی شاخی نیست و خیلیها اینکارو میکنن

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      دوست عزیز زتبه خوب کنکور ربطی به معدل بالا نداره

اگه شما بتونید کتاب ها رو دوباره به طور کامل و مفهومی یاد بگیرید در کنار کتاب های کمک درسی تستی

مطمین باشید بهتریه رتبه قبول می شید

در ضمن از رحمت خداوند نا امید نباش

که نا امیدی از گناهان کبیره است

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      واقها؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن