آرزوی شخصی که با تلاش تاحدودی دست یافتنیه ولی آرزوییه که برای جامعه ی شیعه دارم این بود که ای کاش اینقدر ملت قوی ای از لحاظ ایمان وعلم می بودیم که همه ملت ها بهمون قبطه می خوردن هیچ دروغی در بین وجودنمی داشت رضای خدا رواصل قرارمی دادیم هیچ مسلمان فقیری وجودنمی داشت......چندتا شد![]()
@PUZZLE
ناژنینم به حلفش گوش نده !!!
==============================
ر.ا : یه آرژوی بژرگ دالم
کــــــــــه
این دلــــــــ @Diamonds ـــــــــی خلگوشامو نمیدژدید![]()
با خـــــــلگـــــــوشــــــ ـــایـــــــــ من چیـــــــــکال دالـــــــــــــی ؟؟؟هــــــــــا؟؟اونــــــــــا کــــــــــــــــــــــار ن !
دارن مــــــاتـــــیکـــــــ میژنن .....
![]()
ویرایش توسط mhnz : 04 تیر 1395 در ساعت 21:53
جهانی بدون جنگ و در صلح !
این ارزو منه
خخخ این فاز روشنفکرا هم عالمی داره ها : )))
=-=-=-=-=-=-=
وضعیت ی جوری شده که اگه یک روزو میگذرونی و شبش میگیری میخوابی ، اگه سالم مونده باشی و یک بدبختی به مجموعه قبلیا اضافه نشده باشه ، باید شکر خدا کرد ، دیگه ارزوی دست نیافتی بره دمه کوزه ابش بخوره
والا ! : ))
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
اون دسته از دوستانی که نمیتونن زندگی کنن یا زندگی براشون تلخه میخوان پایان زندگی باشه براشون ...
به کسایی فکر کنید که بعد از نبود شما چی به سرشون میاد . اونایی که دوستتون دارن . اونایی که بخاطر زنده بودن شما زندگی میکنن ... بخاطر کسی زندگی کنید و هدف زندگی ـتون رو به پای عزیزانتون بسازید
حتی اون عزیزایی که هنوز نمیدونید کیا هستن و آینده ی نزدیک بهشون دلبسته میشید ... به هیچ عنوان مرگ آخر کار نیست تحمل کنید آخر هر زمستون سرد ... بهار دلنشینی هست
__________________________________________________ __________________________________________________ _______________
آرزوی : شادی ملت عزیزم![]()
روزی برسه که حکومت کفتریان به فرمان من عالم رو تسخیر کنه!
البته این آرزو دست یافتنیه ولی چون اسلام دستمو بسته نمیتونم اجراییش کنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)